Plusz egy év jótállás egyes televíziók mellé

LAMAX S9 kettős GPS

Termékkatalógus
LAMAX S9 kettős GPS
20x
0
Autós kamera - tükrös, Full HD (1920×1080) maximális felbontás, 150°-os képszög, hangfelvétel, hurok felvétel, micro SD, WiFi, radardetektor, 9.66"-os érintőkijelző
LAMAX S9 Kettős hátsó külső kamera 8 950 Ft + INGYEN ebben az értékben: 6 390 Ft
Kiterjesztett garancia + 3 év 12 450 Ft
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LMA002h1 Termékszám:  LMXS9D

Akciós szettek

71 190 Ft
Szett megvásárlása

LAMAX S9 kettős GPS

LAMAX S9 kettős GPS egy felbontott termék, ami eredeti vagy csere csomagolásban van. Ezt a terméket kibontották, hogy képeket készítsenek róla e-kereskedelmi célból vagy egy vásárló küldte vissza. A termék kiváló állapotban van. A LAMAX S9 kettős GPS minden tartozékkal együtt kerül értékesítésre.
  • Felbontott terméket is vásárolhatsz részletre.
  • LAMAX S9 kettős GPS jótállással az értékhatárok szerint a 270/2020 (VI.12) számú rendelet alapján.
  • Megvásárolhatod a LAMAX S9 kettős GPS terméket új termékként vagy Újszerű.
  • A terméket visszaküldheted hozzánk a vásárlástól számított 14 napon belül.

A LAMAX S9 Dual autós kamerává változtatja a visszapillantó tükröt

Helyettesítsd a hagyományos visszapillantó tükröt az autódban a LAMAX S9 Dual okos kamerával. Baleset esetén rendelkezésedre áll az igazán praktikus utazó asszisztens, így mindig kéznél lesz a bizonyítékként szolgáló felvétel. A kamera képes figyelmeztetni a sebességmérő radarokra és kibővíti a látómeződet is az autó hátsó része felé. A képet a 9,66“ méretű érintőkijelzőn tekintheted meg, a kamerát pedig még hangvezérléssel is irányíthatod. A visszapillantó tükörre rögzített készülék nem korlátoz a kilátásban és nem hívja fel magára szükségtelenül a figyelmet sem.

Baleset elleni biztonság a LAMAX S9 Dual kamerával

Egy baleset soha nem örömteli, azonban a LAMAX S9 Dual kamerával többé már nem szükséges vitatkoznod a másik féllel arról, hogy ki volt a felelős. Az elülső és a hátsó kamerák ugyanis Full HD minőségben rögzítik az utazásod minden másodpercét, így tehát az egész balesetet felveszik és könnyen azonosíthatóak a résztvevők illetve a rendszámok is. A 150°-os látószögű kamera torzítás nélkül veszi fel a sávokat illetve a padkát és a környező járdaszegélyt. A 130°-os látószögű hátsó kamera az utat egész szélességében figyeli meg.

Hangvezérlés a maximális kényelemért és a biztonságos vezetésért

Válts az elülső és a hátsó kameraképek között, készíts képet vezetés közben vagy zárold a felvételeket a felülírással szemben - mindezt megteheted hangvezérléssel, amely azt jelenti, hogy a LAMAX S9 Dual kamera szabályozásához nem szükséges levenned a kezeidet a kormányról. A LAMAX S9 Dual kamera 12 gyakori parancsszót ért meg. Jelenleg csak angol nyelven érti a parancsokat, azonban ezek annyira egyszerűek, hogy bárki számára elsajátíthatóak. Például, hogyha szeretnél képet készíteni vezetés közben, csak annyit kell mondanod: „LAMAX, photo!"

Egyszer csatlakozol, utána már nem kell többé aggódnod emiatt

A LAMAX S9 Dual kamera telepítés után nem igényel egyéb beállítást. A fedélzeti kamerát egyszer rögzítheted a tükörhöz, és miután a hátsó kamerát is felhelyezted, minden készen áll a használatra. A LAMAX S9 Dual kamera feltűnésmentes, nem vonzza magára a nemkívánatos figyelmet. A felvétel automatikusan elindul, amikor elfordítod a kulcsot, így biztosan nem felejted el bekapcsolni a kamerát.

Óvakodj a sebességmérő radaroktól

A LAMAX S9 Dual fedélzeti kamera Európa legnagyobb sebességmérő radar adatbázisával rendelkezik - az autós kamera 37 ország adatait tartalmazza. Ennek köszönhetően a kamera még a határon túl is figyelmeztet a sebességedre, hogy ne lépd azt túl véletlenül például. Vízjelzéssel ellátott képeken rögzítheted a sebességedet, a GPS pozíciódat és az időt is.

Videók közvetítése vezeték nélkül a LAMAX S9 Dual készülékről az alkalmazáson keresztül

A LAMAX S9 Dual kamera vezérlésének másik módja a kifinomult mobilalkalmazás használata. A beállítások mellett könnyedén letöltheted segítségével az elkészített felvételeket. Felejtsd el a kábeleket, a LAMAX S9 Dual kamera Wi-Fi kapcsolódással büszkélkedhet.

Megbízható kamera

A LAMAX S9 Dual hátsó kamera olyan innovatív érzékelővel rendelkezik, amely minőségi felvételeket készít még sötétben és kedvezőtlen fényviszonyok között is. Amennyiben egy figyelmetlen járművezetőnek nem sikerül besorakoznia mögéd a sávban, megbízhatóan és olvashatóan rögzítheted a rendszámtábláját még éjjel is. Mindkét kamera képkockasebessége 30 FPS, így biztosítják, hogy a kamera képe tiszta legyen még gyors mozgás esetén is.

A LAMAX S9 Dual kamera modern támogatás technológiával

A LAMAX S9 Dual kamera fejlett LDWS és FCWS rendszerekkel készült. Az első megfigyeli a hirtelen sávelhagyást, a második pedig a biztonságos távolság megtartását az előtted haladó autóval szemben. A LAMAX S9 Dual kamera modern technológiákkal járul hozzá ahhoz, hogy biztonságosan odaérj a célállomásra.

A LAMAX S9 Dual kamera segítséget nyújt a parkolásban és az autó megóvásában

A LAMAX S9 Dual hátsó kamera jelentősen jobb kilátást nyújt, mint az eredeti visszapillantó tükör, különösen azért, mert a gyártók egyre kisebb tükörrel készítik el az újabb modelleket. A kamera megjeleníti a parkoló segédvonalakat a kijelzőn, tehát bátran parkolhatsz le egy olyan területre is, amelyet enélkül esetleg nem mernél megtenni. A parkolás végeztével bekapcsolhatod a parkolómódot a kamerán, amely azonnal megkezdi a felvétel készítését, amint ütközést érzékel - így nem történik több névtelen karcolás az autódon.

Hátsó kamera személyautókhoz és haszongépjárművekhez

A LAMAX S9 Dual készletben található egy, a hátsó ablakra tapadókorongos ragasztóval rögzíthető hátsó kamera is. Emellett lehetőséged van a kültéri hátsó kamera és a hozzá tartozó 8 méteres csatlakozókábel megrendelésére is a furgonok és kisteherautók számára, ahol általában korlátozott a kilátás a felpakolt áru miatt vagy a hátsó ablak egésze hiányzik.

Tükör vagy 9,66”-es kijelző

A LAMAX S9 Dual kamera nagy fényerővel és széles betekintési szöggel jeleníti meg a képet a kijelzőn. A kijelző érintőkijelző a könnyű használat érdekében. A kamera képét kikapcsolhatod, ilyenkor csak a tükröt használod.

Egyszeri telepítés

A LAMAX S9 Dual kamera telepítése egy egy alkalmas rögzítés a középen található visszapillantó tükörre. Ezt a ragasztócsíkkal ellátott műanyag karral teheted meg, amelyet a csomagban találsz, megkönnyíti a készülék telepítését. A kamera egyáltalán nem feltűnő, tehát nyugodtan tartósan és az autóban hagyhatod.

Hangvezérlés alkalmazáson keresztül

A LAMAX S9 Dual kamera használatához le sem kell venned a kezeidet a kormányról, hiszen használhatod a 12 hangutasítás egyikét. Könnyedén változtathatod és szabályozhatod a beállításokat a mobiltelefonos alkalmazással. A kamera képes a Wi-Fi kapcsolatra, amely tényleg leegyszerűsíti a videók letöltését.

Sebességmérő radar érzékelés

A több mint 37 európai ország folyamatosan frissülő adatbázisában mindig tudni fogod, hol érdemes levenned a lábadat a gázpedálról, ha sebességmérő radar közeledik.

Belső vagy kültéri hátsó kamera

A készletben található egy belső hátsó kamera, amelyet 3M öntapadós szalaggal rögzíthetsz a hátsó ablakra. A hátsó kilátással rendelkező kereskedelmi járművek és más járművek számára megvásárolhatod a külső kamerát és a hozzá tartozó 8 méteres csatlakozó kábelt.

Full HD felbontás

Mindkét kamera csúcs-modern lapkakészlettel készült, amelyek lehetővé teszik a Full HD felbontású felvételek készítését 30 FPS sebességgel, így könnyedén kivehetők a felvételen az olyan részletek is, mint a jármű rendszáma vagy a járművezető arca. Az egész rendszer finomhangoláson ment át, amely azt jelenti, hogy éles képeket és valódi színreprodukciót élvezhetsz, nem vakítanak el az éles fényátmenetek. A széles látószögnek (150° elől és 130° hátul) hála a kamerák minden lényeges elemet rögzítenek - az egész út szélességét és a közvetlen környezetét, mindezt a kép torzulása nélkül.

Éjszakai látás

A LAMAX S9 Dual kamerának még a fény hiánya sem okoz problémát, megbízható védelmet nyújt az úton minden körülmények között. A fejlett technológiát alkalmazó érzékelő minőségi felvételt készít még alkonyatkor és a sötétben is. Az elülső kamera esetében az optimalizált optikai rendszer gondoskodik a páratlan képminőségről.

Vízjelek a videóban

Lehetőséged van vízjelzés illetve kiegészítő információk - idő, sebesség és GPS pozíció - hozzáadására is a LAMAX S9 Dual kamera által készített képekhez. Az adatok bármilyen kombinációját választhatod.

Végtelen felvétel

A LAMAX S9 Dual kamera sorozatosan menti el a felvételeket és amikor megtelt a memória, automatikusan felülírja a legrégebbi változatokat. Így soha nem hagyja abba a felvétel rögzítését vezetés közben. Az elegendő kapacitásáért az akár 64 GB-os memóriakártya támogatás felel.

Felvételek zárolása

Zárolhatod a számodra fontosnak ítélt vagy általad kedvelt a felvételeket egyetlen gombnyomással vagy hangutasítással. A LAMAX S9 Dual kamera ezeket a felvételeket így nem írja felül az újabbakkal.

Parkoló mód

Hogyha a LAMAX S9 Dual kamera ütközést érzékel, automatikusan megkezdi a felvétel készítését. Ez a funkció csak parkolás esetén érvényes.

LAMAX S9 Dual kamera G-érzékelővel

A túlterhelés érzékelő megfigyeli az út irányát és azonnal felismeri az éles változásokat például a különféle behatásokat. Ilyenkor automatikusan zárolja az aktuális felvételt a felülírással szemben.Intelligens LDWS és FCWS

A Lane Departure Warning System figyelmeztet, amikor elhagyod a sávodat, így nem kockáztatod a saját vagy a környező járművek biztonságát. A Front Collision Warning System rendszer cserébe odafigyel az biztonságos távolság megtartására az előtted haladó járművel. Ezeknek hála mindig biztonságosan odaérsz a célállomásra.


Paraméterek

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
343 g Kész!
Szélesség
25,7 cm Kész!
Hosszúság
7,1 cm Kész!
Mélység
3,8 cm Kész!

Látószög
150 ° Kész!
Kijelző mérete
9,66" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!
Videó-hangbeállítás
Mono Kész!

Típus és funkció

Típus
Autós - tükör Kész!
Jellemzők
Érintéses vezérlés, Vezeték nélküli, GPS, Hurok felvétel, Radardetektor, Hangvezérlés Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Több paraméter

Online csevegés

Kedves Ügyfelünk, kérdését felteheti az alábbi űrlapon, vagy akár a chaten is. .

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak.

Ennek a készüléknek vn magyar menűje?

Üdvözlöm! A Lamax S9 csomagjában van micro SD kártya vagy ezt külön kell rendelni hozzá?

Magyar nyelvű használati utasítás van hozzá ?

Sziasztok! Firmware frissítés található valahol? Rossz helyen jelzi a radarokat. Köszönöm!

Tisztelt Alza.hu! Érdeklődnék, hogy külső hátsó kamerát tudnának esetleg beszerezni ehhez a termékhez?

Sziasztok, ki lehet kapcsolni a sebességmérő érzékelőt?

Kiegészítők: LAMAX S9 kettős GPS

A gyártó honlapja: Adjon meg egy linket a külső véleményekhez

Megjegyzés (link, PartNumber, stb.):

P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.
További információ Kevesebb információ