Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Rapture Shop roku

LaCie 2.5" Rugged 1TB Thunderbolt Series

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Rugged 1TB Thunderbolt Series
5 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 2.0, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0) és Thunderbolt interfész, olvasási sebesség akár 130 MB/s, tárhelykapacitás: 1000 GB,
Kód:  DL067a702 Termékszám:  STEV1000400 Gyártó honlapja:

LaCie 2.5" Rugged 1TB Thunderbolt Series

le
rugged
 

Kemény a terepen, gyors mindenhol

Még ha épp terepen is vagy, a LaCie Rugged a projekted biztos nem fogja késleltetni. Hála az IP-54 szabványt teljesítő ellenállóságnak és a villámgyors Thunderboltnak meg USB 3.0-nak, többé már nem kell kompromisszumot keresned az ellenállóság, a mobilitás és a gyorsaság között.


Legfontosabb jellemzők

  • Thunderbolt akár 130 MB/s sebességgel
  • Nagy kapacitás
  • USB 3.0 az univerzális csatlakoztathatóság érdekében
  • Nincs szükség külön tápellátásra a mobilitás érdekében
  • Ütés-, por és vízálló, így mindenhol használható
  • Design by Neil Poulton

Sebesség kompromisszumok nélkül

Villámgyors adatátvitel mind Mac-en, mind pedig PC-n az USB 3.0-nak és a Thunderboltnak köszönhetően. A LaCie Rugged képes az akár 130 MB/s adatátviteli sebesség elérésére is, ami a leggyorsabb külön tápellátás nélküli külső merevlemezzé teszi. Végezz biztonsági mentéseket, másold adatok tömkelegét, mindezt csupán pillanatok alatt! Végre megtapasztalhatod az igazán gyors böngészést a fotóid között.

le
rugged
 

le
rugged
 

Univerzális csatlakoztathatóság

Ne engedd, hogy a projekted megtorpanjon a külső merevlemez és a számítógép közti kompatibilitás hiánya miatt! Az USB 3.0 és a Thunderbolt interfészek a LaCie Rugged merevlemezt nagyszerű megoldássá teszik mind Mac-ek, mind pedig PC-k számára, ráadásul mindenhol. A beépített Thunderbolt kábel elegánsan van eltéve, ha épp nincs használatban, így nem lehet elveszíteni sem. A LaCie Rugged tápellátása teljes mértékben az USB 3.0-n vagy a Thunderbolton keresztül zajlik. A hordozhatósága és az interfésze egy nélkülözhetetlen kiegészítővé teszik a MacBookok és az Ultrabookok számára egyaránt.


le
rugged
 

Adatvédelem minden terepen

Az adataid pótolhatatlanok, ezért is kulcsfontosságú védeni őket mindenféle eshetőségtől, bárhol is járj. Épp ezért tervezte a LaCie ezt az új Ruggedet elenállóbbá, mint valaha. MIL-kompatibilis, ami azt jelenti, hogy az adataid még 2 méteres esés során is biztonságban vannak. Utazás alatt elég csupán felhelyezni a tokot, hogy szert tehess az IP 54-es védelemre annak teljes valójában: víz- és porállóság. Ha pedig a LaCie Rugged épp kiesne a hátizsákodból, vagy épp ráfröccsen egy kis sár, biztos lehetsz abban, hogy az adataid még mindig hozzáférhetőek számodra. Ráadásul a mellékelt szofver még az illetéktelen kíváncsiskodóktól is óvja az adataid az AES 256 bites titkosítás által.


Felhasználóbarát szoftver a felszereltség része

Automatikus biztonsági mentés
Egyszerű beállítások és automatikus biztonsági mentés gond nélkül mind a PC-re és Mac-re.

Jelszavas védelem
LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy az adatok mindig biztonságban lesznek. 

Thunderbolt Windowshoz
Ezt a merevlemezt a Windowshoz a Thunderbolt kábel segítségével tudod majd csatlakoztatni. 

Meghosszabbítható garancia
Hosszabbítsd meg a garanciát a gyorsabb javítás vagy csere érdekében!
 

le
software
 
 

Paraméterek

Méret

Szélesség
89 mm (8,9 cm) Kész!
Magasság
24 mm (2,4 cm) Kész!
Mélység
140 mm (14 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
220 g (0,22 kg) Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső, Ellenálló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Rugged 1TB Thunderbolt Series Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Rugged 1TB Thunderbolt Series. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5" Rugged 1 TB Thunderbolt Series. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2,5" Festplatte 1TB Thunderbolt Serie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2,5" Festplatte 1TB Thunderbolt Serie.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ