A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

LAICA MECHANICAL fehér

Termékkatalógus
LAICA MECHANICAL fehér
4,5 6 értékelés
Vízszűrő kancsó - űrtartalom: 2,25 l, 1,25 liter szűrt víz, Mechanikus szűrő kapacitás jelző, Egyszerű Flow and go feltöltő tető, Bi flux típusú szűrő (1 db)
Kód:  EAN6067c Termékszám:  8013240701950 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAICA MECHANICAL fehér

A LAICA Mechanical szűrőkancsó kiváló minőségével, praktikus kialakításával, funkcionalitásával és formatervezésével emelkedik ki a mezőnyből. A 2,25 literes kancsó mechanikus szűrőkapacitás-jelzővel és Flow and go tetővel rendelkezik, amely egyszerű feltöltést tesz lehetővé. Bi-Flux filterrel használható, és méretének köszönhetően a legtöbb hűtőgép ajtajába befér.

A minőségi ivóvíz fogyasztása elengedhetetlen testünk számára. A LAICA szűrőkancsó segítségével jelentősen javul az ivóvíz íze és minősége, ezáltal az összes vele elkészített étel és ital minősége is.  Ha a szűrt vizet PET palackos víz helyett fogyasztod, még a környezetet is óvod. A palackozott víz vásárláshoz képest egy másik előnye, hogy nem kell sok palackot hazacipelned a boltból. Ezenkívül a PET palackokban lévő víz minősége gyakran csökken a rossz tárolási körülmények miatt, és akár baktériumok is keletkezhetnek benne. Legyél Te is egy a több mint 50 millió uniós polgár közül, aki már csak szűrt vizet fogyaszt!

A LAICA szűrőkancsók megfelelnek a független ellenőrző testületek legszigorúbb kritériumainak.

Paraméterek és specifikációk:

Tulajdonságok:
Mechanikus szűrőkapacitás jelző
Praktikus Flow and go tető
Kiváló minőségű anyagok

Teljes űrtartalom:
2,25 l

Szűrt víz mennyisége:
1,25 l

Szűrő típusa:
Bi-Flux

Szín:
fehér

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAICA MECHANICAL fehér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA MECHANICAL bílá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAICA MECHANICAL biela. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAICA MECHANICAL weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAICA MECHANICAL weiß.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ