Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Laica Aida szűrőkancsó piros

Termékkatalógus
Laica Aida szűrőkancsó piros
Vízszűrő kancsó - mechanikus kijelző, teljes űrtartalom 2,3 liter, szűrt víz űrtartalom 1,2 liter, QuickFill gyorstöltő lyuk, piros
Kód:  LAI0021 Termékszám:  J35-ED Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Laica Aida szűrőkancsó piros

Kényeztesse szervezetét minden nap kiváló minőségű és finom ivóvízzel a Laica Aida vízszűrő kancsó segítségével, az olasz Laica cégtől. Egyszerű kivitelezés, optimista piros színű elemeivel tökéletesen illeszkedik bármilyen modern konyhába. A kancsó a maga 2,3 literes térfogatával akár 1,2 liter vizet is képes megszűrni, így nem kell a folyamatos utántöltés miatt aggódnia. Az innovatív Bi-Flux 5 szintű szűrő akár 30%-kal hatékonyabb szűrésre képes, mint a többi szűrő a piacon.

Amikor feltölti a kancsót, még csak fel sem kell nyitnia teljesen a fedelet, hála a rajta található különleges QuickFill nyílásnak. A kancsó gond nélkül befér a hűtőszekrénybe, így nyáron is tökéletesen szűrt, hideg vizet ihat. A mechanikus kijelző figyelmezteti, amikor szűrőcserére lenne szükség. Egy szűrő akár 150 liter vízhez is elég, így több mint 1 hónapig is használni tudja. A kancsó tartós műanyagból készült, mely természetesen BPA mentes. 

 

Elegáns olasz szűrőkancsó

  • Minőségi ivóvíz kevés pénzért
  • 1,2 liternyi szűrt víz
  • Modern Bi-Flux szűrő
  • Cserélhető szűrő, élettartam jelzővel
  • Gyors újratöltés, köszönhetően a QuickFill lyuknak
  • Töltse fel üres PET palackjait szűrt vízzel
  • Komptakt méretek: 26x9.5x27 cm
  • Kis súly, mindössze 0,6 kg
  • Praktikus, ergonomikus fogantyú
  • BPA mentes műanyag tartály
  • Szín: piros/átlátszó/fehér

Szavazzon a szűrt vízre

Az elegendő mennyiségű, minőségi víz az egyik legfontosabb feltétele az egészségnek. A szűrő nem csak a klórt és különböző szagokat távolítja el, hanem a nehézfémeket is, mint például az ólom, cink és réz. Minden étel is ital, amelyet, ha szűrt vízzel készít sokkal jobb és ízletesebb lesz. Emellett a szűrő a vízkövet is eltávolítja, így megóvhatja a kávéfőzőjét és a kancsóit. Mondjon búcsút a koszos víznek, és élvezze inkább kristálytiszta változatban.

Spóroljon a Laica-val

Belefáradt már abba, hogy PET palackokban vásárolja otthonra a vizet, és szeretne egy gazdaságosabb megoldást? A pénz mellett, még energiát is megspórolhat magának azzal, hogy nem kell a palackok cipelésével bajlódnia. Emellett, a vizet gyakran rosszul töltik a PET palackokba, így baktériumokat is tartalmazhat. Valamint további előnye, hogy megóvja környezetét a felesleges műanyag csomagolástól. Ne várjon tovább, csatlakozzon a több mint 50 millió EU-s polgárhoz, akik már szűrt vizet isznak.

 

Paraméterek

Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!

Szűrőkanna

Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laica Aida szűrőkancsó piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA Aida červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laica Aida červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laica Aida rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laica Aida rot.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ