Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 6TB

Termékkatalógus
LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 6TB
4,0 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0 (visszafelé USB 2.0 kompatibilis)
Kód:  DL066c5a2 Termékszám:  STEX6000400 Gyártó honlapja:

LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 6TB

Bevált design és nagy teljesítményű

A LaCie d2 a legnagyobb sebességet nyújtja a kategóriájában, a sokoldalúságának és nagy ellenállásának köszönhetően egy új színvonalat képvisel az asztali merevlemezek körében. A 7200 RPM, 6 TB-os merevlemeznek, dual Thunderbolt 2-vel, gyors USB 3.0 csatlakozóval nem okozhat gondot a 4K felbontású videó és egyéb adatérzékeny folyamatok végrehajtása maximális sebességen.


A LaCie Thunderbolt 2 merevlemez legfontosabb jellemzői:

  • Nagy sebesség: akár 220 MB/s
  • USB 3.0. és dual Thunderbolt 2 port
  • Alumínium burkolat, amely csökkenti a zajt és rezgést
  • Hatékony hűtőrendszer
  • Hatalmas kapacitás: 6 TB

Csatlakoztass akár 6 készüléket

A LaCie d2 egyesíti a Thunderbolt 2-t és az USB 3.0-t a lehető legjobb sebesség elérése érdekében újabb PC vagy Mac számítógépek csatlakoztatásakor. A dual Thunderbolt 2 port lehetővé teszi akár 5 LaCie d2 tárhely csatlakoztatását és egy 4K felbontású kijelzőt is, amely kiváló bővíthetőséget jelent kényelmesebb munkához nagy adatáramlás esetében.


Sebesség kompromisszumok nélkül

Az eszköz egyesíti a kategória legjobb interfészét és a Seagate merevlemezt, így akár a kiemelkedő 220 MB/s sebességet is elérheti. A magas sebességnek és az élvonalbeli kapacitásnak köszönhetően a LaCie d2 tökéletes választás nagy fájlok tárolásához vagy projektek archiválásához.


Innovatív design

Korszerű kialakítás, strapabíróbb működés A d2 lemez újratervezésekor a LaCie kompromisszumot nem kötve koncentrált arra, hogy a termék a szakemberek számára megbízható és praktikus legyen. A burkolat alumíniumból készült, páratlan erőt, elnyűhetetlenséget és prémium minőséget biztosítva.


Fejlett hűtési rendszer

A teljesen alumíniumból készült, unibody ház hatékonyan elvezeti a hőt az egyes komponensektől és az integrált hangtompító alap kiterjeszti a ház felületét, így további hőleadást biztosítva. Az eredmény hosszú élettartam és rezgésmentes, rendkívül csendes működés.


Külső Hybrid Storage

Telepítsd a LaCie d2 SSD Upgrade-t (külön árusítva) és az eszközöd elérheti akár az 1150 MB/s átviteli sebességet is, túlszárnyalva a belső SSD-k teljesítményét. Egyszerűen csak távolítsd el a LaCie d2 hátsó panelét, telepítsd az Upgrade-t és így további 128 GB SDD tárhelyre tehetsz szert.


Az automatikus biztonsági mentés
 

Automatikus biztonsági mentés

A LaCie-hez több ellenörző alkalmazás is jár, amelyek megakadályozzák a jogusalatlan hozzáférést és egyszerű biztonsági mentést biztosítanak az adataidnak.

jelszavas védelem
 

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public alkalmazások támogatják a 256 bites titkosítást, így biztosítva a bizalmas fájlok biztonságát.

energiatakarékosság
 

Energiatakarékosság

A Thunderbolt-kapcsolattal energiát takaríthatsz meg, ha a kikapcsológomb megnyomásával leállítod az eszközöket a sorba kötött átvitel megszakítása nélkül.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség
60 mm (6 cm) Kész!
Magasság
130 mm (13 cm) Kész!
Mélység
217 mm (21,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
1 500 g (1,5 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 6TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 6TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3.5" d2 Thunderbolt 2 6 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3,5“ d2 Thunderbolt 2 6 TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3,5“ d2 Thunderbolt 2 6 TB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ