Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB

Termékkatalógus
LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB
Adattároló - hálózati, 8X 3 TB HDD, RAID, 2x Thunderbolt 2
Kód:  DL070n1 Termékszám:  LAC9000499EK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB

Nagy teljesítményű adattároló cég LaCie rack kialakítás a legnagyobb, ha harisnya hatalmas helyet biztosít akár 48 TB. Ez oszlik nyolc hot-swap lemezek, amelyek ebben a változatban Nyolc 3 TB meghajtókat 7200 fordulat másodpercenként. Rack kivitel különösen alkalmas a vállalati szférában, ahol közhely, hogy a kifinomult adatbiztonság, az egyszerű karbantartás és a maximális átviteli sebesség. Használja a LaCie 8big Rack 2 Thunderbolt hardveres RAID, hot-swap tervezés és ahogy a neve is sugallja, két Thunderbolt második eredmény hihetetlen, egyenletes sebességgel mentés és át nagy fájlokat, mint például a 4K video.

legfontosabb jellemzői

  • Maximális sebesség akár 1330 MB / sec
  • hardveres RAID
  • Két Thunderbolt port 2 4K munkafolyamat
  • Egyszerű és gyors karbantartás
  • Hot-swap meghajtót, ventilátorok és teljesítmény
  • Readiness azonnali használatra nyolc 3 TB meghajtók ára

Könnyen konfigurálható RAID

Kromě kompatibility s jakýmkoli počítačem, hardwarový RAID poskytuje trvalý výkon a lepší spolehlivost. A tárcsák natív formátumú HFS és kapcsolódó RAID 5 módban azonnali használatra Mac.

LaCie RAID Manager szoftver biztosítja az Ön számára egy központosított, hatékony módja annak, hogy konfigurálja és monitorozza az összes 8big LaCie sirályok, amelyek kapcsolódnak egy munkaállomásról. A támogatás a RAID migráció, akkor mozogni RAID 5, 4 meghajtó RAID 5, 8 virtuális lemezek adatvesztés nélkül. Ha vannak elfoglalva, akkor különböző problémák jelentése közvetlenül az e-mail. A problémák elkerülése érdekében, hogy meg lehet oldani gyorsan a korai beavatkozás és adatvesztés nélkül.

A sebesség és a megbízhatóság az első helyen

Modern interfész Thunderbolt 2 ér hihetetlen átviteli sebesség akár 1330 MB / s, így archiválására nagy mennyiségű adat a pillanatok. Továbbá, ezen a felületen könnyen egymásra és tárolás egyetlen kábelen keresztül csatlakozik a számítógéphez legfeljebb 6 készüléket.

Az innovatív hűtési rendszer biztosítja a hosszú tárolás megbízhatóság, és védi a túlmelegedés ellen. Fontos elem a teljes komponens redundancia, amely kiváló eszköz a szakemberek, hogy biztosítsák a non-stop, megbízható és biztonságos adatok eloszlása. Meghibásodás esetén az egyik elem tehát boltban is teljesen működőképes.

 

Paraméterek

Maximum kapacitás
48 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
24 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
48 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
24 TB Kész!
Fiókok száma
8 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
8 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés), RAID 5, RAID 6, RAID 10 (1+0) Kész!

Teljesítmény

Olvasási sebesség
1 330 MB/s Kész!
Írási sebesség
1 060 MB/s Kész!

Méret és tömeg

Mélység
772 mm Kész!
Magasság
44 mm Kész!
Szélesség
477 mm Kész!
Tömeg
20 kg Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24 TB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 8big Rack Thunderbolt 2 24TB.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ