30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

STATUS SV2000

Termékkatalógus
STATUS SV2000
4,8 4 értékelés
Vákuumozó gép - automatikus és kézi üzemmód, szívóerő 22 l / min, nyomás 800mbar, 5 db 200x280mm zacskó, 5 db 280x360mm zacskó, 1 db 200x1500mm tekercs, 1db 280x1500mm tekercs, páratartalom érzékelő, tömlő dobozok vákuumozásához
44 970 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  EAN6163j Termékszám:  3831091704624

STATUS SV2000

STATUS SV2000 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.

Vákuum védőréteg automata és kézi üzemmód vákuumot.Ezt fel lehet használni mind az otthonokban és a kis helyiségek, például kisebb éttermek, delikátesz, stb Forradalmi módja tárolására élelmiszer vákuum terjeszteni akár 5-ször a tartósság. Használjon élelmiszer vákuum megtartja a természetes frissességét és minőségét. Te biztosan értékelni fogják a lehetőséget, evakuálására túl puha élelmiszerek magas nedvességtartalmú, mint a hal, zöldség, gyümölcs, gomba, és így tovább.Azt is csavarja aromás élelmiszereket, amelyek megőrzik a természetes íz és azon belül a film.

A fő előnyök

  • Automatikus és kézi üzemmódban vákuumos
  • Egyedi páratartalom érzékelő
  • Alkalmas intenzív használatra
  • Erőteljes elszívó rendszer
  • Tartalmaz egy sor táskák és fóliák vágó

Kiemelkedő teljesítmény és könnyű használat

A vákuumos fóliahegesztő egy erős kettős dugattyús szivattyú és szivattyúval legfeljebb 22 l / perc, 800 bar. Egyedi páratartalom érzékelő megkönnyíti a kiürítést és puha ételek magasabb páratartalom. Miután szívás a levegőt a táskák és tekercs hegesztő azonnal lezárt zacskó jó minőségű és erős hegesztés. Természetesen azt is értékeljük a lehetőséget, hogy kimeríti külső levegő a vákuum doboz csövön keresztül. Üzembiztonságot biztosítja fényjelző hegesztési idő automatikus üzemmódban, és automatikus kikapcsolás túlmelegedés esetén. Művelet nagyon egyszerű és intuitív. Egyszerűen helyezze be a nyitott végét a zsákot vakuovačky, zárja be, majd nyomja meg a gombot.Védje ételt a tökéletes hegesztőgép és kiterjesztése érdekében a tartósság. Ön is kap 10 zsák és két tekercs azonnali tömítés élelmiszer.

beleértve

  • 5 tasak: 200 x 280 mm
  • 5 nagy zsák: 280 x 360 mm
  • 1 × szerepek szűkíteni: 200 x 1500 mm
  • 1 x nagy tekercs: 280 x 1500 mm
  • Cső kiürítése a vákuum doboz
  • fólia vágó

Paraméterek

Összehasonlít
Hegesztés maximális szélessége
28 cm Kész!
Fóliák száma a csomagban
12 db Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Hegesztés maximális szélessége
28 cm Kész!
Fóliák száma a csomagban
12 db Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: STATUS SV2000
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ