A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Laica XXL kék Firenze

Termékkatalógus
Laica XXL kék Firenze
Vízszűrő kancsó - mechanikus indikátor, teljes térfogat: 3,7 liter, szűrt víz térfogata: 2,2 liter , QuickFill nyílás, kék szín
Kód:  LAI0007 Termékszám:  J81-CB Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Laica XXL kék Firenze

Kényeztesse testét nap mint nap minőségi és finom ízű ivóvízzel az olasz Laica cég Firenze szűrőkancsójának köszönhetően. Az egyszerű design a kék elemmel tökéletesen illeszkedik szinte bármilyen modern konyhába. Az XXL kancsó teljes térfogata 3,7 liter, egyszerre 2,2 liter vizet szűr át. Biztosan elégedett lesz a teljesítményével, főleg ha naponta nagy mennyiségű vízre van szüksége - nem kell folyamatosan az újratöltésen gondolkodnia. Az innovatív Bi-Flux filter az 5 szintű filtrálással akár 30 %-kal nagyobb hatásfokú, mint a többi szűrő a piacon.

A folyadék betöltése közben a QuickFill technológiának köszönhetően nem kell felnyitni az egész fedelet. A szűrőkancsó zökkenőmentesen befér a hűtőbe, így nyáron élvezheti a tökéletesen hideg, tiszta vizet. A mechanikus indikátor jelzi, ha szükség van a filter cseréjére. Képes átszűrni 150 liter vizet, tehát megközelítőleg egy hónap használatra elegendő. A kancsó tartós műanyagból készült, természetesen BPA mentes.

Elegáns olasz szűrőkancsó

  • Minőségű ivóvíz kevés pénzért
  • A szűrt víz térfogata 2,2 liter
  • A csomag tartalmazza a modern Bi-Flux filtert
  • Praktikus filterkapacitás mutató
  • A QuickFil lyuknak nyílásnak köszönhetően gyors töltés
  • PET palackos palackozott víz helyettesítésére
  • Kompakt méretek: 25,4 x 14,3 x 24,7 cm
  • Az alacsony tömeg,  mindössze 0,71 kg
  • BPA mentes műanyag tartály
  • Szép design, kék

Szavazz a filtrált vízre

Az elegendő mennyiségű, jó minőségű víz az egészség egyik legfontosabb tényezője. A csapvíz szűrésével nemcsak a klórt és szagát, hanem a nehézfémeket is eltávolítjuk, mint például az ólom, cink és réz. Az összes étel és ital, amit ilyen filtrált vízből készítünk, sokkal jobb és finomabb lesz. Emellett a szűrés eltávolítja a vízkövet is, ennek köszönhetően a víz kíméli a kávéfőzőt vagy a vízforralót is. Mondjon tehát búcsút a csúnya, zavaros víznek, és élvezze inkább a szép, tiszta formájában.

Spórolj a Laica-val

Beleunt a PET palackos víz vásárlásába és egy gazdaságosabb megoldást szeretne? A Laica szűrőkancsóval 1 liter víz ára 1 Kč. A pénzen kívül a rengeteg karton palackozott víz szállítása okozta erőfeszítést is megspórolja. A PET palackos víz gyakran rosszul tárolt, így baktériumok keletkezhetnek benne. További bónusz - azzal, hogy feleslegesen nem támogatja a műanyag csomagolást, védi a környezetet. Bátran csatlakozzon a több mint 50 millió, filtrált vizet ivó EU polgár közé.

Paraméterek

Teljes térfogat
3,7 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Szűrt víz térfogata
2,2 l Kész!

Szűrőkanna

Teljes térfogat
3,7 l Kész!
Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Szűrt víz térfogata
2,2 l Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Laica XXL kék Firenze Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAICA XXL Firenze modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Laica XXL Firenze modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Laica XXL Firenze Filterkanne blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Laica XXL Firenze Filterkanne blau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ