30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

LAMAX Dots2 White Wireless charging

Termékkatalógus
LAMAX Dots2 White Wireless charging
3,0 8 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, True Wireless, hallójárati (in-ear), zárt kialakítás, Bluetooth 5.0, AAC és SBC kodek támogatás, hangsegéd, számok közötti váltás, hívásfogadás, IPX4 tanúsítvány, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 36 óra akkumulátor üzemidő (6 óra+30 óra)
Kód:  LMA031dot2a Termékszám:  LMXDO2W Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Dots2 White Wireless charging

Szeretnél egy fergeteges zenei élményt átélni? Vágysz rá, hogy kedvenc dalod minden hangját kiélvezd? Ez és még sok minden más is természetes a felturbózott LAMAX Dots2 vezeték nélküli fülhallgatóval. Mostantól kényelmesen futhatsz, kerékpározhatsz, vagy csak lazíthatsz otthon a kanapén bosszantó vezetékek nélkül. Engedd, hogy magukkal ragadjanak a fülbemászó dallamok hullámai a LAMAX Dots2 fülhallgatóval.

A LAMAX Dots2 White vezeték nélküli fülhallgató fő jellemzői

  • Élvezd a LAMAX Dots2 fülhallgató nagyszerű hangzását akár 6 órán át
  • Vezeték nélküli hangátvitel, amelyet az AAC és SBC kodekek, valamint a Bluetooth 5.0 garantálnak
  • A LAMAX Dots2 fülhallgató hatótávolsága 15 m
  • Kényelmesen és gyorsan töltheted fel a LED-es jelzőfénnyel ellátott töltő tokban
  • Egyetlen gomb a hívások fogadására vagy a zene szüneteltetésére

Tökéletes szabadság zenehallgatás közben a LAMAX Dots2 fülhallgatóval

Merülj el zenei világodban, amikor és ahol csak akarsz. A LAMAX Dots2 második generációs True Wireless fülhallgató még jobban szól, még tovább működik és még kifinomultabb mint valaha. Egyszerre akár 6 órán át is zenél, amely kétszer annyi, mint az előző modellnél, és jelentősen hosszabb, mint a versenytársaknál. Ugyanakkor majdnem harmadával kisebb, így kényelmesen és szilárdan illeszkedik a fülbe, és még mozgás közben sem esik ki. Emellett telefonálhatsz vele, vagy hang alapú asszisztensen keresztül is vezérelheted. A LAMAX Dots2 fülhallgató tokja nemcsak kábelen keresztül, hanem vezeték nélkül is tölthető.

Tökéletesen hangolt hangzás a LAMAX Dots2 fülhallgatóval

Nem számít, hogy milyen műfajú zenét hallgatsz. A LAMAX Dots2-vel biztos lehetsz benne, hogy a csúcskategóriás átalakítóknak és a chipszettnek köszönhetően mindegyik abszolút tökéletesen fog szólni. Mivel a Bluetooth 5.0 vezeték nélküli kapcsolat hatótávolsága akár 15 méter, és az AAC és az SBC kodek támogatása révén maximális átviteli minőséget kapsz teljes mozgásszabadsággal és minden eszköztípus támogatásával.

Mindig elérhető zene - 24/7

Sosem tudhatod, mikor van szükséged arra, hogy kedvenc zenéddel kizárd a külvilágot, feldobd vagy megnyugtasd magad. A LAMAX Dots2 fülhallgató újratölthető tokja biztosítja, hogy a fülhallgatód bármikor készen álljon. Csak tedd be egy időre, és mehet tovább  a dolog. A tok kapacitása összesen 5 alkalommal tölti fel a fülhallgatót. A 4 LED-nek köszönhetően nyomon követheted az akkumulátor állapotát. Ha pedig fel kell töltened a tokot, ez USB-C kábelen keresztül és vezeték nélkül is lehetséges. Az előző modellhez képest a LAMAXDots2 fülhallgató tokja szinte fele akkora, így kényelmesebben elfér a zsebedben.

A LAMAX Dots2 bármire képes veled

A LAMAX Dots2 minden nap elkísér - otthon, az irodában és a szabadban. A tok ellenáll a keményebb körülményeknek is, a fülhallgató pedig a sporttevékenységeket is kibírja. Valaki hív téged? Akkor kapcsold át a hívást a fülhallgatóra, és mással foglalkozhatsz ahelyett, hogy a telefont tartod. Ráadásul a kiváló minőségű mikrofonnak köszönhetően a hívó fél tökéletesen hall téged, és ha szükséges, a fülhallgatón keresztül aktiválhatod az okostelefon hangasszisztensét. 3 különböző méretű füldugót kapsz tőlünk a csomagban, így kiválaszthatod, amelyik a legjobban illik a füledbe.

6 óra egyetlen töltéssel

A LAMAX Dots2 akár 6 órán át is képes szólni egyetlen feltöltéssel. Ez azt jelenti, hogy 360 percen keresztül hagyhatod, hogy egyik slágert a másik után játssza a füledbe.

Szabadság vezetékek nélkül

A tokban található 550 mAh-ás akkumulátor a LAMAX Dots2 öt újratöltésére elegendő. Így nagyon sokáig megvan aljzat nélkül. A tok indukciós módon is töltődik - elég mindössze a töltőpadra helyezni.

A LAMAX Dots2 fülhallgató egy kategóriával jobb hangzása

A LAMAX Dots2 fülhallgató jobb hangzással rendelkezik, mint elődje. Megtörtént a fülhallgató általános hangolása, amikor tompították a basszusokat, amelyek még így is rendesen megmutatják magukat. A középső és magas hangok részletesebbek.

A LAMAX modern USB-C-t kínál

A LAMAX Dots2 fülhallgató tokja az USB-C csatlakozóval ellátott kábelen keresztül is tölthető, amely egyre elterjedtebbé válik. Az akkumulátor körülbelül 90 perc alatt éri el teljes kapacitását.

Bluetooth 5.0

A Bluetooth 5.0 hatótávolsága 15 méter, így a LAMAX Dots2-vel a füledben nyugodtan az asztalon hagyhatod a telefonodat, és szabadon mozoghatsz a lakásban. Nincs szaggatás, nincs kiesés, csak a zene.

4 LED lámpa a jobb áttekintésért

Hogy a tevékenységek közben ne érjen meglepetésként az akkumulátor lemerülése, a LAMAX Dots2 fülhallgató tokján található 4 LED lámpa segítségével bármikor ellenőrizheted az állapotát.

A fülhallgató azonnali párosítása

A tokból kivéve a füldugók automatikusan csatlakoznak, és elkezdenek jelforrást keresni - telefont, számítógépet vagy tabletet. Mire a LAMAX Dots2 fülhallgatót a füledbe helyezed, már készen áll a lejátszási listádra.

A LAMAX egyérintéses vezérlést kínál

A LAMAX Dots2 fülhallgató egyetlen gombjával szüneteltetheted a lejátszást, telefonhívást fogadhatsz vagy válthatsz a következő zeneszámra. Ennél egyszerűbb nem is lehetne.


Maximális átviteli minőség

Ha okostelefonod támogatja az AAC formátumot, akkor a legjobb minőségű hangátvitelt élvezheted. Természetesen a régebbi SBC kodek is alkalmas, így a Dots2 tényleg mindennel együttműködik.

Három füldugó minden fülhöz

Az in-ear fülhallgatók esetében fontos a gumi füldugók mérete. Ez határozza meg, hogy mennyire lesz kényelmes és minőségi a zenehallgatás, de azt is, hogy aktívabb mozgás közben is a helyükön maradnak-e. A LAMAX Dots2 fülhallgató csomagjában három méretet is kapsz.


Paraméterek

Szín
Fehér Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Fehér Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Bluetooth verzió
5.0 Kész!
Támogatott kodekek
AAC, SBC Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Integrált Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor max. üzemideje
36 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (fülhallgató)
6 óra Kész!
Akkumulátor üzemideje (tok)
30 óra Kész!
Akkumulátor töltése
USB-C, Vezeték nélküli töltés Kész!

Tömeg

Tömeg
6 g Kész!

Háttérvilágítás

Háttérvilágítás
Háttérvilágítás nélkül Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX Dots2 White Wireless charging Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Dots2 White Wireless charging. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX Dots2 White.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ