Shop roku Shop roku

KURZWEIL KA120

Termékkatalógus
KURZWEIL KA120
Színpadi zongora - 88 billentyű, kiegyensúlyozott billentyűzettel és billentyűzetmechanikával, dinamikus, aftertouch funkció, Sustain pedál, hangszínszabályzó, chorus és reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 600 hang, 128 hang polifóniás 70 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, layer, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack, tömege 13,8 kg, adapter és pedál a csomag része
256 790 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  KRZW002p Termékszám:  HN198104 Gyártó honlapja:
KURZWEIL KA120 256 790 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

272 980 Ft
Szett megvásárlása

KURZWEIL KA120

Ha szükséged van egy minőségi hangszerre, amelyet otthon, vagy akár egy koncerten is használhatsz, tedd le voksodat egy hordozható színpadi zongora mellett a közkedvelt KURZWEIL gyártótól. Kalapácsmechanikás kialakítás, 88 szabvány méretű billentyűvel, valamint kifinomult hangzással és digitális effektekkel rendelkezik. A súlyozott kalapácsmechanikának köszönhetően a színpadi zongora precízen reagál az ütések intenzitására, így az akusztikus zongorával megegyező hangzást érhetsz el. 128 fokos rajta a polifónia és a hangok száma pedig 600 a különféle zenei stílusok kipróbálására. A jól ismert KURZWEIL zongora kiváló funkciókat kínál, például oktató rendszer, kíséret, split, layer, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm.

Színpadi zongora KURZWEIL KA120 ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA120 ...

A népszerű KURZWEIL KA120 színpadi zongora fontosabb előnyei

  • Az elismert KURZWEIL színpadi zongora 128 fokos polifóniát kínál
  • 88 darab szabvány méretű, teljes értékű, kalapácsmechanikás billentyű biztosítja az igényes hangzást
  • A hagyományos zongorához hasonlóan adja vissza a leütések intenzitását a súlyozott kalapácsmechanikás billentyűknek köszönhetően
  • A hangok száma 600 a különböző zenei műfajokhoz
  • A beépített dinamikus billentyűzet reagál a játék intenzitására
  • Orgona hangjának utánzása az aftertouch-csal
  • A játékod az effektnek köszönhetően pontosan az ízlésednek megfelelő lesz hangszínszabályzó, chorus és reverb
  • Az ismert KURZWEIL színpadi zongora a következő funkciókat kínálja: oktató rendszer, kíséret, split, layer, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm
  • A közkedvelt KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozást is kínál
  • Beépített hangszórókkal gyártották, amelyek teljesítménye 70 W
  • A zongora mellett a csomag részét képezi: adapter és pedál Sustain

Biztos, hogy elnyeri a tetszésedet ez a fantasztikus színpadi zongora

A színpadi zongora meghatározó jellemzője a dinamikus billentyűzet, amely visszaadja a zenedarab intenzitását. Az orgona szerelmesei imádni fogják az aftertouch funkciót, amellyel egyszerű befolyásolni a hangok modulációját. Hangszínszabályzó, chorus és reverb effektnek köszönhetően pontosan az ízlésednek megfelelő lesz a játékod. A klasszikus zongorához hasonlító zenélés fokozódik a fényes a műanyag billentyűknek köszönhetően. A stílusát kiválóan kiemeli az szofisztikált fekete szín.

Színpadi zongora KURZWEIL KA120 ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA120 ...

Kiváló, beépített funkciókat kínáló színpadi zongora

A színpadi zongora tökéletes társ a színpadi játékhoz és a stúdióban való alkotáshoz, de otthon, gyakorlásra is jó megoldás. Oktató funkciókat is kínál, így remek megoldás kezdő zenészeknek is, miközben ideális a tapasztalt zenészek számára, akiknek kompakt és könnyen hordozható hangszerre van szükségük. A fejlettebb játékhoz rendelkezik osztott funkcióval. Lehetővé teszi, hogy a billentyűzetet egy kiválasztott helyen kettéoszd, és mindkét feléhez más-más hangot rendelj. Így basszuskísérettel zongorázz, a másik dallam pedig hegedűvel szólaljon meg.

További okos megoldásokra is számíthatsz

A színpadi zongorán megtalálhatók a könnyen beállítható, népszerű kíséretek, hogy lehetőség legyen szinte egy egész zenekarral kipróbálni a dalt. Ha úgy szeretnél játszani rajta, hogy amikor egy billentyűt lenyomsz, két hangszer szólal meg, válaszd a layer vagy a split funkciót. A színpadi zongora lehetőséged ad mindenkinek a saját szerzemények felvételére, így ha egy dallam vagy zenei megoldás az eszedbe jut, nem fog elfelejtődni. A színpadi zongora egyik legmeghatározóbb eleme a hangprocesszor, amely különféle hangok szimulációit tartalmazza, és lehetőséget kapsz további hangok vagy effektek hozzáadására. A kezdő zenészeknek jól jön majd a rajta levő metronóm, amellyel könnyebb tartani eleinte a tempót és a ritmust.

Hogyan kell bekábelezni egy színpadi zongorát?

Az elismert KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozással rendelkezik. A színpadi zongora fejhallgatós hallgatást is kínál, ennek köszönhetően úgy játszhatsz, hogy jól halld magadat anélkül, hogy másokat zavarnál. Készülékhez a 6,3 mm-es csatlakozóval csatlakoztathatod. A beépített hangszórókat is értékelni fogod a koncertekhez, teljesítményük 70 W. A zongorán való játék elég puritán, azonban a zongora mellé a csomagban a következők is érkeznek: adapter és pedál. A sustain vagy damper pedál rendkívül fontos a zongorázás során, hiszen meghosszabbítja a lejátszott hangot akkor is, ha már nincs a billentyűn az ujjad.

MIDI:

USB és DIN

DIN MIDI:

MIDI In és MIDI Out

USB MIDI:

USB to Host és USB to Device

Méretek:

137 × 1365 × 366 mm (ma x szé x mé)

Tömege:

13,8 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!
MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host, USB to Device Kész!

Fő tulajdonságok

Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!

MIDI

MIDI
USB, DIN Kész!
DIN MIDI
MIDI In, MIDI Out Kész!
USB MIDI
USB to Host, USB to Device Kész!

Méretek

Szélesség
1 365 mm Kész!
Mélység
366 mm Kész!
Magasság
137 mm Kész!
Tömeg
13,8 kg Kész!

Jellemző

Hangok száma
600 Kész!
Polifónia
128 Kész!
Hangszóró teljesítmény
70 W Kész!
Effektek
Hangszínszabályzó, Chorus, Reverb Kész!
Funkciók
Oktató rendszer, Kíséret, Split, Layer, Feljátszás, Hangszerek szimulációja, Metronóm Kész!
A csomag tartalma
Adapter, Pedál Kész!
Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KURZWEIL KA120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KURZWEIL KA120. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KURZWEIL KA120. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KURZWEIL KA120. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KURZWEIL KA120.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ