30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Kuri robot

Termékkatalógus
Kuri robot
Robot - okos, interaktív, vezérlés: mobillal és tablettel, Android, Windows és iOS alkalmazás támogatása, mobilalkalmazás, hangeffektek, optikai érzékelő, reagálás hangra és akadályérzékelés, játék magassága 50 cm, ajánlott korosztály: 8 év
Kód:  HEYK1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kuri robot

Szerezzen be Ön is egy intelligens, autonóm személyiséggel rendelkező robotot, mely őrzi majd otthonát!. Kuri egy aranyos robot, amely képes felismerni a családtagokat, reagál a mozgásra és a hangokra. A robotot elsősorban az egyszerű feladatok ellátására tervezték, mint például a lakás ellenőrzése, miközben Ön éppen nyaral, vagy dolgozik, így mindig megbizonyosodhat arról, hogy otthon minden rendben található. De emellett még megannyi szórakoztató funkcióval rendelkezik, például képes zenét lejátszani a beépített hangszóróval, vagy akár mesét is olvashat.

Legfontosabb jellemzők

  • Autonóm háztartási robot hangvezérlésű + mobil alkalmazások
  • Nem lehet csatlakozni Wi-Fi-vel 
  • Reagál a hangokra és képes ellátni egyszerű feladatokat
  • Hála a fejlett érzékelőinek, jól feltérképezi az adott helyiséget
  • Dokkoló állomás

Fejlett technológia

Az aranyos kinézet ellenére, Kuri robotot nagyon fejlett technológiával állították elő. 4 mikrofont rejtettek el benne, így kitűnően megérti az összes parancsot és képes felismerni a gyanús zajokat. A tökéletes tájékozódás érdekében egy 1080p felbontású kamerával rendelkezik. A speciális alkalmazás segítségével Kuri szemén keresztül láthatja, mi történik épp otthonában. Az akkumulátor hosszú órákon át biztosít energiát Kuri számára. Ha Kuri már közel kerülne a lemerüléshez, csak egyszerűen csatlakoztassa a dokkoló állomáshoz.

Szórakoztató társ

Bár Kuri hangutasítások és speciális alkalmazások által irányítható, de saját, önálló személyiséggel is rendelkezik. Például saját maga tudja kikerülni az akadályokat, és képes felismerni az egyes családtagokat a háztartásban. A kisgyermekek bizonyára egy remek barátra is lelhetnek Kuriban! 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, Windows, iOS Kész!
Speciális funkciók
Mobilalkalmazás, Hangeffektek, Optikai érzékelő, Reagálás hangra, Akadályérzékelés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kuri. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kuri. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kuri. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kuri.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ