Akvizice ApF HU Shop roku

KURZWEIL KA70

Termékkatalógus
KURZWEIL KA70
Színpadi zongora - 88 billentyű, félig kiegyensúlyozott billentyűzet, dinamikus, aftertouch funkció, Sustain és Footswitch pedál, hangszínszabályzó, chorus és reverb effekt, műanyag billentyűzet, billentyűzet felülete fényes, 20 hang, 128 hang polifóniás 60 W teljesítménnyel, kísérő automatika, oktató rendszer, hangszer szimuláció, felvétel, split, metronóm, USB és DIN MIDI, pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack, tömege 10,7 kg, adapter és pedál a csomag része
146 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KRZW002q Termékszám:  HN198102 Gyártó honlapja:
KURZWEIL KA70 146 490 Ft Szállításra kész 1 db
Vásárlás

Akciós szettek

162 680 Ft
Szett megvásárlása

KURZWEIL KA70

Ha szükséged van egy minőségi hangszerre, amelyet saját házadban, vagy akár egy koncerten is használhatsz, dönts a hordozható színpadi zongora mellett a népszerű KURZWEIL gyártótól. Előnye, hogy teljes értékű kalapácsmechanikával rendelkezik, 88 szabvány méretű billentyűvel, valamint a nagyszerű hangzás mellett digitális effekteket is kínál. A félig súlyozott mechanikás billentyűzetnek köszönhetően a színpadi zongora reagál a billentyűleütés intenzitására, ami egy akusztikus zongorához hasonló választ tesz lehetővé lágyabb nyomással. 128 fokos rajta a polifónia és a hangok száma pedig 20 hogy minden stílust kipróbálhass. A jól ismert KURZWEIL színpadi zongora hasznos funkciókkal lep meg, például: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...

Az elismert KURZWEIL KA70 színpadi zongora fontosabb előnyei

  • Az ismert KURZWEIL színpadi zongora 128 fokos polifóniát kínál
  • 88 darab szabvány méretű, teljes értékű, kalapácsmechanikás billentyű garantálja az igényes játékot
  • Mivel félig súlyozott kalapácsmechanikával rendelkezik, visszaadható a különféle hangintenzitás
  • A hangok száma 20, amely jól jön, hogy sokféle zenei műfajban zongorázz
  • A beépített dinamikus billentyűzettel különböző játékintenzitások érhetőek el
  • Az aftertouch funkció lehetővé teszi a hangok orgonához hasonló modulálását
  • A zongoradarabot finomhangolhatod az effektek segítségével hangszínszabályzó, chorus és reverb
  • Az elismert KURZWEIL színpadi zongora funkciói: oktató rendszer, kíséret, split, feljátszás, hangszerek szimulációja és metronóm
  • A közkedvelt KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozást is kínál
  • Beépített hangszórókkal rendelkezik, amelyek teljesítménye 60 W
  • A csomag részét képezi a zongorán kívül: adapter és pedál Sustain és Footswitch

Remek színpadi zongora figyelemre méltó tulajdonságokkal

A színpadi zongora elengedhetetlen része a dinamikus billentyűzet, amely visszaadja a játék intenzitását. Az orgonakedvelők értékelik, hogy aftertouch funkcióval is rendelkezik, amellyel a billentyűnyomás elengedésével és újbóli alkalmazásával befolyásolhatod a lejátszott hangok modulációját. Hangszínszabályzó, chorus és reverb effektek segítségével finomhangolhatod a játékot saját ízlésed szerint . Még inkább fokozódik a klasszikus zongorajátékhoz hasonlító érzés a fényes a műanyag billentyűknek köszönhetően. A designt remekül kiegészíti az elegáns fekete szín.

Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...
Színpadi zongora KURZWEIL KA70 ...

Színpadi zongora hasznos és nagyszerű beépített funkciókkal

A színpadi zongora vagy digitális színpadi zongora elsősorban élő színpadi előadásra és stúdiófelvételre szolgál, de otthon történő zenéléshez vagy gyakorláshoz is jól használható. Nem számít, hogy milyen a tudásszinted, ugyanis oktató funkció is van rajta, ugyanakkor teljes mértékben kielégíti a könnyen hordozható, kompakt hangszert kereső tapasztalt zenészek igényeit. A fejlettebb játékhoz rendelkezik osztott funkcióval. Lehetővé teszi a billentyűzet kettéosztását, és a két részhez különböző hang hozzárendelését. Ezáltal több lehetőséget kínál a hangszerek megválogatására.

Szuper funkciókkal vár rád ez a színpadi zongora

A színpadi zongorán megtalálod a könnyen hozzáférhető leghíresebb stílusok előre beállított kíséreteit, hogy a zenészek kipróbálhassanak egy dalt szinte az egész zenekarral. A színpadi zongorával lehetőséged van saját dalok rögzítésére, így az ötletek, amik menet közben jutnak eszedbe, nem felejtődnek el. A színpadi zongora fő magja a hangprocesszor, amely különböző hangszerek kiváló minőségű szimulációit tartalmazza, és lehetővé teszi további hangok és effektek hozzáadását a saját igényeid szerint. A kezdők a praktikus metronóm segítségével tarthatják a ritmust és a tempót.

A színpadi zongora legfontosabb be- és kimenetei

A népszerű KURZWEIL színpadi zongora pedál bemenet, 3,5 mm Jack és 6,3mm Jack csatlakozással rendelkezik. A színpadi zongora egyik nagy előnye a fejhallgatón keresztüli hallgatás, ennek köszönhetően úgy játszhatsz, hogy jól halld magadat anélkül, hogy másokat zavarnál. A készülékhez való csatlakoztatáshoz 6,3 mm-es Jack csatlakozó áll a rendelkezésedre. A koncerteken jól ki tudod majd használni a beépített hangszórókat, teljesítményük pedig 60 W. Nem kell sok minden egy zongorán való zenéléshez, azonban a csomagban megkapod a zongora mellé a következőket is: adapter és pedál. A sustain vagy damper pedál fontos eleme a zongorának, hiszen meghosszabbítja a lejátszott hangot akkor is, ha már nincs a billentyűn az ujjad. A zenészek számára elengedhetetlen a footswitch. Ezzel a külső kapcsolóval egyszerű a két- vagy többcsatornás erősítő beállításainak az átkapcsolása lejátszás közben.

MIDI:

USB és DIN

USB MIDI:

USB to Host

Méretek:

137 × 1365 × 366 mm (ma x szé x mé)

Tömege:

10,7 kg

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!
MIDI
USB, DIN Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!
Szélesség
1 365 mm Kész!

Fő tulajdonságok

Típus
Színpadi zongora Kész!
Billentyűk száma
88 Kész!

MIDI

MIDI
USB, DIN Kész!
USB MIDI
USB to Host Kész!

Méretek

Szélesség
1 365 mm Kész!
Mélység
366 mm Kész!
Magasság
137 mm Kész!
Tömeg
10,7 kg Kész!

Billentyűzet

Billentyűk mérete
Szabvány Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Felület
Fényes Kész!

Jellemző

Hangok száma
20 Kész!
Polifónia
128 Kész!
Hangszóró teljesítmény
60 W Kész!
Effektek
Hangszínszabályzó, Chorus, Reverb Kész!
Funkciók
Oktató rendszer, Kíséret, Split, Feljátszás, Hangszerek szimulációja, Metronóm Kész!
A csomag tartalma
Adapter, Pedál Kész!
Szín
Fekete Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: KURZWEIL KA70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KURZWEIL KA70. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si KURZWEIL KA70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KURZWEIL KA70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KURZWEIL KA70.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ