A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB

Termékkatalógus
LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB
4,8 5 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.0
Kód:  DL066d3a Termékszám:  LAC302003EK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB

A design és a teljesítmény csúcsminőségű kombinációja

A LaCie Porsche Design Desktop Drive termék, az asztali merevlemezek legújabb fajtája, a forma és a funkció tökéletes összekapcsolása. Ezen termék a világ egyik legjobb formatervezői cégének és a LaCie együttműködésének az eredménye. Az USB 3.0 által, a LaCie Desktop Drive lehetővé teszi a fájlok gyorsabb átvitelét, mint azelőtt bármikor és a kapacitása elegendő az összes fájlja számára. Egyúttal a termék LED fénnyel ellátott, amely a töltés jelzésére szolgál, s egyúttal egy kifinomult eleganciát kölcsönöz a készüléknek.


Forma a Porsche Design-tól, funkciók a LaCie-től

A LaCie 2003-ban már együttműködött a Porsche -val. Az eredmény az egyik legnépszerűbb merevlemez lett, amelyet még ma is emlegetnek. A LaCie Desktop Drive termékkel, visszatér az időtlen forma egy stabil és megbízható hardver által, amely sok éven át szolgálni fog. Bárhol is használja, biztos lehet abban hogy kiváló teljesítményt nyújt.


Gyorsítsa meg a biztonsági mentéseket az USB 3.0 által

Az USB 3.0 felülettel, a LaCie Desktop Drive lehetővé teszi a fájlok gyorsabb átvitelét, mint azelőtt bármikor – átvihet akár 700 MB videofájlt, kevesebb mint 7 másodperc alatt **! Az USB 3.0 sebességével elmentheti a fényképeit, videóit, zenei fájljait, sőt gyorsan fel is cserélheti a barátaival és munkatársaival – minimális várakozási idő mellett.


Biztonságos, erős és alumínium

LaCie Porsche Design Desktop Drive, a merevlemezt védő 5 mm burkolatnak köszönhetően, megvédi a fájljait. Ez az erős burkolat megvédi az adatait és megadja a merevlemez kifinomult lényegét, ráadásul hozzájárul a hő elvezetéséhez is. Ezen tulajdonságok lehetővé teszik a lemez védelmét és az élettartamának a meghosszabbítását is.  A LaCie és a Porsche Design együttműködtek a forma és a funkció összekapcsolásában – az eredmény egy asztali merevlemez, amely kiválóan fest az asztalán (és kiválóan is dolgozik).


le
Automatikus mentés

Automatikus mentés

Egyszerű beállítás és automatikus mentés gondok nélkül, a PC és a Mac® számára.

le
Jelszó általi védelem

Jelszó általi védelem

A LaCie Private-Public szoftver^ biztosítja, hogy a fájljai teljesen bizalmasok maradnak.   

le
77% energiatakarékosság

77% energiatakarékosság

Az automatikus Eco üzemmód a berendezés nem használata esetén, akár 77 %-al is csökkenti az energiafogyasztást.

Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 3TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ