Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Rapture

LaCie 3.5" d2 6TB Thunderbolt3 USB-C

Termékkatalógus
LaCie 3.5" d2 6TB Thunderbolt3 USB-C
4,5 2 értékelés
Külső merevlemez - USB-C, Thunderbolt, 240MB/s olvasási sebesség, 240MB/s írási sebesség, 6000GB kapacitás
Kód:  DL066c5d1 Termékszám:  STFY6000400 Gyártó honlapja:

LaCie 3.5" d2 6TB Thunderbolt3 USB-C

Időtálló dizájn és nagy teljesítmény

LaCie d2 nyújtja a legnagyobb sebességet a kategóriájában, és sokoldalúságának és az általa kínált lehetőségeknek köszönhetően új mércét szab az  asztali merevlemezek számára. A Thunderbolt3 technológiáját és a gyors USB 3.1 csatlakozóját kihasználva gond nélkül szerkeszthetsz  maximális sebességgel rajta tárolt videókat, vagy végezhetsz más, adatintenzív műveleteket.


Fontosabb termékjellemzők

  • Nagy, akár 240MB/s sebesség
  • USB 3.1 és 2x Thunderbolt3
  • Alumínium burkolat a zaj és rezgés csökkentéséért
  • Hatékony hűtési rendszer

Akár 6 készülék csatlakoztatható

A LaCie d2  USB 3.1 csatlakozóval kombinálja a Thunderbolt3-at, így újabb PC-hez vagy Machez csatlakoztatva a legnagyobb sebességet garantálja. A két Thunderbolt3 portnak köszönhetően csatlakoztatható hozzá két 4K, egy 5K kijelző, vagy pedig akár 6 LaCie d2 merevlemez, ami nagyszerű és kényelmes lehetőséget kínál nagy adatáramlási sebességet igénylő munkához. 


Sebesség kompromisszumok nélkül

Az eszköz a legjobb csatlakoztatási lehetőségek ötvözésével kiemelkedően jó, akár 240MB/s sebességet is kínál. A nagy sebesség és a piacvezető technológiai megoldások miatt a LaCie d2 tökéletes eszköz nagy méretű fájlok tárolására vagy archiválási projektekhez.


Innovatív dizájn

A dizájn kialakításakor a profik igényeit tartotta szem előtt a gyártó a megbízhatóság és a használhatóság szempontjából. A burkolat egyetlen alumíniumlemezből készült, ami páratlan szilárdságot, tartósságot és prémium minőséget garantál. 


Fejlett hűtési rendszer

Az alumíniumból készült unibody ház vezeti el az egyes alkaotóelemekből kiáradó hőt, az integrált vibrrálástompító talp pedig tovább növeli a hőleadásra képes felületet. Az eredmény: hosszú élettartam és vibrálásmentes, nagyon halk működés


Paraméterek

Méret

Szélesség
60 mm (6 cm) Kész!
Magasság
130 mm (13 cm) Kész!
Mélység
217 mm (21,7 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
2 200 g (2,2 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
LaCie 3.5" d2 Kész!

Tulajdonságok

Interfész
Thunderbolt Kész!
Csatlakozó
USB-C Kész!
Olvasási sebesség
240 MB/s Kész!
Írási sebesség
240 MB/s Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Csomag tartalma
Kábel Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" d2 6TB Thunderbolt3 USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" d2 6TB Thunderbolt3 USB-C + 5 let SRS Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie d2 6TB Thunderbolt3 USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3,5 Zoll d2 6TB Thunderbolt 3 USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3,5 Zoll d2 6TB Thunderbolt 3 USB-C.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ