A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB

Termékkatalógus
LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB
Külső merevlemez - USB 3.0 (visszafelé kompatibilis az USB 2.0-val)
Kód:  DL068g3a Termékszám:  STEW3000400 Gyártó honlapja:

LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB

A design és a teljesítmény kiváló kombinációja

A LaCie Porsche Design Desktop Drive egy újfajta asztali merevlemez, amely a forma és a funkció tökéletes keveréke. Ez az együttműködés a világ egyik vezető designcégének és a LaCie-nek köszönhető. Az USB 3.0 segítségével a LaCie Desktop Drive segítségével gyorsabban tölthetsz át fájlokat, mint bármikor korábban. Található rajta egy LED világítás is, amely jelzi, ha az eszköz be van kapcsolva, és kifinomult eleganciát kölcsönöz neki.

le
Porshce
 
le
lacie
 

Porsche Design forma, LaCie funkciók

A LaCie 2003-ban dolgozott a Porscheval, amelynek eredménye az egyik legnépszerűbb merevlemez lett. A LaCie asztali meghajtó exkluzív és időtlen formájú, szilárd, megbízható hardverekkel, amelyet hosszú évekig működik. Használd bárhol és győződj meg róla, hogy valóban nagy teljesítményt kapsz.


Gyorsítsd fel a biztonsági mentést USB 3.0-al

Az USB 3.0 segítségével a LaCie Desktop Drive lehetővé teszi a fájlok gyorsabb feltöltését, mint valaha - akár 700 másodperc alatt akár 700 megabájt filmet is másolhatsz! Az USB 3.0 sebességével készíthetsz biztonsági másolatot fotókról, videókról és zenefájlokról, és gyorsan cserélhetsz barátaiddal vagy kollégáiddal - minimális várakozással.


le
porsche
 

Biztonságos, erős és alumínium

A LaCie Porsche Design asztali meghajtó 5 mm-es alumínium házon keresztül védi a lemezt és a fájlokat. A kemény burkolat hatékony védelmet biztosít az adatoknak, kifinomult megjelenést kölcsönöz, és hozzájárul a hőelvezetéshez. Ezek a tulajdonságok lehetővé teszik a lemez védelmét és meghosszabbítják az élettartamát. A LaCie és a Porsche Design együtt dolgoztak a forma és a funkció összekapcsolásával, ami egy olyan asztali merevlemezt eredményezett, amely amellett, hogy kiválóan működik, jól is néz ki.


Komplett szoftvereszközök

Egyszerű beállítás és automatikus biztonsági mentés mind a PC, mind a Mac® esetén

A LaCie Private-Public szoftver biztosítja, a fájlok teljesen bizalmasan kezelését

Az Auto Eco üzemmód csökkenti az energiafogyasztást akár 77%-al, amikor nincs használatban az eszköz

 
 
Megjegyzés:
» Összes winchester

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3.5" Porsche Design P'9233 3TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3.5 „Porsche Design P'9233 3TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3.5 „Porsche Design P'9233 3TB.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ