Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

LAMAX Base1

Termékkatalógus
LAMAX Base1
3,5 37 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, fülre, fület befedő (over-ear), zárt kialakítás, 3,5 mm Jack, Bluetooth 5.0, számok közötti váltás, hívásfogadás, hangerőszabályzás, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 110 dB/mW érzékenység, 64 Ohm impedancia, 40 mm-es hangszóró, 20 óra akkumulátor üzemidő
Kód:  LMA033b Termékszám:  LMXBASE1N Gyártó honlapja:

LAMAX Base1

A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal számos nagyszerű előnyt ötvöz egyetlen elegáns egységben. A 40 mm átmérőjű meghajtók erős basszus alapja és a kényelmes feldolgozás biztosítja a hosszú távú kellemes zenehallgatást. A szokásosnál hosszabb üzemidejű, akár 12 órás akkumulátor hozzájárul a problémamentes használathoz, amely a Bluetooth 5.0 technológiával együtt elegendő energiát biztosít afejhallgató egész napos használatához. Ha véletlenül lemerül az akkumulátor, csak dugd be a mellékelt 3,5 mm-es csatlakozót kábellel, és hallgasd meg.


A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató főbb jellemzői

  • Bluetooth 5.0, 10 m hatótávolsággal
  • A vezeték nélküli fejhallgató beépített akkumulátorának lejátszása akár 12 órát is igénybe vehet
  • 3,5 mm-es csatlakozó a kábel lejátszásához
  • A LAMAX Base1 könnyen összecsukható, így bárhová magával viheti
  • A fejhallgató nyílással rendelkezik a microSD kártyáról történő lejátszáshoz
  • Beépített mikrofon a kihangosítóhoz
  • A lejátszás gombjai és a hívások közvetlenül a héjon
  • Elegáns kivitelezés és a fejhallgató feszes kialakítása LAMAX Base1 mikrofonnal

A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgatóval - bárhol, bármikor

Merüljön el a saját világodba, és ne zárd ki a külső zajokat - az irodában, az utcában. A fejhallgató és a LAMAX Base1 mikrofon kényelmesen ül a fülén, és elnyomja a zajokat körülötted. A 40 mm-es inverterek gondoskodnak a hangzás minőségéről és a vezeték nélküli fejhallgató helyes dinamikájáról.

A LAMAX Base1 fejhallgató sikeres tervezése és kényelmes hordozása

Tökéletesen kialakított fejhallgató hagyományosan elegáns LAMAX kivitelben, amelyet bárhová magaddal vihetsz, dolgozni és útközben is használhatod. A vezeték nélküli fejhallgató fekete teste tökéletesen illeszkedik az oldalakon található ezüst logóhoz, valamint a híd és a fülbevalók türkizkék színéhez. A kényelem azt is jelenti, hogy nem kell foglalkoznod zavaró kábelekkel. A megbízható és gazdaságos Bluetooth 5.0-nak köszönhetően, ezzel aLAMAX Base1 fejhallgatóval, mikrofonnal, kábelcsatlakozás nélkül akár 12 órán keresztül is használhatod. 

A részletek számítanak

Könnyedén elcsomagolhatod a LAMAX Base1 fejhallgatót mikrofonnal, függetlenül attól, hova szeretnél menni - mivel összecsukható. Még az alacsony töltöttség sem rontja a zenehallgatást, ha véletlenül lemerülne útközben. Csatlakoztass egy szabványos audiokábelt egy 3,5 mm-es csatlakozóval, és már használhatod is. A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal rendelkezik egy microSD memóriakártya-nyílással is, így méghallgatáshoz sem kell telefon. Ezzel szemben a telefon beépített mikrofonjával a headset kihangosítóként is használható. A kezelőszervek kéznél vannak a közvetlenül a héjon lévő gombokon.


Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat

A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgatónak köszönhetően akár 10 méterre is lehetsz a jelforrástól . A Bluetooth 5.0 kiváló minőségű és stabil kapcsolatot biztosít a legkényelmesebb hallgatáshoz.


Kiegyensúlyozott hangzás

Élvezd a tiszta hangot a rajzolt basszusgépekkel, a közép- és a magas hangokkal a LAMAX Base1 fejhallgatóval, a 40 mm átmérőjű meghajtóknak köszönhetően.


12 óra a LAMAX Base1 fejhallgató feltöltése nélkül

Akár 12 órányi folyamatos lejátszás fejhallgató mikrofonnal - ezt biztosítja a magas minőségű Li-ion akkumulátor, amelynek kapacitása 480 mAh.


Kihangosító funkció

A beépített mikrofon a LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgatóval telefonhívások fogadását, üzenetek rögzítését vagy jegyzetek diktálását teszi lehetővé.


Beépített lejátszó

A LAMAX Base1 fejhallgató mikrofonnal nem igényel vezeték nélküli vagy vezetékes kapcsolatot a zene lejátszásához. Ezenkívül a microSD memóriakártyán tárolt audio fájlokat is lejátssza. A fülhallgató gombjai használhatók a vezérléshez.


Hallgass zenét bármilyen forrásból

Az alacsony töltöttség vagy a Bluetooth hiánya az audio forrásban nem jelenti a hallgatás végét. A LAMAX Base1 fejhallgatóval a szabványos kábel 3,5 mm-es jack csatlakozóval mindent megold.


A LAMAX Base1 vezeték nélküli fejhallgató mikrofonnal csomag tartalma

  • Micro USB töltőkábel
  • 3,5 mm-es audiokábel-csatlakozó
  • 3 × LAMAX matrica
  • Használati utasítások


Paraméterek

Szín
Fekete, Kék Kész!
Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fekete, Kék Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Fület befedő (over-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
3,5 mm Jack, Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Kábelvezetés
Egyoldalú Kész!
Levehető kábel
igen Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Érzékenység
110 dB/mW Kész!
Hangszóró mérete
40 mm Kész!
Impedancia
64 Ohm Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
20 óra Kész!

Tömeg

Tömeg
184 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Mennyi a termék garanciája?

Ha vezetékesen akarom használni és a készülék nem támogatja a 2 gyűrűs jack kábelt és hogy támogatja e a fülhallgató a 3 gyűrűs jack vagy átalakítót kell veni hozzá?

4.2 es a Bluetooth nem 5.0ás

Kérdések és válaszok: LAMAX Base1
Kiegészítők: LAMAX Base1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Base1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX Base1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Base1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Base1.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ