30 dnů na vrácení Shop roku

LaCie Fuel 2TB

Termékkatalógus
LaCie Fuel 2TB
4,5 2 értékelés
Adattároló - vezeték nélküli, 2TB, Wi-Fi, USB 3.0
Kód:  DL071a1a Termékszám:  STFL2000200 Gyártó honlapja:

LaCie Fuel 2TB

le
LaCie Üzemanyag 2TB

Lépjen tovább. Érjen el hosszabb lejátszást.

  • Terjessze ki az  iPadja® kapacitását kábelek vagy internet nélkül 
  • Fájlok megosztása akár 5 készülékkel egyszerre 
  • Játssza le a médiákafájljait a készülékeken, mobil alkalmazás által 
  • Streameljen az Apple TV® -be és az AirPlay® szolgáltatássa

Érjen el hosszabb lejátszást

Már nem lesz többé gondja azzal, hogy mit töltsön fel az iPadjára. Az 1TB -os vezeték nélküli tárhellyel, a LaCie Fuel  lehetővé teszi akár 500 film vagy több ezer fénykép, dal és dokumentum elmentését, valamint hozzáférhetővé tételét az iPadról, iPhonról® vagy akár a Macról® is. A 10 órás akkumulátor-élettartamnak köszönhetően egész nap élvezheti a médiatartalmakat, internet vagy bármilyen kábelek szükségessége nélkül. 

le
LaCie Üzemanyag 2TB

le
LaCie Üzemanyag 2TB

A megosztás szinte gyerekjáték

A LaCie Fuel saját Wi-Fi hálózatot alakít ki, azonos módon mint az otthoni router. A tárhelyhez való hozzáférés egy időben akár 5 eszköz számára is lehetséges. Sőt streamelhet HD filmeket 3 berendezésbe egyszerre. A családi kirándulások, hosszabb utak vagy a reptéri várakozás sokkal már szórakoztatóbb lesz.

Mivel a LaCie Fuel a működéséhez nem igényel internetet, csatlakozhat a környező Wi-Fi hotspotokhpoz is. Lehetővé teszi az internethez való hozzáférést, akár 4 vezeték nélküli berendezés számára is. 


le
LaCie Üzemanyag 2TB

Hozzáférés egy érintés által

A LaCie Fuel lehetővé teszi egy hatalmas médiakönyvtárhoz történő hozzáférést, pontosan ott ahol az a legjobban néz ki: az Ön iPadján. Elegendő a LaCie Media alkalmazás telepítése az iPadjára vagy az iPhonejára és a filmjeit, zenéjét vagy fényképeit egy terabájtnyi nagyságban, azonnal egy érintésre találja. 

A fájljai átböngészése egyszerű a zenéje és a filmjei cover artjának köszönhetően, valamint a fényképei fantasztikus kicsinyített mása által. A böngészés lehetséges a tartalom típusa alapján, ami lehetővé teszi az összes filmjének, zenéjének és fényképének egy helyen történő megjelenítését.


Nagysebességű adatátvitel

A Wi-Fi -nek és a LaCie Media alkalmazásnak köszönhetően egyszerű a fájlok átvitele a számítógépből vagy a hordozható készülékekből a LaCie Fuel-be. Esetleg néhány érintéssel az alkalmazásban, szabaddá teheti az iPadja vagy az iPhoneja tárhelyét azzal, hogy átviszi a fájljait a LaCie Fuel -be.

A LaCie Fuel általános merevlemezként jelenik meg a számítógépében, épp ezért nagyon egyszerű a fájlok vezeték nélküli áthúzása és átvitele. Szüksége van egy nagyobb médiakönyvtár átvitelére a MacBook Airjéről® a LaCie Fuel-be? Gyorsítsa meg az átvitelt a szupergyors USB 3.0 kapcsolat által

Esetleg vigyen át fájlokat automatikusan a LaCie Fuel-be, a Dropbox®  vagy a Google Drive™ segítségével. Játsszon fel, szerkesszen vagy töröljön a fájlokat a Dropboxban vagy a Google Drive könyvtárjában a Mac-jén és a változások megjelennek a LaCie Fuel -en is, azonnal a Wi-Fi csatlakoztatása után. Offline hozzáférést szerez a könyvtárjához a Dropboxban vagy a Google Drive-on, valamint lehetősége lesz a fényképei egyszerű megosztására a barátaival és a családjával.

le
LaCie Üzemanyag 2TB

le
LaCie Üzemanyag 2TB

Fusson neki az AirPlay-el

Az AirPlay -el való kompatibilitásnak köszönhetően, a Lacie Fuel lehetővé teszi az átmenetet a mobil formátumtól teljesen a nagy formátumig, egyetlen érintés által. Használja az iPadját a HD filmek lejátszására az Apple TV®-jén. Vagy az iPhone-ját a zene lejátszására, az AirPlay -el kompatibilis hangszóróin. Esetleg indítsa el az Instagram®-on található fényképei prezentációját a saját HDTV-jén. Az AirPay-el és a Lacie Fuel-el a nagyobb adatmennyiségek lejátszása szinte gyerekjáték.   

*  Az akkumulátor pontos élettartama a termék modelljétől, az általános felhasználástól és konfigurációtól függ. 

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie Fuel 2TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie Fuel 2TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie Fuel 2TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie Fuel 2TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie Fuel 2TB.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ