Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2x4TB) RAID

Termékkatalógus
LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2x4TB) RAID
Adattároló - 3,5" HDD, USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1) és Thunderbolt interfész, olvasási sebesség akár 440 MB/s, tárhelykapacitás 8000 GB, méretek 93,3 × 118 × 217 mm (H×Sz×Mé), fehér kivitel
Kód:  DL070k20c Termékszám:  STGB8000400 Gyártó honlapja:

LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2x4TB) RAID

Hihetetlen teljesítményű adattárolás

Ha Ön gyakran dolgozik 4K videóval vagy gyakran hajt végre adat-intenzív feladatokat, akkor az Ön számára a LaCie 2big 8 TB külső tároló a helyes választás. Ez a készülék megfelel az összes,  adat-intenzív folyamatokra vonatkozó követelménynek. Gyors, biztonságos, megbízható és nagyon csendes.
 


A 8 TB tárolóegység sebessége és teljes biztonsága

  • Az elképesztő sebességgel dolgozik,  akár 440 MB/s  -mal is
  • A ThunderBolt 3 nagysebességű interface legújabb  változata
  • Innovatív kialakítás RAID-del,  a nagyobb megbízhatóság érdekében
  • USB 3.0 a PC és Mac kompatibilitáshoz
  • USB 3.1 a nagyobb sávszélességhez
  • Univerzális USB-C kompatibilitás  (USB 3.0 / 2.0 adapter)

     

Tárolás nagy adatátviteli sebességgel

A LaCie 2big készülék  kombinálja az  áttörést jelentő Thunderbolt3 technológiát a 40 Gbps sebességű és USB 3.1 –es intarface maximális adatátviteli teljesítményével, hogy a lehető legjobb sebességet érjük el,  amikor a készülék csatlakozik bármelyik  újabb PC-hez  vagy Mac-hez. Ez egyben biztosítja is  a maximális teljesítményt és egy hihetetlen adatátviteli sebességet, amely elérheti akár a 440 megabájt per másodperc értéket is. Ezek az értékek ideálisak a 4K videók és egyéb adat-intenzív folyamatok szerkesztésére és megjelenítésére. A készülék elején vannak nyílások  az SD és CF kártyák részére is.


RAID az adattárolás sebességéért és biztonságáért

Az USB 3.0-mal, 3.1-gyel, az USB C-3-mal  és a ThunderBolt3 interfésszel a LaCie 2big készülék könnyen csatlakoztatható bármelyik szabványos PC-hez. A RAID módok mennyisége lehetővé teszi Önnek, hogy a terméket  pontosan az Ön igényeinek megfelelően állítsa be. A RAID mód módosítása elképesztően egyszerű. Ahhoz, hogy maximalizálja a sebességet és a kapacitást,  az eszközt RAID 0 módban hagyhatja.
 


Csatlakoztassunk 5 LaCie 2big készüléket!

A ThunderBolt 3 támogatja azt, hogy akár hat eszközt kössünk össze  egyetlen kábelen keresztül. Ön csatlakoztathat  akár 5 LaCie 2big adattárolót  és egy 4K képernyőt egymáshoz. A ThunderBolt 3 visszafelé kompatibilis a ThunderBolt korábbi verzióival,  és a második USB-C csatlakozót le lehet csökkenteni a normál USB 3.0 / 2.0 verzióra.
 


A LaCie 2big adattároló fejlett hűtési rendszere

A LaCie 2big készülék kiemelkedő hűtési rendszerrel büszkélkedhet, amely biztosítja a hosszú távú megbízhatóságo  hatékonyan megakadályozva a túlmelegedést. Az ultracsendes ventilátor a hűtőfuratokkal együtt hatékonyan vezeti el a hőt a belső alkatrészektől, ezzel is növelve a készülék élettartamát. Ezen túlmenően, az alumínium ház sokkal jobban vezeti el a hőt, mint a műanyag.


Automatická záloha

Szoftver a LaCie 2big készülékhez

A LaCie készülék  több alkalmazással rendelkezik, amelyek felügyelik a lemezeket, megakadályozza a jogosulatlan hozzáférést és könnyedén készítenek biztonsági mentéseket  az Ön adatairól.

Ochrana heslem

Jelszavas adatvédelem

A  LaCie Private-Public biztosítani fogja, hogy az Önhöz tartozó fájlok teljesen bizalmas kezelést kapjanak. Ezen kívül a készülék támogatja a Kensington zárakat is.

 

energiatakarékosság

Energiatakarékosság

A készülék  elején található egy gomb, amivel ki és be lehet kapcsolni a készüléket az energiatakarékosság érdekében.

Paraméterek

Méret

Szélesség
118 mm (11,8 cm) Kész!
Magasság
93,3 mm (9,33 cm) Kész!
Mélység
217 mm (21,7 cm) Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Garancia

Kiterjesztett garancia
Kiterjesztett garancia Kész!

Tulajdonságok

Interfész
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), USB 3.2 Gen 2 (USB 3.1), Thunderbolt Kész!
Olvasási sebesség
440 MB/s Kész!

Hasznosítás

Rendeltetés
Adattároló Kész!

Tárhely

Maximum kapacitás
20 TB Kész!
Lemezek kapacitása (összesen)
8 TB Kész!
Fiókok száma
2 × Kész!
Meghajtóval foglalt fiókok száma
2 × Kész!
RAID támogatás
RAID 0, RAID 1 (tükrözés) Kész!

Teljesítmény

Olvasási sebesség
440 MB/s Kész!

Interfész

USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
1 × Kész!

Méret és tömeg

Mélység
93,3 mm Kész!
Magasság
217 mm Kész!
Szélesség
118 mm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes NAS

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2x4TB) RAID Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2x4TB) RAID + 5 let SRS Rescue. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2× 4TB) RAID. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2x 4TB) RAID + 5 Jahre SRS Rescue. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LaCie 2big Dock Thunderbolt 3 8TB (2x 4TB) RAID + 5 Jahre SRS Rescue.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ