A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB
4,7 3 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0
Kód:  DL068a1a Termékszám:  LAC301998 Gyártó honlapja:

LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB

A design és a teljesítmény csúcsminőségű kombinációja

A LaCie Porsche Design Mobile Drive termék, több mint egy tárhely az adatai elmentése számára. A termék, a világ egyik legjobb formatervezői cégének és a LaCie együttműködésének az eredménye. A LaCie Mobile Drive-ban összekapcsoltuk a sebességet, designt és technológiát és kialakítottuk a tároló berendezések egy új fajtáját.


Forma a Porsche Design-tól, funkciók a LaCie-től

A LaCie és a Porsche Design először 2003-ban dolgozott együtt, egy ikonikus és még mindig népszerű külső merevlemez kifejlesztésén. Azóta, ezen két társaság szorosan együttműködött olyan termékek kialakításában, amelyek összekapcsolják a hibátlan funkcionalitást a letisztult designnal. A luxusmárka és a vezető technológiai társaság kölcsönösen kiegészítik egymást - a LaCie technikai hatásai és az exkluzív, időtlen formák a Porsche Designtól.


Gyorsítsa meg a biztonsági mentéseket az USB 3.0 által

Az USB 3.0 felülettel, a LaCie Mobile Drive lehetővé teszi a fájlok gyorsabb átvitelét, mint azelőtt bármikor  – átvihet akár 700 MB videofájlt, kevesebb mint 7 másodperc alatt **! Elmentheti a fényképeit, felcserélheti az audio -vagy videófájljait a barátaival, vagy megbizonyosodhat arról, hogy a fontos adatai biztosítva vannak.

Az USB 3.0 sebességével a lehetőségek határtalanok. A 2TB kapacitásnak köszönhetően elegendő tárhelye van az összes fájlja számára. 


Biztonságos, erős és alumínium

A Porsche Design világszerte ismert a kifinomult és időtlen formáival és a LaCie Mobile Drive sem kivétel. A 3 mm -es, erős alumínium borításra mindig számíthat, az adatait teljes biztonságban tartja. A LaCie és a Porsche Design együttműködtek a forma és a funkció összekapcsolásában. Az eredmény egy hordozható merevlemez, amely kiválóan fest (és szintén kiválóan dolgozik), bárhova viszi azt.


le
Automatikus mentés

Automatikus mentés

Egyszerű beállítás és automatikus mentés gondok nélkül, a PC és a Mac® számára.

le
Jelszó általi védelem

Jelszó általi védelem

LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a fájlok teljesen bizalmas.

le
77% -os energia megtakarítás

40 % energiatakarékosság

Az automatikus Eco üzemmód, a berendezés nem használata esetén akár 40 %-al is csökkenti az energiafogyasztást^^, amivel növekszik a notebook vagy laptop akkumulátor feltöltöttségi élettartama. 

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2.5" Porsche Design P'9220 500GB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ