30 dnů na vrácení Shop roku

LAMART Sport Bottle 0,5 l Corn LT4018

Termékkatalógus
LAMART Sport Bottle 0,5 l Corn LT4018
5 1 értékelés
- sportos, térfogata 500 ml, magassága 19,8 cm, gombos / csavaros mechanizmus palacknyitásra kiváló minőségű műanyagból
Kód:  LAMSL002 Termékszám:  42001232 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMART Sport Bottle 0,5 l Corn LT4018

A LAMART sport palack alkalmas minden sportoló számára. Pompás dizájnjával és funkcionalitásával magával ragadja nem csak Önt, hanem környezetét is. Biotermék, amely kukoricából készült.

Legfontosabb jellemzői

  • Gombos / csavaros szerkezete a palack felbontására kiváló minőségű műanyagból készült, ezért nem kell aggódnia, hogy összetörik 
  • Praktikus zár segít megelőzni a váratlan ital kiömlést
  • Köszönhetően térfogatának mindig elegendő mennyiségű folyadéka lesz
  • A termék viseli az  ökológiai termék címkét kukoricából készülve
  • Másik remek tulajdonsága, hogy könnyen karbantartható és tisztítható
  • Méretek: 19,8 x 7 cm

Ez a tökéletes sport palack lenyűgöz már csak mechanizmusával a palack felnyitására, amely kitűnő minőségű műanyagból készült,  így nem használódik el és törik össze olyan gyorsan. Tartalmaz továbbá egy zárat, amely megakadályozza a véletlen ital kiömlést. 

Térfogatával biztosítja, hogy mindig elegendő folyadéka lesz a lehető legkülönbözőbb sport aktivitásoknál. Köszönhetően praktikus méretének könnyen elfér bármilyen hátizsákba vagy táskába. Végül, de nem utolsó sorban nagyon könnyen karbantartható és tisztítható.

A palack tökéletes partner minden helyzetben és mindig elegendő mennyiségű italt nyújt. Gyorsan megszereti, és szinte bárhová elkíséri.

 
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMART Sport Bottle 0,5 l Corn LT4018 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamart Sportovní láhev 0.5l Corn LT4018. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamart Športová fľaša 0.5l Corn LT4018. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Flasche Lamart Sport 0.5 l Corn LT4018. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Flasche Lamart Sport 0.5 l Corn LT4018.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ