30 dnů na vrácení Shop roku

LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue

Termékkatalógus
LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue
Külső merevlemez - USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), USB-C és Thunderbolt interfész, olvasási sebesség akár 510 MB/s, írási sebesség akár 510 MB/s, tárhelykapacitás: 500 GB,
Kód:  DL067a70j40 Termékszám:  STFS500400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue Megszűnt

LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue

A Rugged család legmodernebb tagja

Eredeti narancssárga kialakítás elfogadható méretekkel, nagy kapacitással és nagyfokú megbízhatósággal, ezek a tulajdonságok emelik a Rugged cég LaCie külső merevlemezét a legnépszerűbb tárolóeszközök közé. A közkedveltséget még fokozza a nagy teljesítmény és hihetetlen állóképesség, így tökéletes társad lesz utazásaid során.


Kicsi, de terjedelmes

A Rugged USB-C sorozat külső meghajtói négy féle extra nagy kapacitással kaphatóak. A legkisebb verzió 500 GB, a sorozat 1TB, 2TB kapacitású verzóval folytatódik és a legnagyobb változat 4TB kapacitású. A nagy kapacitás ellenére a lemezméretek viszonylag kicsik. A két kisebb lemez mérete és súlya azonos, de a 4TB változat kissé magasabb és nehezebb.


Maximális megbízhatóság

A gumiból készült, kiváló minőségű védőtok nagy ellenállást biztosít az ütések és az esések ellen. A Rugged USB-C sorozat valóban sok mindent kibír, például azt is, ha átmegy rajta egy egytonnás autó. A lemez vízálló, így esőben sem kell aggódnod. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően adataid ezen a szép kivitelű lemezen biztosan nem vesznek el.


Szupergyors Thunderbolt interfész

A Thunderbolt csatlakozónak köszönhetően azonnal átviheted az adatokat, miután csatlakoztattad a számítógéphez, a vezérlők telepítése nélkül, villámgyorsan. 


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A mellékelt alkalmazással egyszerűen beállíthatod az automatikus adatmentést a számítógépen és a Mac-en.

Jelszó védelem

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, hogy a fájlok teljesen megbízhatóak legyenek.

40% energiamegtakarítás

40% energia megtakarítás

Az Auto Eco üzemmód 40% -kal csökkenti az energiafogyasztást, ha a készüléket nem használod.


3 éves jótállás és ingyenes adatvisszaállítás szolgáltatás

A Rescue Data Recovery szolgáltatás a lemezhiba, a vírustámadás, a szoftveres probléma vagy bármely más okból történt adatvesztés esetén biztosítja az elveszett adatok helyreállítását. Az ügyfél jogosult egy ingyenes adatvisszaállítási kísérletre a szolgáltatás időtartama alatt. A LaCie azonban nem garantálja, hogy az elveszett adatok minden esetben visszaállíthatók. A Rescue Data Recovery szolgáltatás kapcsolódik a LaCie belső lemezéhez. Ezt követően a megújított adatokat a Seagate laboratórium tárolja egy speciális tárolóeszközön vagy felhő tárhelyen, ahol 60 napig az ügyfél rendelkezésére állnak. További információ itt .

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 év SRS Rescue Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 roky SRS Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2.5" Rugged 500GB Thunderbolt SSD USB-C + 3 roky SRS Rescue. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2.5 Zoll Robuste 500 GB Festplatte Thunderbolt SSD USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2.5 Zoll Robuste 500 GB Festplatte Thunderbolt SSD USB-C.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ