Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

LAICA STREAM Line zöld

Termékkatalógus
LAICA STREAM Line zöld
4,3 6 értékelés
Vízszűrő kancsó - kapacitása: 2,25 l, 1,25 liter vizet szűr, elektronikus szűrőkapacitás- mutató, könnyű feltöltés a Flow and go fedőnek köszönhetően, szűrő típusa: Bi-Flux (1db a csomagban)
Kód:  EAN6062f Termékszám:  Stream green Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAICA STREAM Line zöld

Minőségi LAICA STREAM LINE szűrő edények nagyon kedvező áron. Az olasz Liliana Dal Toso által tervezett kancsót egyszerre jellemzi az egyszerűség és a praktikusság. Teljes vízkapacitása 2.25 liter. A víz szűrésére BI-Flux szűrőbetéttel történik, amely része a csomagnak. A kanna feltöltése nagyon könnyű a "Flow and go" fedővel. Az elektronikus szűrőkapacitás-mutató segít mikor cserélje a szűrőt.

A minőségű ivóvíz a legfontosabb a test számára. A LAICA szűrőkancsó jelentősen javítja az ivóvíz ízét és minőségét, ezáltal pedig az abból elkészített ételeket és italokat is. Az elkészített víz átlagára így literenként körülbelül 10 Ft. Amennyiben ezt a szűrőkancsót használja palackozott víz vásárlása helyett, úgy még a környezetvédelemért is tesz, mert nem PET palackban árult vizet vesz. A másik előnye, a palackozott vízzel szemben, hogy nem szükséges a több karton vizet a bolttól otthonáig cipelnie. Ezenkívül a PET palackokban lévő vizet gyakran rosszul tárolják, amely által csökken annak minősége és baktériumok kerülhetnek bele. Csatlakozzon Ön is a több mint 50 millió EU lakoshoz, akik már szűrt vizet isznak.

A LAICA szűrőkancsók megfelelnek a független ellenőrző szervek legszigorúbb kritériumainak.

Műszaki adatok:

Jellemzők:
Elektronikus szűrőkapacitás- mutató
Praktikus "Flow and go" fedő
Kiváló minőségű anyagokból készült

Össztérfogat:
2,25 l

Szűrt víz mennyisége:
1,25 L

Filter típusa:
BI-Flux

Színe:
zöld

Paraméterek

Szűrőcsere jelző
Elektronikus Kész!

Szűrőkanna

Szűrőcsere jelző
Elektronikus Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAICA STREAM Line zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA STREAM Line zelená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAICA STREAM Line zelená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAICA STREAM Line grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAICA STREAM Line grün.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ