Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LaCie 2big Quadra 8 TB

Termékkatalógus
LaCie 2big Quadra 8 TB
Adattároló - hálózati, 7200 RPM, RAID, USB 3.0
Kód:  DL070a9 Termékszám:  LAC9000317 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 2big Quadra 8 TB

Sokoldalú, rugalmas és megbízható

A LaCIe 2big Quadra modern adattárolók minden követelményének megfelel: gyors és biztonságos adatátvitelt biztosít. Az eszköz teljes mértékben megbízható, alkalmas a nagyfokú tartalomlétrehozásra, biztonságos háttérmentésre és nagy tárhelyet garantál.


Legfontosabb jellemzői

  • USB 3.0 sebesség: akár 210 MB / s
  • Quad-interfész PC / Mac-hoz
  • RAID + működés közbeni meghajtó-csere
  • Alumínium burkolat és csendes működés
  • 2 x FireWire 800 (9 tűs)
     

USB 3.0 a gyorsabb működésért

Az USB 3.0 interfész a két professzionális 7200 RPM merevlemezzel - amelyen már megtalálható a RAID 0 – akár 210 MB/s adatátviteli sebességet biztosít. Az eszköz kétszer gyorsabb, mint a FireWire 800 és akár hatszor gyorsabb, mint az USB 2.0. Természetesen kompatibilis PC-kkel és MAC platformokkal, valamint a FireWire 800 és az USB 2.0 csatlakozóknak hála a régebbi számítógépekhez is csatlakoztatható.


RAID technológia a sebesség és a biztonság érdekében

A LaCie 2big Quadra számára adataid védelme elsőbbségi szempontot jelent. Az eszköz RAID technológiával rendelkezik, adataid védelme érdekében a meghajtók cseréjére pedig működés közben is van lehetőség. Csak helyezd be az új meghajtót anélkül, hogy kikapcsolnád az eszközt, és közben ne aggódj: minden adatod a helyén marad. A továbbfejlesztett kábelrendszer garantálja a kábelek megfelelő csatlakozását.


Fejlett hűtési rendszer

A Lacie teljesen átdolgozott hűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely most már három alkotóelemből áll: alumínium burkolat, csendes ventilátor és nagy szellőzőnyílások. A fém burkolat hatékony hőeloszlást biztosít, a mágneses lebegő ventilátor pedig egyáltalán nem ad ki hangot. A hatékony hőeloszlásnak hála az egyes alkotóelemek élettartama jelentősen megnőtt.


Kényelmes használat

A kompakt kialakításnak hála az eszköz függőleges helyzetbe is állítható, ezáltal csökken az általa foglalt hely az asztalon. Állíthatsz be a potenciális problémákkal és a megelőzésükkel kapcsolatos e-mail értesítéseket is.


le
Az automatikus biztonsági mentés
 

Automatikus biztonsági mentés

A LaCie számos olyan alkalmazással bír, amelyekkel megelőzhető az illetéktelen hozzáférés, illetve könnyedén készíthető háttérmentés.

le
jelszavas védelem
 

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public funkciója biztosítja adataid teljes körű titkosítását. Az eszköz továbbá Kensington lock támogatással rendelkezik.

le
energiatakarékosság
 

Energiatakarékosság

Az Eco mód bizonyos idejű inaktivitás után energiatakarékos üzemmódba kapcsolja a merevlemezt, amelynek köszönhetően megelőzhető a túlmelegedés, valamint csökken az áramfogyasztás.

 

Paraméterek

Lemezek kapacitása (összesen)
8 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
2 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés) Kész!
Használat
Otthoni, Céges Kész!

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen)
8 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
2 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés) Kész!

Interfész

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!

Méret és tömeg

Mélység
200 mm Kész!
Magasság
172 mm Kész!
Szélesség
91 mm Kész!
Tömeg
3,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2big Quadra 8 TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2big Quadra 8TB (2x4TB) RAID. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2big Quadra 8TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2big Quadra 8TB (2x 4 TB) RAID. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2big Quadra 8TB (2x 4 TB) RAID.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ