Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Siguro kuchyňský robot

LAMART Silic LT3017 szilikon sütőeszközök

Termékkatalógus
LAMART Silic LT3017 szilikon sütőeszközök
4,4 3 értékelés
Készlet - 4 darab szilikon eszköz, nagy hőmérséklet-különbségek esetén is használható - a fagyasztótól a sütőig, mosogatógépben is tisztítható
Kód:  LAMNNA09 Termékszám:  42000522 Gyártó honlapja:
LAMART Silic LT3017 szilikon sütőeszközök Megszűnt

LAMART Silic LT3017 szilikon sütőeszközök

Bizonyára te is többször égetted már meg magad egy edény vagy egy vízforraló használata közben, amelynek következtében a szemed láttára hólyagosodott fel a megégett terület. Ezt követte a fagyasztóból előkapott zöldség, vagy jéghideg vízzel való hűtési kísérlet. Ennek mostantól vége: szerezd be a megfelelő eszközöket! A forró lábasokhoz használt konyharuhákat pedig elteheted a fiókba. A szilikon ujjvédő használatával a forró edények nem csúsznak ki a kezedből, továbbá szinte 100%-os égés elleni védelmet nyújt. A szilikon, amelyet eddig leginkább a plasztikai műtétek során használtak, ma már megbízható segítséget nyújt az ételkészítés során is: kenőkések, ecsetek, edényfogók, kesztyűk - amit csak akarsz.

Legfontosabb jellemzői

  • A szilikon eszközök nagy hőmérséklet-különbségek esetén is használhatók - a hűtőtől egészen a sütőig
  • Anyag: rozsdamentes acél / szilikon
  • A szilikon eszközök ételekkel való érintkezése is ajánlott
  • 4 részes készlet: ecset, kenőkés, ujjvédő és kesztyű
  • Szín: szürke / fehér
  • Egyszerű karbantartás

Az ecset mérete / tömege:
28 x 4 cm / 84 g

A kenőkés mérete / tömege:
28 × 5,8 / 89 g

Az ujjvédő mérete / tömege:
8,3 × 10 cm / 47 g

A kesztyű mérete / tömege:
27,3 × 16 cm / 121 g

A szilikon dicsősége

A szilikon számos, kitűnő előnye közé tartozik a rugalmasság, az ellenállóság és a rendkívül egyszerű tisztíthatóság. Ez utóbbihoz elég csak folyó víz alá tartani az eszközt, illetve szivaccsal letörölni, ha szükséges, de a szilikon eszközön akár mosogatógépben is tisztíthatók. A szilikon összehajtás, -nyomás, vagy tekerés után is újra felveszi eredeti formáját. Használd ezt a kiváló szilikon eszközkészletet minden sütéskor!

A konyhai örökös rohanás közben
Bármikor megégetheted magad,
De bízz a szilikon hatalmában,
amely sokáig védelmeződ marad.

 

Paraméterek

Cukrászkellékek
Cukrászati ecset Kész!

Cukrászkellékek

Cukrászkellékek
Cukrászati ecset Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Sada silikonových pomůcek na pečení Silik LT3017. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamart Súprava silikónových pomôcok na pečenie Silik LT3017. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Silik LT3017 Küchenhelfer-Set aus Silikon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Silik LT3017 Küchenhelfer-Set aus Silikon.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ