Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB

Termékkatalógus
LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB
Adattároló - hálózati, 8x 3 TB HDD, RAID, 2x Thunderbolt 2
Kód:  DL070n11 Termékszám:  STGM24000400 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB

Ez a nagyteljesítményű LaCie adattároló a maga rack-es kivitelében a maximális kihasználtsága esetén akár 48 TB-nyi tárhelyet is képes biztosítani, amely nyolc darab hot-swap merevlemez között van elosztva, amelyből ezen verzió esetében nyolc darab 3 TB kapacitású 7200 fordulat/perc sebességű lett elhelyezve. A rack-es kivitel elsősorban a vállalati szférának ajánlott, ahol magától értetődik a kifinomult adatszolgáltatás, az egyszerű karbantartás és a maximális adatátviteli sebesség. Ehhez a LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 hardveres RAID-et, hot-swap felépítést és (ahogy a neve is mondja) Thunderbolt 2 interfészt használ. Az eredmény pedig nem más, mint a hihetetlenül stabil sebesség a biztonsági mentés és a terjedelmes fájlok  másolása során, mint például a 4K videófelvételeknél.

A LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24 TB főbb jellemzői:

  • Maximális adatátviteli sebesség akár 1330 MB/s
  • Hardveres RAID
  • Két darab Thunderbolt 2 port a 4K workflow érdekében
  • Egyszerű és gyors karbantartás
  • Hot-swap meghajtók, ventilátorok és tápegységek
  • Készen áll az azonnali felhasználásra a maga nyolc darab 3 TB-os merevlemezével

Könnyen konfigurálható RAID

Amellett, hogy kompatibilis mindenféle számítógéppel, a hardveres RAID tartós teljesítményt és jobb megbízhatóságot biztosít számára. A lemezek alapból HFS-re lettek formázva, illetve RAID 5 üzemmódban lettek csatlakoztatva, tehát készen állnak a Mac-kel való azonnali használhatóságra.

A LaCie RAID Manager szoftver gondoskodik a központosított és hatékony módszerről, hogy hogyan lehetne konfigurálni és monitoring alatt tartani mind a 8 merevlemezt, amelyek egyetlen munkaállomáshoz vannak csatlakoztatva. A RAID migration támogatással a RAID 5 4 lemezről adatvesztés nélkül ugorhatsz RAID 5 8 lemezre. Ha pedig túl elfoglalt lennél, akkor beállíthatod, hogy a különféle hibajelentéseket elküldje Neked e-mailben. Ezzel számos problémát tudsz elkerülni, amelyek, ha időben van közbelépve, akkor könnyedén megoldhatók gorsan és bármiféle adatvesztés nélkül.

A sebesség és a megbízhatóság az első helyen

A modern Thunderbolt 2 interfész hihetetlen adatátviteli sevességeket képes elérni (akár 1330 MB/s), tehát a nagyobb adatmennyiség archiválása is csupán pillanatok kérdése. Ráadásul ennek az interfésznek köszönhetően az adattárolók könnyedén egymásra helyezhetők, és egy kábel segítségével egy számítógéphez akár 6 készülék is csatlakoztatható.

Az innovatív hűtőrendszer biztosítja az adattároló hosszútávú megbízhatóságát, és védi azt a túlhevüléstől is. Fontos tulajdonsága még az alkatrészek teljes redundanciája, amely egy profi és kiváló megoldás az adatátvitel folyamatos, megbízható és biztonságos biztosításának. Ha pedig valamelyik eleme el is romlana, az adattároló még mindig teljes mértékben működőképes.

Paraméterek

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!
Maximum kapacitás
48 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
24 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
8 × Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
48 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
24 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Teljesítmény

Olvasási sebesség
1 330 MB/s Kész!
Írási sebesség
1 060 MB/s Kész!

Méret és tömeg

Mélység
772 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Szélesség
477 mm Kész!
Tömeg
20 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 8big Rack Thunderbolt 2, 24 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ