Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AlzaBoxy Q1

LAMART STRAW LT4033 sportflakon szívószállal 650 ml, fekete

Termékkatalógus
LAMART STRAW LT4033 sportflakon szívószállal 650 ml, fekete
4,4 5 értékelés
Kulacs - szívószállal, a zárható tömítőmechanizmus a szilikon tömítéssel megakadályozza a palack felnyílását, egyszerűen karbantartható és tisztítható
Kód:  LAML003 Termékszám:  42002100 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMART STRAW LT4033 sportflakon szívószállal 650 ml, fekete Megszűnt

LAMART STRAW LT4033 sportflakon szívószállal 650 ml, fekete

A Lamart sportflakon tökéletes tömítőmechanizmussal és praktikus, állítható szívószállal dicsekedhet. A palack nyitásáról, valamint a hordozás közbeni biztonságáról a szilikon tömítés gondoskodik. A 23,7 x 7 cm-es flakon 650 ml-es térfogattal rendelkezik. A könnyű műanyag és a sötét, füstös külső stílusos eredetiséget biztosít a palack számára.

Legfontosabb jellemzők

  • Sportflakon szívószállal
  • Tökéletes záródás szilikontömítésnek köszönhetően
  • Egyszerű karbantartás és tisztítás
  • Magasság: 23,7 cm
  • Átmérő: 7 cm
  • Modern, fekete design
  • Könnyű műanyagból
  • 650 ml-es térfogat

Tökéletes tömítettség

Az egyedi, sötét külsővel ellátott sportflakon kiválóan alkalmas a sportok szerelmeseinek: futóknak, biciklistáknak, atlétáknak, úszóknak vagy más sportfélét kedvelőknek. A palack biztonságosan hordozható bármely hátizsákban, akár vízszintes helyzetben is. Ha megittad a benne lévő italt, a szívószálat egyszerűen hajtsd be. A sportpalack karbantartása és tisztítása rendkívül egyszerű.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMART STRAW LT4033 sportflakon szívószállal 650 ml, fekete Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Sportovní lahev 650ml černá Straw LT4033. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamart LT4033 športová fľaša 650 ml, čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Sportflasche 650ml schwarz Straw LT4033. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Sportflasche 650ml schwarz Straw LT4033.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ