A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

LaCie 2big Quadra 6TB

Termékkatalógus
LaCie 2big Quadra 6TB
Adattároló hálózat, 7200, RAID, USB 3.0
Kód:  DL070a8 Termékszám:  LAC9000354 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2big Quadra 6TB

Sokoldalú, rugalmas és megbízható

LaCie 2big Quadra valamennyi követelményének eleget tesz a modern adattárolási és biztosítja a gyors és biztonságos átvitelét az adatokat. Ez a készülék teljesen megbízható és alkalmas intenzív tartalom létrehozása, biztonságos mentés vagy asztali tároló.


legfontosabb jellemzői

  • USB 3.0 sebesség: akár 210 MB / s
  • Quad-interfész kompatibilitás PC / Mac
  • RAID gyorscsere működés
  • Alumínium burkolat és a csendes működés
  • 2 x FireWire 800 (9 tűs)
     

USB 3.0 gyorsabb munka

USB 3.0, valamint két szakember 7200 RPM merevlemezek, amelyek előre konfigurált RAID 0, biztosítja az adatátviteli sebesség akár 210 MB / s. A készülék az eredmény a két szer gyorsabb, mint a FireWire 800 és legfeljebb 6-szor gyorsabb, mint az USB 2.0. Természetesen van kompatibilitás PC és Mac platformon és eszközön képes csatlakozni a régebbi számítógépeken csatlakozókkal FireWire 800 és USB 2.0.


RAID a sebesség és biztonság

LaCie 2big Quadra prioritás az adatok védelme érdekében.A készülék nyújt RAID 1-meghajtók lehet változtatni menet közben, hogy az adatok védve maradnak, ha a meghajtó nem működik. Egyszerűen helyezzen be egy új lemezt, anélkül, hogy kapcsoljuk ki a készüléket, az összes adat természetesen a helyükön maradnak.Egy ötletes kábelrendszer is tartja a kábelek csatlakoztatva.


Fejlett hűtési rendszer

LaCie teljesen újratervezett hűtési rendszer, amely jelenleg három kulcseleme: alumínium fedél és csendes ventilátor nyílások. Fém burkolat hőt hatékonyan és együtt ventilátor mágneses lebegés generál nulla rezgés és a súrlódás. A hatékony hőelvezetés nőtt, és az élet az alkatrészeket.


Kényelmes használat

A kompakt kialakítás, a készüléket függőlegesen álljon, és csökkenti a megszállt területen az asztalon. Ott lehet létrehozni az e-mail riasztások a lehetséges problémákat a lemezeket, és így elkerülhetők az esetleges problémák, még mielőtt azok ténylegesen előfordulnak.


le
Az automatikus biztonsági mentés

Az automatikus biztonsági mentés

LaCie csomagolt több alkalmazás felügyeletéért lemez, megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és könnyű hát az adatok.

le
jelszavas védelem

jelszavas védelem

Alkalmazások LaCie Private-Public biztosítani fogja, hogy a fájlok teljesen bizalmas. Ezen kívül a készülék támogatja a Kensington zár.

le
energiatakarékosság

energiatakarékosság

Eco módban az alvási szokások merevlemezek idő után az inaktív. Ez megakadályozza a túlmelegedést és csökkenti az energiafogyasztást.

Paraméterek

Lemezek kapacitása (összesen)
6 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
2 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés) Kész!
Használat
Otthoni Kész!

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen)
6 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
2 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés) Kész!

Interfész

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!

Méret és tömeg

Mélység
200 mm Kész!
Magasság
172 mm Kész!
Szélesség
91 mm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2big Quadra 6TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2big Quadra 6TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2big Quadra 6TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2big Quadra 6TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2big Quadra 6TB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ