A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 4TB USB-C

Termékkatalógus
LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 4TB USB-C
5 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.1 (C típusú)
Kód:  DL066d9c1 Termékszám:  STFE4000200 Gyártó honlapja:

LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 4TB USB-C

Az összes rajongói gyors autók és még gyorsabb adatátvitel cég együttműködve a LaCie Porsche LaCie készített 3,5 "Porsche Design P'9230 - egyedi külső meghajtó egy ikonikus dizájn és a minőségi összetevőket, amelyek évekig. Ezt fel lehet használni minden lehetőséget, és biztos lehet benne, hogy kapsz a legjobb teljesítményt a legmodernebb technológiákkal.

legfontosabb jellemzői

  • Luxus design stílusában Porsche kifejezetten tartozékként a Mac
  • Vastag alumínium tok védi az adatokat
  • USB 3.1 Type C biztosítja a maximális adatátviteli sebesség akár 5 Gb / s
  • LaCie Private-Public szoftver fokozott biztonsági
  • -C-USB csatlakozóval is tudja tölteni az akkumulátort a laptop
  • Tartalmaz egy USB-C kábel, USB-C - USB és tápegység
  • Kompatibilis a Mac számítógépek hagyományos PC
  • Nagy kapacitás 4 TB

luxus design

Az a tény, hogy a sorozat P'9230 nem csak egy közönséges körű merevlemezek, bizonyítja elsősorban használt anyagokat. Védő csomagolás a lemez teljesen készült vastag alumínium réteg, így az érzékeny adatokat kap védelmet soha nem látott. Továbbá, alumínium modell egy jó kis luxust - olyan mértékben, hogy azok a legendás Porsche autók. Ezen kívül, ha egy Mac készüléket, akkor biztos lehet benne, hogy a merevlemez a tervezés ezzel a nagy teljesítményű készülék tökéletesen illeszkedik.

Gyors, gazdaságos, biztonságos

Lemezek LaCie Porsche Design P'9230 egy nagyon gyors és modern USB 3.1 Type C, ami nem jelenti azt, hogy nem tartja fenn kompatibilitást a régebbi típusú csatlakozó USB 3.0 vagy USB 2.0 (adapter tartozék). A nagy előnye az USB-csatlakozó-C az, hogy ez is szolgálhat tápcsatlakozó. A biztonsági mentés közben, így egyszerre tölteni az akkumulátort a laptop az USB-C.

Gyártó mellett tökéletes design és a magas adatátviteli sebességet is úgy gondolják, hogy a biztonság, így az összes adat védve van behatolás harmadik felek által egy speciális alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó jelszavát. Így biztos lehet benne, kapsz a fájlokat illetéktelen személyek.

Paraméterek

Méret

Szélesség
123 mm (12,3 cm) Kész!
Magasság
39 mm (3,9 cm) Kész!
Mélység
178 mm (17,8 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
871 g (0,87 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!

Tulajdonságok

Külső interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB-C Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes 4 TB külső merevlemez
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 4TB USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 4TB USB-C. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3,5" Porsche Design P'9230 4 TB USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 4TB USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5" Porsche Design P'9230 4TB USB-C.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ