Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Rapture

LaCie 3.5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C

Termékkatalógus
LaCie 3.5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C
5 1 értékelés
Külső merevlemez - USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), USB-C és Thunderbolt interfész, olvasási sebesség akár 240 MB/s, írási sebesség akár 240 MB/s, tárhelykapacitás: 8000 GB,
Kód:  DL066c5d2 Termékszám:  STFY8000400 Gyártó honlapja:

LaCie 3.5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C

Bizonyított design és nagy teljesítmény

A LaCie d2 kategóriájában a leggyorsabb készülékek közé tartozik, és sokszínűségének, valamint rugalmasságának köszönhetően szempillantás alatt az asztali tárolás új szabványává vált. A Dual Thunderbolt 3 technológiával vagy a gyors USB 3.1 felülettel biztonságosan kezelhet 4K-s videókat, de hihetetlen sebességgel végrehajthat más adatintenzív folyamatokat is.


Legfontosabb jellemzők

  • Akár 240 MB / s sebesség
  • USB 3.1 és Dual Thunderbolt 3 port
  • Alumínium burkolat a zaj- és rezgéscsökkentés érdekében
  • Hatékony hűtőrendszer

Csatlakoztasson hozzá akár 6 készüléket

A lehető legnagyobb sebesség elérése érdekében a LaCie d2 egyesíti a Thunderbolt 3 és az USB 3.1 interfészt, amikor egy új PC-hez vagy Mac-hez csatlakozik. A Dual Thunderbolt port lehetővé teszi két 4K-s kijelzőhöz, egy 5K-s kijelzőhöz vagy egy, legfeljebb hat LaCie d2 tárolóhoz való csatlakozást, amely nagyszerű bővítési lehetőséget biztosít a kényelmes és nagy sávszélességű munkavégzéshez.


Sebesség kompromisszumok nélkül

A berendezés a legjobb interfészt lehengerlően gyors, 240MB/s sebességgel kombinálja a nagyobb hatékonyság érdekében. Gyorsasága és további piacvezető képességeinek köszönhetően a LaCie d2 a tökéletes választás, ha nagyméretű fájlok tárolására vagy projektek archiválására van szükség.


Innovatív design

Az ipari formatervezés létrehozásakor a LaCie megbízhatóságra és hatékony felhasználhatóságra törekedett, elsősorban szakemberek számára. A burkolat alumíniumlemezből készült, így kivételes erő, hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi.


Fejlett hűtőrendszer

Az  alumíniumból készült unibody ház garantáltan lehűt minden egyes alkatrészt, az integrált hűtőlemez pedig még széleskörűbben biztosítja a hőelvonást, megelőzve ezzel a túlmelegedést. Mindez hosszú élettartamot és rendkívül csendes, rezgés nélküli működést eredményez.


 

Paraméterek

Méret

Szélesség
60 mm (6 cm) Kész!
Magasság
217 mm (21,7 cm) Kész!
Mélység
160 mm (16 cm) Kész!

Tömeg

Tömeg
2 200 g (2,2 kg) Kész!

Szín

Szín
Ezüst Kész!

Sorozat

Lemez sorozata
LaCie 3.5" d2 Kész!

Tulajdonságok

Interfész
Thunderbolt Kész!
Csatlakozó
USB-C Kész!
Olvasási sebesség
240 MB/s Kész!
Írási sebesség
240 MB/s Kész!
Anyag
Alumínium Kész!
Csomag tartalma
Kábel Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Külső Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 3.5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 3.5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C + 5 let SRS Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 3,5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 3,5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 3,5" d2 8TB Thunderbolt3 USB-C.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ