A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

LaCie 3,5" d2 Thunderbolt 2 4 TB

Termékkatalógus
LaCie 3,5" d2 Thunderbolt 2 4 TB
Külső merevlemez - USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
Kód:  DL066c3a1 Termékszám:  STEX4000200 Gyártó honlapja:

LaCie 3,5" d2 Thunderbolt 2 4 TB

Bevált kialakítás, elbűvölő teljesítmény

A LaCie d2 külső merevlemez nyújtja az eddigi legnagyobb teljesítményt kategóriájában, amellyel teljesen új értelmet nyer az adattárolás. A Thunderbolt 2 és USB 3.0 csatlakozóknak hála nyugodt szívvel tölthetsz rá 4K-s videókat is, hiszen problémamentesen tudja őket kezelni, és tárolni kiváló, 4TB-os tárhelyén.


Legfontosabb jellemzők

  • Nagy sebesség: akár 180 MB / s
  • USB 3.0. és kettős Thunderbolt 2 port
  • Alumínium burkolat csökkenti a zajt és rezgést
  • Hatékony hűtőrendszer

Csatlakoztasson akár 6 készüléket

A LaCie d2 összesen 6 készülék egyidejű csatlakozását teszi lehetővé, hiszen kettős Thunderbolt csatlakozókkal rendelkezik, a 3.0-ás USB portokon kívül. Így a lehető leggyorsabb adatátvitelt biztosítja, a hozzá csatlakoztatható 4K kijelző pedig az adatáramlás sebességét teljesen új szintekre helyezi.


Sebesség kompromisszumok nélkül

Az eszköz felszereltségébe tartozik a kiváló minőségű Seagate merevlemez, amely akár 180 MB/s-os sebességre is képes. Ez az átlagon felüli gyorsaság és kapacitás alkalmassá teszi a LaCie d2-t nagy méretű fájlok, illetve archiválandó adatok tárolására.


Innovatív design

A készülék megalkotásakor a gyártó a megbízhatóságra fektette a hangsúlyt, ezért is alkotott meg egy egyrétegű alumínium külsőt, amely hihetetlen teherbírással, tartóssággal és kiváló minőséggel büszkélkedik.


Fejlett hűtési rendszer

A merevlemez háza egyenletesen osztja el a hőt a belső alkatrészek között, így nagyobb területet biztosít a hűtésre. Ennek eredményeként örülhetnek a felhasználók egy hosszú életű, kivételesen halk működésű szerkezetnek.


Külső Hybrid Storage

Telepítsd az opcionális LaCie d2 SSD frissítést (külön megvásárolható), és a készülék eléri az addigi adatátviteli sebesség ötszörösét: 1150 MB / sec értéket! Ha eltávolítod a LaCie hátsó paneljét, majd feltelepíted a Mac vagy Windows operációs rendszeren futó számítógépedre, kapsz 128 GB-nyi SSD tárhelyet.


le
Az automatikus biztonsági mentés

Automatikus biztonsági mentés

A LaCie rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amellyel szemmel tarthatod adataid biztonságát, megakadályozhatod, hogy illetéktelenek férjenek hozzá azokhoz, vagy könnyen biztonsági mentést készíthetsz.

le
jelszavas védelem

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public alkalmazások titkosító funkciója biztosítja adataid magasfokú védelmét.

le
energiatakarékosság

Energiatakarékosság

A bekapcsoló gombbal ki is kapcsolhatod készüléked, amivel jelentős energiát takaríthatsz meg.

Megjegyzés:
» Összes 4 TB külső merevlemez
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3,5" d2 Thunderbolt 2 4 TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 4TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 4 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5-Zoll d2 Thunderbolt 2 4 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5-Zoll d2 Thunderbolt 2 4 Terabyte.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ