Shop roku ApF HU

LaCie 2,5" Rugged 1 TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue

Termékkatalógus
LaCie 2,5" Rugged 1 TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue
Külső merevlemez - USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C és Thunderbolt interfész, tárhelykapacitás: 1000 GB,
Kód:  DL067a70j41 Termékszám:  STFS1000401 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2,5" Rugged 1 TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue Megszűnt

LaCie 2,5" Rugged 1 TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue

A Rugged család legmodernebb tagja

Az eredeti narancssárga design elfogadható méretekkel, nagy tárhellyel és megbízhatósággal a LaCie Rugged külső merevlemezt a legnépszerűbb adattároló eszközök egyikévé teszi. A nagy teljesítmény és a hihetetlen tartósság is hozzájárulnak a népszerűségéhez, amelyeknek köszönhetően az összes utadon tökéletes társad lesz.


Kis méret hatalmas tárhellyel

A Rugged sorozat USB-C külső merevlemeze négyféle extra nagy tárhellyel kapható. A legkisebb verzió 500 GB-os, a sort az 1 TB-os és a 2 TB-os tárhely folytatja és a legnagyobb a 4 TB-os változat. A nagy kapacitás ellenére a merevlemez méretei viszonylag kicsik. A két kisebb merevlemez mérete és tömege megegyezik, a 4 TB-os változat azonban kissé magasabb és nehezebb.


Maximális megbízhatóság

A gumiból készült kiváló minőségű védőtok nagy ellenállóképességet biztosít az ütésekkel és esésekkel szemben. A Rugged USB-C sorozat tényleg sok mindent elvisel, például azt is, ha áthajt rajta egy egytonnás autó. A merevlemez vízálló is, így nem kell félned az esőtől. A fenti tulajdonságoknak köszönhetően nem fogod egykönnyen elveszíteni a szép megjelenésű merevlemezen tárolt adataidat.


Szupergyors Thunderbolt interfész

A Thunderbolt csatlakozónak köszönhetően azonnal és villámgyorsan továbbíthatod az adatokat, miután csatlakoztattad a számítógéphez, nincs szükség meghajtóprogramok telepítésére.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A mellékelt alkalmazással egyszerűen beállíthatod az automatikus adatmentést a számítógépeden és a Mac-eden.

Jelszó védelem

Védelem jelszóval

A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a fájljaid teljesen bizalmasak legyenek.

40% energiamegtakarítás

40 %-os energiamegtakarítás

Az automatikus Eco üzemmód akár 40 %-kal csökkenti az energiafogyasztást, ha a készüléket nem használod.


3 éves garancia és ingyenes adatmentési szolgáltatás

A Rescue Data Recovery szolgáltatás lemezhiba, vírustámadás, szoftveres probléma vagy bármely más okból fakadó adatvesztés esetén biztosítja az elveszett adatok helyreállítását. A szolgáltatás időtartama alatt az ügyfél jogosult egy ingyenes adathelyreállítási kísérletre. A LaCie azonban nem garantálja, hogy az elveszett adatok minden esetben visszaállíthatók. A Rescue Data Recovery szolgáltatás a LaCie termék részét képező belső merevlemezre vonatkozik. A megújított adatokat a Seagate laboratórium egy különleges tárolóeszközön vagy felhő tárolóhelyen tárolja, ahol az ügyfél 60 napig fér hozzájuk. További információt itt találsz.

Paraméterek

Méret

Szélesség
88,9 mm (8,89 cm) Kész!
Magasság
25 mm (2,5 cm) Kész!
Mélység
140,1 mm (14,01 cm) Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső, Ellenálló Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2,5" Rugged 1 TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Rugged 1TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 roky SRS Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5" Rugged 1TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 roky SRS Rescue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2,5" Rugged 1 TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 Jahre SRS Rescue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2,5" Rugged 1 TB Thunderbolt SSD USB-C + 3 Jahre SRS Rescue.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ