Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Lábmelegítők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Hőmérsékleti beállítások száma
1
9
-
Funkció
Auto kikapcsolás
(3)
Időzítő
(1)
Távirányító
(2)
Mosható
(3)
Túlmelegedés elleni védelem
(2)
Fűtés
(2)

Gyakran rontja el az esti jó közérzetedet a téli hónapokban, hogy fázik a lábad? A lábmelegítő nagyszerű megoldás arra, hogy a lábadat kellemesen melegen tartsd anélkül, hogy több réteg zoknit kellene viselned vagy a lakás hőmérsékletét megemelned. Tanácsaink segítenek a lábmelegítők kínálatából kiválasztani a neked megfelelőt.

Tovább

A lábmelegítők hatékonyan melegen tartanak

A lábmelegítő tökéletes kényelmet biztosít a hosszú őszi és téli estéken. Számos nagyszerű előnye van, amelyet nemcsak az idősebbek, hanem gyakorlatilag az egész család értékelni fog. Az elektromos lábmelegítő masszírozó funkcióval az aktív sportolóknak is jól fog jönni.

  • Egyes lábmelegítő modellek LCD kijelzővel ellátott távirányítóval rendelkeznek.
  • Tartós anyagokból készül. Vannak olyan lábmelegítők, amelyek mosógépben moshatók.
  • Egészségügyi előnyöket kínál a keringési problémákkal vagy reumával küzdő emberek számára.
  • Számos praktikus funkcióval rendelkezik, beleértve a masszázs lehetőségét is (modelltől függően).
  • Állandó hőmérsékletet tart fenn, így maximális kényelmet biztosít, különösen egy hűvösebb lakásban.
  • A legtöbb lábmelegítő túlmelegedés elleni védelem és automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik a biztonság érdekében.

Lábmelegítő nemcsak barna, hanem több színben is kapható.

A kényelmes lábmelegítők pozitív hatással vannak az egészségre

A lábmelegítő ideális választás azoknak, akiknek gyakran fázik a lábuk. A lábmelegítők által termelt hő serkenti a vérkeringést és a szervezet anyagcseréjét. Ez növeli az oxigén és a tápanyagok mennyiségét az izomszövetben, így javítva az egész test mozgását. A lábmelegítők a fáradt lábak számára is megkönnyebbülést biztosíthatnak egy nehéz munkanap vagy sportolás után (nem csak téli sportok után).

Milyen funkciókat kínál a lábmelegítő elektromos változata?

Az elektromos lábmelegítő számos praktikus funkcióval rendelkezik. A választásnál nemcsak a különleges jellemzőket, hanem a tápellátás típusát is figyelembe veheted. A lábmelegítő hálózati vagy akkumulátoros működtetésű lehet. Az elektromos tápegység nagyobb teljesítményt, míg az akkumulátor rugalmasságot biztosít a használat során.

A kiváló minőségű lábmelegítők a láb tökéletes pihenéséről is gondoskodnak

Az elektromos lábmelegítő olyan korszerű funkciókkal rendelkezhet, mint a masszázs üzemmód, amely tökéletesen megmasszírozza a fáradt lábakat. Az optimális hőmérséklet kiválasztása is hasznos, amit az elektronikus hőmérséklet szabályozás tesz lehetővé. A biztonságot a túlmelegedés elleni védelem és az automatikus kikapcsolás funkció garantálja.

Ha a téli éjszakákon szenvedsz a hidegtől, egy ágymelegítő segíthet. Az ágymelegítő takarók jótékony hatással lehetnek az egészségügyi problémák széles körére. Különböző színekben kaphatók, mintával vagy anélkül.

A lábmelegítők tartós anyagokból készülnek

Az elektromos lábmelegítő általában kiváló minőségű, légáteresztő anyagokból készül. Egyes modellek kivehető belső béléssel rendelkeznek, amely a gyártó utasításai szerint mosógépben is mosható. A lábmelegítők mérete univerzális, így különböző lábmérettel rendelkezők (46-os méretig) is használhatják.

i

Elektromos lábmelegítő vásárlása előtt érdekelne a felhasználók tapasztalata? A vélemények alapján rangsoroltuk a lábmelegítők kínálatát, ahol a legnépszerűbb darabokat a lista elején találhatod.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Gallet CCH210 Szállításra kész 2 db
Lábmelegítő 120W, 9 hőmérséklet beállítás, megfelelő funkciókat idő beállítás fűtés / érzékelőt túlmelegedés / mosható, mélysége 130 cm, magassága 160 cm
8 990 Ft

2.
VITALPEAK VP-HP40 Szállításra kész > 5 db
Lábmelegítő - háttérvilágításos távirányító, 3 melegítési szint, kellemesen puha anyag, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, kivehető, mosható bélés, hálózati tápellátás
15 790 Ft

6 termék
4,4 23×
Gallet CCH210
Lábmelegítő 120W, 9 hőmérséklet beállítás, megfelelő funkciókat idő beállítás fűtés / érzékelőt túlmelegedés / mosható, mélysége 130 cm, magassága 160 cm
8 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EAVVB001
4,7
VITALPEAK VP-HP40
Lábmelegítő - háttérvilágításos távirányító, 3 melegítési szint, kellemesen puha anyag, automatikus kikapcsolás, túlmelegedés elleni védelem, kivehető, mosható bélés, hálózati tápellátás
15 790 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: VITED092
4,2 21×
SENCOR SUB 0700BE
Lábmelegítő - elektronikus hőmérséklet-szabályozás, megvilágított 3 hőfok beállítás, automatikus kikapcsolás 90 perc használat után, a kivehető plüss bélés mosható, anyaga 100% poliészter, 100 W teljesítmény
13 290 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SESUB700
4,2 10×
Medisana FWS
Lábmelegítő - 3 hőmérséklet fokozat, LED jelzés, automatikus kikapcsolás 90 perc után, mosható, méretek 30x30x23cm
15 290 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: MEDEB001
3,7 15×
Stormred CF-5202
Masszírozó gép - lábak és láb kezelésére, huzat, forró terápia, 2 intenzitási szint, melegítés, mosható felület, hálózati tápellátás, barna kivitel
Szuper ár
27 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: STOMP05
4,9 11×
DOMO DO635V
Lábmelegítő - puha felülettel és szintetikus gyapjúval a kényelemért, miközben tévét nézel vagy könyvet olvasol, felmelegíti a lábadat, enyhíti az ízületi gyulladást és serkenti a vérkeringést.
14 590 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: DOMVB061

Lábmelegítők

A Lábmelegítők kategóriában összesen 6 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó lábmelegítők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább lábmelegítők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb lábmelegítők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: lábmelegítők vélemények
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ