Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU Shop roku

Laica KS1601L digitális konyhai mérleg, fekete

Termékkatalógus
Laica KS1601L digitális konyhai mérleg, fekete
5 1 értékelés
- max. 5 kg, 1 g pontosság, pontmátrix LED kijelző, 4xAAA elemmel működik, fekete
Kód:  LAI0036 Termékszám:  KS1601L Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Laica KS1601L digitális konyhai mérleg, fekete

Szeretne egy konyhai mérleget, amely egyszerre elegáns és praktikus? A Laica modell egyszerűen elkápráztatja. A vékony és elegáns ívelt forma kiemeli a tervezést és tiszta vonalakat. Minden munkalap dísze lesz már az első naptól fogva. De ez nem egy zajos eszköz, az 5 kg-os terhelhetősége könnyen lépést tart a nagyobb konyhai mérlegekkel is. 1 gramm pontossággal mér, így még a legjobb és legfinomabb ételeknek is biztosítja a megfelelő arányú összetevőket. A kontrasztos és jól olvasható kijelzővel együtt használata bármikor öröm. 

Legfontosabb jellemzők

  • Nagy terhelhetőség, 5 kg
  • Pontos mérés
  • Elegáns fekete kivitelben
  • DOT MATRIX kontrasztos LED kijelző
  • Négy darab AAA elemmel működik

Kompatibilis az edényekkel

Szereti a sokoldalúan használható eszközöket? Ne legyen korlátozva egy konkrét mérőedényre, ami a háztartásában található, már a kezében van, vagy már dolgozik vele. A tara funkcióval egyszerűen törölheti a mért súlyokat, és az összes hozzávalót pontosan kimérheti egyetlen tálba. Ezzel időt és edényt takarít meg. 

 

 

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Szélesség
20 cm Kész!
Magasság
1,6 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret

Szélesség
20 cm Kész!
Magasság
1,6 cm Kész!
Mélység
21 cm Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laica KS1601L digitális konyhai mérleg, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA Digitální kuchyňská váha černá KS1601L. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laica Digitálna kuchynská váha čierna KS1601L. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laica Digitale Küchenwaage Schwarz KS1601L. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laica Digitale Küchenwaage Schwarz KS1601L.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ