30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB

Termékkatalógus
LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB
Külső merevlemez USB 3.0, FireWire, ütésálló
Kód:  DL067c2a Termékszám:  LAC301984 Gyártó honlapja:

LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB

LaCie 2.5 "Rugged Triple egyedi külső meghajtót felhasználásra tervezett nehéz körülmények között. Ez nagymértékben ellenáll a sokk, az eső, és a nyomás, így képes lesz arra, hogy a kritikus adatok magával mindenhová. Vonzott főleg ikonikus design Neil Poulton műhely, amely egyesíti a finom szürke jellegzetes narancssárga. 2,5 "design, akkor gondoskodik arról, hogy a készülék könnyen elfér a zsebben, és mindig készen áll, hogy Önt, hogy you're'll sehol.

hihetetlenül tartós

Ellenállás ezt az egyedülálló készüléket vizsgálatnak vetették alá a szakértők által a vállalat LaCie   és megfelel a katonai szabvány 810-F, jelezve, hogy az utolsó, mint rezgések akár 1000G, és esik a szélén egy két méter magas. Jelenlétének köszönhetően USB 3.0 átviszi az összes fontos adatot pillanat, a tanfolyam teljes mértékben kompatibilis a régebbi USB 2.0. Van is egy FireWire 800 interfész, azzal a lehetőségét, hogy a FireWire 400 rendszer.

első a biztonság

Robusztus Triple adatait nem nyújt védelmet csak a külső források sérülés, de az adatok védettek az illetéktelen belépés és harmadik személyek egy speciális alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználói jelszavakat AES 256 bites titkosítással. Így biztos lehet benne, hogy lesz, hogy a fájlokat illetéktelen személyek, és ugyanakkor nem veszít képes hozzáférni adat a lemezen bármely számítógépről.

legfontosabb jellemzői

  • egyedi design
  • Ütés-, esik, és a nyomás
  • Pilóta amely akár 30% -kal nagyobb sebességet Mac
  • Lehetőség, hogy állítsa be a felhasználó jelszavát az adatbiztonság
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Rugged Triple 1TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5 "Rugged Triple 1000GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2.5 "Rugged Triple 1TB.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ