A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku ApF HU

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise)

Termékkatalógus
LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise)
Adattároló USB 3.0 (kompatibilis az USB 2.0-val is)
Kód:  DL070n3 Termékszám:  LAC9000598EK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise)

A LaCie cég nagy teljesítményű adattárolója rack kivitelben hatalmas teret kínál. Ez legfeljebb nyolc hot-swap diszken oszlik meg. A rack kivitel különösen alkalmas a vállalati szférában, ahol magától értetődő a kifinomult adatbiztonság, egyszerű karbantartás és a maximális átviteli sebesség. Emellett a 8big Rack hardveres RAID-et, hot-swap konstrukciót és ahogy a nevében is szerepel, két Thunderbolt 2 interfészt alkalmaz. Az eredmény hihetetlenül stabil sebesség a mentéshez és olyan hatalmas fájlok átviteléhez, mint a 4K videófelvételek.

Legfontosabb jellemzők

  • Maximális sebesség
  • Hardveres RAID
  • Vállalati szintű meghajtók 
  • Két Thunderbolt 2 port 4K munkafolyamathoz
  • 256 bites AES titkosító szoftver
  • Egyszerű és gyors karbantartás
  • Hot-swap diszkek, ventilátorok és forráshelyek
  • Azonnali használatra való készenlét

Könnyen konfigurálható RAID

Amellett, hogy bármely számítógéppel kompatibilis, a hardveres RAID folyamatos teljesítményt és nagyobb megbízhatóságot nyújt. A diszkek natív formátumúak HFS-ben és RAID 5 módban csatlakoznak a Mac-hoz azonnali használatra. A LaCie RAID Manager szoftver biztosítja Önnek egy központosított, hatékony módja annak, hogy konfigurálja és monitorozza az összes LaCie 8big Rack-ot, melyek egyazon munkaállomáshoz vannak kapcsolva.

A RAID migráció támogatásával mozoghat a RAID 5-ből 4 diszknél, a RAID 5-re 8 diszknél adatvesztés nélkül. Ha el van foglalva, beállíthatja, hogy a különböző problémákról e-mail címére kapjon értesítést. Így elkerülheti a problémákat, amiket időben történő beavatkozással gyorsan és adatvesztés nélkül meg lehet oldani.

Sebesség és megbízhatóság az első helyen

A korszerű Thunderbolt 2 interfész  hihetetlen adatátviteli sebességet ér el, így nagy mennyiségű adat archiválása pillanatok műve. Továbbá, ennek az interfésznek köszönhetően a tárolók könnyen egymásra rakhatók és egyetlen kábelen keresztül akár 6 készülék is csatlakozhat a számítógéphez.

Az innovatív hűtési rendszer biztosítja a tároló tartós megbízhatóságát és védi túlmelegedés ellen. Fontos elem a teljes komponens redundancia, ami a szakemberek számára kiváló eszköz az adatok megbízható és biztonságos nonstop megosztásának elérhetőségéhez. Így valamelyik elem meghibásodása esetén is teljesen működőképes a tároló.

 

Paraméterek

Maximum kapacitás
64 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
48 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!
Olvasási sebesség
1 330 MB/s Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
64 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
48 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Teljesítmény

Olvasási sebesség
1 330 MB/s Kész!
Írási sebesség
1 060 MB/s Kész!

Méret és tömeg

Mélység
772 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Szélesség
477 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 48TB (Enterprise).
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ