Shop roku Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAMART Ergo LT2373 műanyag szószos kanál - barna

Termékkatalógus
LAMART Ergo LT2373 műanyag szószos kanál - barna
3,7 3 értékelés
Konyhai eszköz - kiváló minőségű nylonból, ellenáll a magas hőmérsékletnek akár 210 ° C-ig, mosogatógépben is tisztítható
Kód:  LAMNNA03 Termékszám:  42001506 Gyártó honlapja:
LAMART Ergo LT2373 műanyag szószos kanál - barna Megszűnt

LAMART Ergo LT2373 műanyag szószos kanál - barna

Ez a Lamart kanál kiváló segítséget nyújt minden konyhában, amelyet minden bizonnyal értékelni fogsz a szószok levesek vagy más ételek készítésekor. A kanál rendkívül tömör, az egészségre ártalmatlan nylon-ból készült, amely akár 210 °C-ig is ellenáll a magas hőmérsékletnek, hosszú élettartalmat biztosítva ezzel a terméknek. A kanál használata ugyanakkor biztonságos a többi konyhai eszközre nézve, így nem kell aggódnod az edények vagy serpenyők karcolódása miatt.

A kanál karbantartása rendkívül egyszerű, akár mosogatógépben is tisztítható. A kényelmes használatot biztosító, robosztus fogantyú végén egy nyílás található, amelynek köszönhetően a kanalat bárhová felakaszthatod. Vékony, barna kivitelezésének köszönhetően bármely konyha tökéletes kiegészítője lehet.

A főbb előnyök

  • Masszív fogantyú
  • Felakasztásra alkalmas lyuk
  • Ellenálló, tartós és hosszú élettartamú szószos kanál
  • Egyszerű karbantartás
  • Élelmiszer-barát termék

Anyag:
Nylon

Méret:
32 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Lžíce hnědá Ergo LT2373. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamart Lyžica hnedá Ergo LT2373. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamart Löffel Braun Ergo LT2373. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamart Löffel Braun Ergo LT2373.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ