Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

LAMAX pajzs

Termékkatalógus
LAMAX pajzs
Riasztó vezeték nélküli, sms-vezérlés, alkalmazás vagy vezérlőpanel, párosítás akár 50 érzékelővel, 50 RFID-chip és 10 távirányító, zónázás, üzenetrögzítő, kétirányú hívások, havi díjak
Kód:  LMA002a1

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX pajzs

Mindenütt, jó otthon. Nyugtázza otthonát a LAMAX Shield otthoni vezeték nélküli riasztóval. Az intelligens biztonsági rendszer megvédi Önt, szeretteit és tulajdonát.A LAMAX Shield lehetővé teszi az Ön alkalmazásának vezérlését egy okos telefonnal, amely kényelmesen megjeleníti az Ön aktuális állapotát . A tápellátás a ceruzaelemeken keresztül történik az érzékelőkön, a fő érzékelő pedig a beépített akkumulátort használja a villamos energia mellett. A biztonsági rendszer használata nem igényel semmilyen díjat. 



A LAMAX Shield legfontosabb jellemzői

  • drótnélküli
  • Vezérlés SMS, alkalmazás vagy vezérlőpulton keresztül
  • Legfeljebb 50 érzékelő párosítható
  • Számos funkció
  • Nincs havi díj
Domovní alarm LAMAX Shield

Domovní alarm LAMAX Shield

Vezeték nélküli megfigyelés LAMAX Shield

A zavaró kábelezés múlt lesz a LAMAX Shield vezeték nélküli riasztással. Az egész rendszer jelzéssel van összekötve, ezért nehezen elérhető területeken telepíthető. A telepítést maguk is kezelhetik szakemberek nélkül. 


Nincs havidíj a működéshez

A LAMAX Shield biztonsági rendszer megfelelő működéséhez a SIM-kártyát be kell illeszteni a készüléApproxe. A riasztási műveletekért díjat nem számolunk fel, csak az elküldött SMS-értesítésekért fizetünk.

Az alkalmazáson kívül a LAMAX is kommunikálhat az SMS parancsokkal.

Domovní alarm LAMAX Shield

 Domovní alarm LAMAX Shield

Megosztás és elnevezés lehetősége

Akár otthon vagy nyaralás vagy munkahelyen tartózkodik, a LAMAX Shield riasztás folyamatosan figyeli a háztartását. Szerelje össze az egyes riasztásérzékelőket zónáApproxa, és amikor hazaér, csak inaktiválhatja a mozgó részt. Füstérzékelők, garázsvédelem, csak a rendszer egy része működhet. Az elnevezéssel könnyedén megtudhatja, hogy a ház melyik részén történik valami.


Kétirányú hívás

Beszélnie kell valakivel otthon, de senki nem veszi fel a telefont? Vagy valakinek hívnia kell a házból? Apróság. A LAMAX Shield támogatja a kétirányú hívásokat. Az üzenetrögzítő funkció használatával meghatározhatja a vásárlási listát, vagy megadhatja a feladatokat.

Domovní alarm LAMAX Shield

Egyszerű kódolás

Egyszerűen dekódolja a LAMAX Shield riasztást egyszerűen a chip hozzáadásával. Egyéni chipek nevezhetők. Érkezéskor a riasztás automatikusan elküldi az információs sms-t a kiválasztott telefonszámra. Áttekintést kap például a gyermekek iskolából való érkezéséről.


Könnyű telepítés fúrás nélkül

A LAMAX árnyékolás riasztásán kívül az érzékelő készlet és a fő panel a csomagban található. Csatlakoztathatja a rendszert tüskékkel és csavarokkal, vagy egyszerűen csak 3M matricákkal ragasztható. Az egész otthon csatlakoztatható a biztonsági rendszerhez - akár 50 érzékelő, 50 RFID-chip és 10 távirányító. 

Csomag tartalma
1 × Vezérlőpult
1 × Mágneses érzékelő
1 × mozgásérzékelő
2 × RFID chip
2 × távirányító
1 x IP kamera (LAMAX Shield Plus változat)
1 × Szerelő készlet
Használati utasítások


Paraméterek

Csatlakoztatás
GSM Kész!
Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Smart-Home Kész!

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás
GSM Kész!

Használat

Bővíthetőség
Nyílt rendszer Kész!
Használat
Biztonsági rendszer, Smart-Home Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX pajzs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Shield. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX Shield. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Schild. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Schild.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ