Rapture Rapture

LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB

Termékkatalógus
LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB
Adattároló - hálózati, HDD
Kód:  DL070e82 Termékszám:  STFC40000400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB

Hihetetlen teljesítmény

Ha 4K videókkal dolgozol, vagy adatintenzív feladatokat végzel, akkor a LaCie 5big Thunderbolt 2 ideális választás számodra. Az eszköz megfelel a nagy erőforrás igényű adatfolyamatok szükségleteinek, gyors, biztonságos, megbízható és nagyon halk. A nagy kapacitású 40 TB RAID 5/6 teljes biztonságot nyújt az adatoknak.


Sebesség és teljes biztonság

  • Sebesség akár 1 050 MB/s 4K videók szerkesztéséhez
  • Hardveres RAID 5/6 in-line csere
  • Kettős Thunderbolt 2 port a láncolt eszközökhöz
  • Alumíniumház és csendes működés

Nagy adatátviteli sebesség

Az áttöréses ThunderBolt 2 technológia, a legfeljebb 20 Gb/s maximális átviteli sebességgel, biztosítja a maximális teljesítményt és a hihetetlen adatátviteli sebességet, ami elérheti akár az 1330 MB/s-t olvasás közben, valamint rögzítés közben az 1 060 MB/s-t. Ezek az értékek ideálisak a RAW 4K videók szerkesztéséhez és megtekintéséhez, valamint más kihívásokkal teli folyamatokhoz.


RAID a sebességért és a biztonságért

A LaCie 5big RAID 0, 1, 5, 6, 10 és JBOD módokat kínál. A hardveres RAID-illesztő program következetes teljesítményt, nagyobb rugalmasságot és képességet biztosít a számítógép RAID konfigurációjának fenntartása mellett történő csatlakoztatásához. A LaCie RAID Manager segítségével könnyedén kezelheted a RAID módot, igényeidnek megfelelően.


Csatlakoztass akár 36 eszközt

A Thunderbolt 2 támogatással akár hat eszközt csatlakoztathatsz egyetlen kábellel. Összesen 36 LaCie 5big meghajtót csatlakoztathatsz hat Thunderbolt 2 porton keresztül, aminek köszönhetően 1 PB (1,080 TB) nagyságú tárhelyet és 3,000 MB/s-ot meghaladó írási sebességet nyerhetsz.


Fejlett hűtési rendszer

A LaCie 5big kiemelkedő hűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot azzal, hogy hatékonyan megakadályozza a túlmelegedést. A tartós alumínium ház egy csendes ventillátorral együtt, a hűtőfuratokon keresztül, hatékonyan elvezeti a hőt a belső alkatrészekről, ezzel is növelve a termék élettartamát.


Automatikus mentés

Automatikus mentés

A LaCie számos olyan alkalmazással bír, amelyekkel megelőzhető az illetéktelen hozzáférés, illetve könnyedén készíthető háttérmentés.

Jelszó védelem

Jelszavas védelem

A LaCie Private-Public funkciója biztosítja adataid teljes körű titkosítását. Az eszköz továbbá Kensington lock támogatással rendelkezik.

Energiatakarékos

Energiatakarékosság

A meghajtó elején található egy gomb, aminek segítségével ki vagy be lehet azt kapcsolni, így energiát takaríthatsz meg.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
40 TB Kész!
Fiókok száma
5 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
5 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Tárhely

Lemezek kapacitása (összesen)
40 TB Kész!
Fiókok száma
5 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
5 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Teljesítmény

Olvasási sebesség
1 050 MB/s Kész!
Írási sebesség
950 MB/s Kész!

Méret és tömeg

Mélység
196 mm Kész!
Magasság
220 mm Kész!
Szélesség
173 mm Kész!
Tömeg
7,6 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 5big Thunderbolt 2 40TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 5big Thunderbolt 2 40 Terabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 5big Thunderbolt 2 40 Terabyte.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ