Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

LaCie 3,5 " d2 Thunderbolt 2 8TB

Termékkatalógus
LaCie 3,5 " d2 Thunderbolt 2 8TB
5 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
Kód:  DL066c5c1 Termékszám:  STEX8000401 Gyártó honlapja:

LaCie 3,5 " d2 Thunderbolt 2 8TB

Bizonyított design és nagy teljesítmény

A LaCie d2 meghajtó a legmagasabb sebességet kínálja saját osztályában, és sokoldalúságának valamint nagy rugalmasságának köszönhetően ő képviseli az új sztenderdet az desktop gépek tárolása területén. A kettős Thunderbolt 2 technológiával, a gyors USB 3.0 interfésszel és a 8TB 7200 rpm merevlemezzel nem kell aggódnod a 4K felbontású videó-feldolgozás vagy más, adatintenzív folyamat maximális sebességgel történő elvégzése miatt.


A LaCie Thunderbolt 2 meghajtó legfontosabb jellemzői

  • Nagy sebesség, akár 220 MB / s -ig
  • USB 3.0. és kettős Thunderbolt 2 port
  • Alumíniumház a csökkentett zajszint és rezgés érdekében
  • Hatékony hűtési rendszer
  • Nagy kapacitás,  8 TB

Legfeljebb 6 eszközt csatlakoztathatsz

A LaCie d2 egyesíti a Thunderbolt 2 meghajtót és az USB 3.0 interfészt, hogy amikor új PC-re vagy Mac-re csatlakozol, a legjobb sebességeket tudd kihozni belőle. A Dual Thunderbolt 2 lehetővé teszi legfeljebb 5 LaCie d2 tároló és egy 4K képernyő csatlakoztatását, amely nagyszerű bővítési lehetőségeket kínál a kényelmes, nagy sávszélességű munkához.


Sebesség kompromisszum nélkül

Az eszköz a saját osztályában legjobb interfészt ötvözi a Seagate merevlemez meghajtóval, és kiváló sebességet biztosít akár 220 MB / s-ig . A nagy sebességek és az iparágvezető képességek teszik lehetővé a LaCie d2 tökéletes megoldását nagyméretű fájlok tárolására vagy projektek archiválására.


Innovatív design

Az ipari formatervezéskor a LaCie a profi szakembereknek fontos megbízhatóságra és használhatóságra összpontosított. A burkolat egy alumíniumlemezből készül, ami szokatlanul nagy szilárdságot,  tartósságot és  kiváló minőséget jelent.


Fejlett hűtési rendszer

Az teljes mértékben alumíniumból készült burkolat hatékonyan vezeti el a hőt az egyes alkatrészekből, és az integrált csillapító bázis kiterjeszti a burkolat felületét, hogy még több hőelvonást biztosítson. Az eredmény a készülék hosszú élettartama és rendkívül csendes működés vibráció nélkül.


Külső, hibrid tároló

Telepítsd az opcionális LaCie d2 SSD (külön megvásárolható) frissítést, és az eszközöd elérheti az 1150 MB/s adatátviteli sebességének akár az ötszörösét is, hogy felülkerekedjen a te saját PC-den vagy Mac-eden lévő, belső SSD-k teljesítményének. Egyszerűen távolítsd el a LaCie d2 hátlapját, telepítsd a frissítést, és 128 GB-ot kap az SSD tárolón!


Automatikus mentés

Automatikus tartalék-mentés

A LaCie –nak számos lemez-nyomkövető alkalmazást tartalmaz, megakadályozva ezzel a jogosulatlan hozzáférést, és egyszerűen biztonsági másolatokat készítve az adataidról.

Jelszó védelem

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public 256 bites titkosítási támogatással biztosítja, hogy a fájlok teljesen bizalmasak legyenek.

Energiatakarékos

Energiatakarékos

A főkapcsoló gomb megnyomásával a készüléket kikapcsolhatod vagy bekapcsolhatod anélkül, hogy megszakítanád azt a sorozatot, amivel a készülék energiát takarít meg.

Paraméterek

Méret

Szélesség
60 mm (6 cm) Kész!
Magasság
130 mm (13 cm) Kész!
Mélység
217 mm (21,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
1 700 g (1,7 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3,5 " d2 Thunderbolt 2 8TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3,5" d2 Thunderbolt 2 8 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 8TB.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ