Akvizice ApF HU Slevy s AP+

LAMART Ételpároló STEAM LT1069

Termékkatalógus
LAMART Ételpároló STEAM LT1069
Ételpároló - párolótartozékkal az ételek párolásához, a fazékszetthez 2 különálló edény és 4 párolólemez tartozik, anyaga: rozsdamentes acél, színe: rozsdamentes acél, űrtartalma: 9 l, a fazék átmérője 28 cm x 15 cm, a párolóedény átmérője: 28 cm x 18 cm
Kód:  LAMLT069 Élettartam: 12 hónap Termékszám:  LT1069 Gyártó honlapja:
LAMART Ételpároló STEAM LT1069 Megszűnt

LAMART Ételpároló STEAM LT1069

Ez a fazék párolótartozékkal ellátott, ételek párolásához ajánlott, nagyon ellenálló rozsdamentes acélból készült. Az univerzális fazék kiváló funkcionális tulajdonsággal bír, sütőben is használható. A fedő ellenálló üvegből készült, gőznyílásokkal ellátott, amelynek köszönhetően a főzési folyamat jól ellenőrizhető. A főzéshez elegendő egy kis mennyiségű víz alacsony energiafogyasztás mellett.  A fazék speciális és erős többrétegű alja ideális bármilyen tűzhelyhez. A speciális többrétegű alj szerkezete lehetővé teszi a gyors hőelnyelést és a hő egyenletes eloszlását. A fazékszett 2 különálló edényt és 4 párolólemezt tartalmaz. Anyaga: rozsdamentes acél. Színe: rozsdamentes acél. Űrtartalma: 9 l. Méretei: a fazék átmérője 28 cm x 15cm, a párolóedény átmérője: 28 cm x 18 cm.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMART Ételpároló STEAM LT1069
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Parní hrnec STEAM LT1069. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMART LT1069 PARNÍ HRNEC 7KS STEAM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Dampfkessel LAMART STEAM LT1069. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Dampfkessel LAMART STEAM LT1069.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ