AP+ nový vizuál Shop roku

LAMAX Drive C4

Termékkatalógus
LAMAX Drive C4
4,1 12 értékelés
Autós kamera - 1920x1080p felbontás, 12 Mpx-es fényképfelbontás, 2.4" LCD kijelző, 140°-os látószög, G-szenzor, éjszakai mód, LED háttérvilágítás, mozgásérzékelés, ciklikus felvételkészítés, időhurok funkció, USB
Kód:  LMA001c9 Termékszám:  8594175351309

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Drive C4

Egy okos segítő az autóban, jó áron

Bár az autók egyre "intelligensebbé" és biztonságosabbá válnak, a közlekedési szabálysértések és a rendőrök száma folyamatosan nő, és a balesetek száma sem csökken. Valójában, épp ellenkezőleg. A károk értéke évente több milliárd forint. Hasonlóképpen növekszik azoknak a baleseteknek a száma, amelyekben a tettes ismeretlen vagy a helyzetet vitatják. A LAMAX DRIVE C4 segít megoldani ezeket a helyzeteket. Nagy felbontásban készít felvételt, és természetesen a G-szenzor vagy a mozgásérzékelés funkció sem hiányozhat. Az objektív jó fényereje és a LED megvilágítás lehetővé teszi a kiváló minőségű éjszakai felvételt. És a legjobb még csak most jön. A LAMAX DRIVE C4 nagyon jó áron kapható.

Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4


Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4

Full HD felbontásban készít felvételt

A LAMAX DRIVE C4 autós kamera natív Full HD felbontásban készíti és menti a felvételeket. Egyetlen részlet sem marad homályban, és egy baleset esetén elegendő bizonyítékot adhatsz át a rendőrség és a biztosító társaság számára.



Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4

Egyszerű telepítés és működtetés

Ezt bizonyára már te is tudod. Hasznos segítőt vásároltál, de ha minden nap újra és újra telepíteni kell vagy be kell állítani, az nem praktikus, sőt kifejezetten kényelmetlen. Így az lesz a vége, hogy pár napos használat után beteszed a fiókba, és soha többet elő sem veszed. A DRIVE C4 praktikus, tapadókorongos tartóval rendelkezik, amelyre a kamera két ujjal rögzíthető. A vezérlése nagyon egyszerű és intuitív.


Mozgásérzékelés

A LAMAX kamera egy 2,4"-os, nagyfelbontású kijelzővel rendelkezik. Többnyelvű menü található rajta. A kijelző egy gombnyomással kikapcsolható, így nem tereli el a figyelmedet vezetés közben.

Mozgásérzékelés

LED lámpa

LED fény

A csökkentett látási viszonyok mellett történő felvételt a LED fény teszi lehetővé. Így a balesetek még sötétben vagy szürkületben is dokumentálhatók lesznek.


G-szenzor

A G-szenzor mára már az autós kamerák szerves részévé vált. Rögzíti az útvonalat és ütközés esetén azonnal zárolja a felvételeket. Ennek köszönhetően olyan bizonyítékokkal rendelkezel, amelyeket már véletlenül sem lehet felülírni vagy törölni. Ugyanakkor a kezedben van a baleset bekövetkezésének pontos időpontja.

G-szenzor

Záznamová kamera do auta Lamax Drive C4

Vezérlés egyetlen gombnyomással

A kamera legfontosabb funkciói egyetlen gomb megnyomásával aktiválhatók. Be szeretnéd kapcsolni a LED-et, be illetve ki szeretnéd kapcsolni a hangot, vagy zárolni szeretnéd a fájlt felvétel közben? A menü bosszantó böngészése nélkül, egy gombnyomással bekapcsolhatod a kívánt funkciót, anélkül, hogy a vezérlés elterelné a figyelmedet vezetés közben. 


Szakaszos felvétel

Az időhuroknak köszönhetően a felvétel megszakítás nélkül zajlik. A legrégebbi felvételeket automatikusan felülírja és újak kerülnek a helyükre. Meg is őrizhetsz bizonyos felvételeket, csak zárold őket. Így ezek nem kerülhetnek törlésre.

Ciklikus lövés


Kiváló minőségű éjszakai üzemmód

Kiváló minőségű éjszakai üzemmód

Az optika jó fényerejének köszönhetően a kamerával gyengébb fényviszonyok mellett is készíthetsz felvételeket, anélkül, hogy a felvétel minősége ezt megsínylené.


Egyéb hasznos funkciók

A LAMAX DRIVE C4 számos meglepő, más autós kamerára nem jellemző, hasznos funkcióval rendelkezik. A sorozat fényképezés segítségével egyszerre 5 képet készíthetsz. Lenyűgöző képeket készíthetsz, például mozgó tárgyakról vagy kiválaszthatod a kész képek közül azt, amelyik a legjobban sikerült. Felvétel közben kikapcsolhatod a kijelzőt, így energiát takaríthatsz meg. Az automata kikapcsolás funkciónak köszönhetően a kamera hosszú ideig tartó inaktivitás után kikapcsol.

Další užitečné funkce

A csomag tartalma:

  • LAMAX DRIVE C4 autós kamera
  • Tápkábel és USB adatkábel
  • Tapadókorongos kameratartó
  • Használati utasítás

További információ

  • Képfelbontás akár 12 Mpx
  • Fényképek JPG formátumban
  • Memóriatípus Micro SDHC akár 32 GB

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
57 g Kész!
Szélesség
6,1 cm Kész!
Magasság
7,2 cm Kész!
Mélység
3,3 cm Kész!

Látószög
140 ° Kész!
Kijelző mérete
2,4" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX Drive C4 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX C4. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX Drive C4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Drive C4 Dashboard Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Drive C4 Dashboard Kamera.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ