Rapture 30 dnů na vrácení

LaCie 3,5" alumínium d2 6TB

Termékkatalógus
LaCie 3,5" alumínium d2 6TB
Külső merevlemez - USB 3.0, olvasás akár 200 megabájt / s, 7200 fordulat/perc, 256 bites AES titkosító szoftver
Kód:  DL066c9a1 Termékszám:  STGK6000400 Gyártó honlapja:

LaCie 3,5" alumínium d2 6TB

A LaCie d2 Alumínium egy professzionális külső meghajtó, amely egy új, friss formai kialakítással rendelkezik, méltó minőségű anyagokat tartalmaz, mindezek felett különösen a szédítő átviteli sebességével emelkedik ki, amely az Ön adatai kezeléséhez ez egy abszolút követelmény. Olyan felhasználók számára tervezték,, akik nem csak egy erőteljes segítőt keresnek a mindennapi munkához, hanem valamilyen kiváló kiegészítőt is, amely hozzájárul az otthoni vagy irodai környezethez.

A LaCie 3,5" Alumínium d2 6 TB külső merevlemez főbb jellemzői

  • Szilárt testű külső merevlemez, amely egyetlen darab alumíniumból készült
  • Nagy átviteli sebessége van USB 3.0-al
  • Fájlbiztonság AES 256 bites titkosítással
  • Meghosszabított 3 év garancia
  • Rázkódásálló és zajkibocsátás mentes szerkezeti kialakítás

Alumínium

Az Innovatív alumínium formai kialakítás, egy darab fémből készült, a legmegfelelőbből, hogy a munkavégzése közbeni  vibrációt és zajt csökkentse. Ez teszi a készüléket alkalmassá például egy íróasztalra helyezéshez, hiszen minden hűtést csak a lemez körül áramló levegő végez. Szintén érdekesen és egyedülálló módon rögzíti a hálózati kábelt úgy, hogy minimalizálja a véletlen belerúgást a kábelezésbe. A rezgéseket viszont a lemez alsó oldalán lévő speciális gumi párna veri vissza, így az Ön összes fájljának átvitele csendes és hatékony lesz.

Villámgyorsan

Az USB 3.0 nagy sebességű, 7200 fordult/perc meghajtó képes elérni a lenyűgöző olvasási sebességet, amely akár 200 MB / s, ez lehetővé teszi, például a munkát egy kiterjedt Adobe termék könyvtárban mindennemű lassítás nélkül. Továbbá, a fotósok is nagyra fogják értékelni értékelni a lehetőséget, hogy gyorsan létre tudnak hozni egy biztonsági másolatot az értékes képeikről szó szerint másodpercek alatt. A LaCie fejlesztői később gondoltak, a tárolt adatok biztonságára, így a csomag tartalmaz egy LaCie Private-Public szoftvert, mellyel AES 256 bites titkosítással lehet védeni a tartalmat.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
130 mm (13 cm) Kész!
Magasság
60 mm (6 cm) Kész!
Mélység
190 mm (19 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
1 300 g (1,3 kg) Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3,5" alumínium d2 6TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" d2 Aluminum 6TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3.5" d2 Aluminum 6TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" d2 Aluminum 6TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" d2 Aluminum 6TB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ