AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Laica Aida J35-EB - kék

Termékkatalógus
Laica Aida J35-EB - kék
Vízszűrő kancsó - 2,3 l-es teljes űrtartalom, 1,2 l szűrt víz, mechanikus szűrőcsere kijelzés, mosogatógépben mosható, 1 szűrő a csomagban
Kód:  LAI0019 Termékszám:  LAI J35-EB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Laica Aida J35-EB - kék

Biztosítsd szervezeted számára nap mint nap a minőségi és – ráadásként – remek ízű ivóvizet az olasz Laica gyártó Aida szűrőkannájának köszönhetően. Az egyszerű, optimista kék színű design remekül illeszkedik minden modern konyhába. A 2,3 literes teljes űrtartalmú kanna egyszerre akár 1,2 liter vizet átszűr, így nem kell folyton észben tartanod, hogy feltöltsd. Az innovatív, 5 fokozatú szűréssel ellátott Bi-Flux szűrő azzal tűnik ki a piac többi szereplője közül, hogy 30%-kal nagyobb hatékonysággal szűr.

A kanna feltöltéséhez a QuickFill nyílásnak köszönhetően nem kell felnyitnod a teljes fedelet. A kanna gond nélkül befér a hűtőbe, így nyáron tökéletesre hűtött tiszta vizet szürcsölhetsz. A mechanikus indikátor figyelmeztet, ha ki kell cserélni a szűrőbetétet. A betét kapacitása 150 liter víz, ez nagyjából 1 hónapnyi használatra elegendő. A kanna tartós műanyagból készült, amely természetesen BPA mentes. 

Stílusos olasz szűrőkanna

  • Minőségi ivóvíz kevés pénzért
  • 1,2 literes szűrt vízmennyiség
  • Modern Bi-Flux szűrővel együtt szállítjuk
  • Praktikus szűrőkapacitás-jelző
  • Gyorsan feltölthető a QuickFill nyílásnak köszönhetően
  • Cseréld le a palackozott vizet 
  • Kompakt méret: 26 × 9,5 × 27 cm
  • Alacsony tömeg, mindössze 0,6 kg
  • Ergonómikus, kényelmes fogantyú
  • BPA free műanyagtartály
  • Mutatósra sikeredett kék kialakítás

Fogadj a szűrt vízre!

A megfelelő mennyiségű minőségi víz bevitele az egészség egyik legfontosabb feltétele. A csapvíz szűrése nem csak a klórt és annak kellemetlen, szúrós szagát, hanem a nehézfémeket – például ólmot, cinket és rezet is kiszűri. Minden – szűrt vízzel készült – étel és ital sokkal jobb és ízletesebb lesz. Ezenkívül a szűrés megszabadít a vízkőtől is, aminek köszönhetően a víz kíméli a kávéfőzőt és vízforralót. Búcsúzz el a nem túl gusztusos, zavaros víztől, és élvezd inkább kristálytiszta változatát! 

Megtakarítás a Laica-val

Fáraszt már, hogy folyton PET palackos vizet kell vásárolnod, költséghatékonyabb megoldást keresel? A Laica szűrőkancsóval készített víz átlagára 10 Ft körül van literenként. Amellett, hogy pénzt takarítasz meg, rengeteg fáradozástól is megkíméled magad azzal, hogy nem kell ásványvizet hazacipelned a boltból. A PET palackos vizet ráadásul gyakran rosszul tárolják, így elszaporodhatnak benne a baktériumok. És még egy bónusz - óvod a környezetet azzal, hogy nem támogatod feleslegesen a műanyag-csomagolást. Ne hezitálj, csatlakozz a több mint 50 millió EU-s polgárhoz, akik már szűrt vizet isznak! 

Paraméterek

Teljes térfogat
2,3 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Szűrt víz térfogata
1,2 l Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!
Vízszűrő betétek száma a csomagban
1 db Kész!

Szűrőkanna

Teljes térfogat
2,3 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Szűrt víz térfogata
1,2 l Kész!
Tulajdonságok
Mosogatógépben mosható Kész!
Vízszűrő betétek száma a csomagban
1 db Kész!
Anyag
Műanyag Kész!

Méretek

Magasság
27,2 cm Kész!
Szélesség
26,5 cm Kész!
Mélység
9,3 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laica Aida J35-EB - kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Laica Aida J35-EB, modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laica Aida J35-EB, modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laica Aida J35-EB, blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laica Aida J35-EB, blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ