AlzaBoxy Q1 Rapture

LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue
Külső merevlemez - USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), USB-C és Thunderbolt interfész, olvasási sebesség akár 510 MB/s, írási sebesség akár 510 MB/s, tárhelykapacitás: 500 GB,
Kód:  DL067a70j40 Termékszám:  STFS500400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue Megszűnt

LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue

A Rugged család legmodernebb tagja

Eredeti narancssárga kialakítás elfogadható méretekkel, nagy kapacitással és nagyfokú megbízhatósággal, ezek a tulajdonságok emelik a Rugged cég LaCie külső merevlemezét a legnépszerűbb tárolóeszközök közé. A közkedveltséget még fokozza a nagy teljesítmény és hihetetlen állóképesség, így tökéletes társad lesz utazásaid során.


Kicsi, de terjedelmes

A Rugged USB-C sorozat külső meghajtói négy féle extra nagy kapacitással kaphatóak. A legkisebb verzió 500 GB, a sorozat 1TB, 2TB kapacitású verzóval folytatódik és a legnagyobb változat 4TB kapacitású. A nagy kapacitás ellenére a lemezméretek viszonylag kicsik. A két kisebb lemez mérete és súlya azonos, de a 4TB változat kissé magasabb és nehezebb.


Maximális megbízhatóság

A gumiból készült, kiváló minőségű védőtok nagy ellenállást biztosít az ütések és az esések ellen. A Rugged USB-C sorozat valóban sok mindent kibír, például azt is, ha átmegy rajta egy egytonnás autó. A lemez vízálló, így esőben sem kell aggódnod. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően adataid ezen a szép kivitelű lemezen biztosan nem vesznek el.


Szupergyors Thunderbolt interfész

A Thunderbolt csatlakozónak köszönhetően azonnal átviheted az adatokat, miután csatlakoztattad a számítógéphez, a vezérlők telepítése nélkül, villámgyorsan. 


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A mellékelt alkalmazással egyszerűen beállíthatod az automatikus adatmentést a számítógépen és a Mac-en.

Jelszó védelem

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a fájlok teljesen megbízhatóak legyenek.

40% energiamegtakarítás

40% energia megtakarítás

Az Auto Eco üzemmód 40% -kal csökkenti az energiafogyasztást, ha a készüléket nem használod.


3 éves jótállás és ingyenes adatvisszaállítás szolgáltatás

A Rescue Data Recovery szolgáltatás a lemezhiba, a vírustámadás, a szoftveres probléma vagy bármely más okból történt adatvesztés esetén biztosítja az elveszett adatok helyreállítását. Az ügyfél jogosult egy ingyenes adatvisszaállítási kísérletre a szolgáltatás időtartama alatt. A LaCie azonban nem garantálja, hogy az elveszett adatok minden esetben visszaállíthatók. A Rescue Data Recovery szolgáltatás kapcsolódik a LaCie belső lemezéhez. Ezt követően a megújított adatokat a Seagate laboratórium tárolja egy speciális tárolóeszközön vagy felhő tárhelyen, ahol 60 napig az ügyfél rendelkezésére állnak. További információ itt .

Paraméterek

Méret

Szélesség
88,9 mm (8,89 cm) Kész!
Magasság
25 mm (2,5 cm) Kész!
Mélység
140,1 mm (14,01 cm) Kész!

Szín

Szín
Narancssárga Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső, Ellenálló Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 roky SRS Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 roky SRS Rescue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2.5 Zoll Robuste 500 GB Festplatte Thunderbolt SSD USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2.5 Zoll Robuste 500 GB Festplatte Thunderbolt SSD USB-C.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ