AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

LAB.C IBED fekete

Termékkatalógus
LAB.C IBED fekete
1,0 1 értékelés
Állvány - iPad, tablet stb. részére, lehetővé teszi a tablet kényelmes nézését ágyban / karosszékben, akár 57 cm, forgatható, nagyon stabil, adapter iPad mini részére
Kód:  EAIE006b Termékszám:  LABC-202-BK-W

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAB.C IBED fekete

A praktikus LAB.C IBEDA állvány a tablet legkomfortosabb használatát teszi lehetővé. Ahogy a neve is sugallja, értékelni fogja, különösen az ágyban. Egy nagyon stabil alappal rendelkezik, amely a párna alá helyezhető. Ezután csak be kell állítani a tökéletes magasságot és a tablet szöget, és élvezze a kényelmes pillanatokat az ágyban. Ez az állvány kiváló szolgáltatást nyújt akkor is, ha ülő helyzetben dolgozik. Az állítható magassága akár 57 cm, így leteheti szék mellé és a tabletet behelyezheti képernyővel felfelé. Az állványt  Apple iPad részére és hasonló méretű tablethez tervezték, a csomag adaptert is tartalmaz, amelynek köszönhetően beilleszthető még kisebb tablet is, mint az Apple iPad Mini.
 
Műszaki adatok:
 
Alkalmas:
Apple iPad
Hasonló méretű tabletek
 
Jellemzők:
Használható ágyban vagy széken
Rendkívül stabil
Állítható magasság (max. 57 cm)
360°-ban elforgatható
Képernyő nézése fekvő vagy álló módban

Szín:
Fekete

A csomag tartalma:
LAB.C IBED állvány
Adapter kisebb méretű tabletek részére

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAB.C iBed černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAB.C iBed čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAB.C, iBed Tablet PC Ständer für z. B. Apple iPad Modelle, Samsung Tablets, usw.. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAB.C, iBed Tablet PC Ständer für z. B. Apple iPad Modelle, Samsung Tablets, usw..
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ