A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Siguro kuchyňský robot

LAMART LT2006 Deluxe kerámia késkészlet

Termékkatalógus
LAMART LT2006 Deluxe kerámia késkészlet
5 1 értékelés
Késkészlet - a pengék hossza: 7,5 cm / 10 cm / 12,5 cm, a kések teljes hossza: 19 cm / 21,5 cm / 25 cm, kerámia penge, ergonomikus kialakítású, rozsdamentes acél fogantyú, mosogatógépben mosható, mágneses, elegáns, exkluzív fekete bélésű ajándékdobozban
Kód:  LAMNN006 Termékszám:  42000485 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMART LT2006 Deluxe kerámia késkészlet

Belefáradtál abba, hogy állandóan élezgetned kell a régi késeidet? Akkor szerezz magadnak egy új darabot, amely a legnagyobb kihívások között is megállja a helyét, és még az ára is hihetetlenül jó. A Lamart kések különösen éles, csúcsminőségű kerámia pengével, valamint ergonomikus tervezésű nemesacél nyéllel rendelkeznek, amelynek köszönhetően hatékony és kényelmes használatot biztosítanak. Használat során megtapasztalhatod a 100%-os megbízhatóságot és biztonságot, amelyet a Lamart kiváló kései nyújtanak.

Miért épp a LAMART kés?

  • Hihetetlenül éles kerámiapenge
  • Ergonomikus rozsdamentes acél fogantyú a kényelmes használat érdekében
  • Nem befolyásolja az elkészült étel ízét és aromáját
  • Mosogatógépben tisztítható

Minőségi és tartós kerámiapengék

A kerámia penge magas fokú rozsdásodás- és ütésálló tulajdonsággal rendelkezik, emellett hihetetlen élességének köszönhetően az alapanyagok feldarabolása, vagy nagyobb darabokra vágása sem jelent problémát. A kés egyik nagy előnye, hogy a vágás során sem befolyásolja az ételek ízét és aromáját. Emellett mosogatógépben is mosható. Ez a három darabos késkészlet egy mágneses, exkluzív, fekete, bélelt ajándékdobozban kapható.

A készlet tartalma:
1 x 7,5 cm hosszúságú penge
1 x 10 cm hosszúságú penge
1 x 12,5 cm hosszúságú penge

Paraméterek

Darabszám a készletben
3 db Kész!

Mennyiség

Darabszám a készletben
3 db Kész!
Megjegyzés:
» Széles konyhai robotgép választék!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMART LT2006 Deluxe kerámia késkészlet Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Sada keramických nožů 3ks Deluxe LT2006. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamart Sada keramických nožov 3ks Deluxe LT2006. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Keramikmesserset Deluxe LT2006. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Keramikmesserset Deluxe LT2006.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ