30 dnů na vrácení Shop roku

LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera

Termékkatalógus
LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera
5 3 értékelés
Autós kamera - tolató, 130°-os képszög, hurok felvétel, ütközés érzékelő, fájlvédelem, parkoló mód és éjjellátás, videó maximum felbontása Full HD (1920×1080), maximum 30 fps képkockasebesség
Leárazás -4 %
11 990 Ft 12 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LMA005a3 Termékszám:  LMXS9DRCAMO
LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera 12 490 Ft 11 990 Ft Kérés esetén megrendeljük 5 db
Vásárlás

LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera

Nem tudhatod előre, mi fog történni az úton. Ezért okos dolog menetrögzítő kamerát szerelni az autóba. Ha véletlenül baleset történik, a felvétel használható bizonyítékként. A(z) LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera autós kamera legnagyobb videófelbontása Full HD (1920×1080), képfrekvenciája pedig 30 fps. Ez a felbontás megfelelő minőségű képet biztosít. A fedélzeti kamera látószöge 130°, ami elég mindkét sáv és az út környékének figyeléséhez.

A(z) LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera menetrögzítő kamera lényegesebb tulajdonságai

  • A kamera max. felbontása: Full HD (1920×1080)
  • A(z) LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera autós kamera videójának max. képfrissítési frekvenciája: 30 fps

Az autós kamera típusa és funkciói

A gyártónak a műszaki paraméterek mellett arra is figyelnie kell, hogy a kamera felhasználóbarát legyen. Például, hogy könnyen lehessen rögzíteni és legyenek egyéb kényelmi funkciói is. A villámgyors képátvitelnek hála ez a modell ideális tolatókamera. A korábbi videófelvételek törlésével nem kell foglalkoznod, mert amikor nincs több hely, automatikusan felüírja a legrégebbi anyagot.

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Memóriakártya típusa
Memóriakártya nélkül Kész!
Látószög
130 ° Kész!
Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!
Típus
Autós - hátsó Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Kültéri szerelésű kamera ? 12 voltos rendszerhez kapcsolódik ? Milyen androidot támogat a programja ? Min keresztül komunikál a tablettel ,telefonnal ? Vagy kamera monitorhoz kapcsolódik ?

Üdv! Ha ilyen külső kamerát vásárolok, akkor a rendszer mindhárom kamerát fogja tudni kezelni? Vagy választani kell a belső és külső hátsó kamera között?

Tisztelt Uram/Hölgyem Dániel vagyok érdeklődni szeretnék, hogy ez a külső kamerának a látó szöge miként állítható és milyen módon lehet a kocsira rögzíteni? Köszönöm szépen.

Kérdésem hogy elemmel müködik ez a kamera?Garázsban szereném használni mivel vaki garázdálodik és kártesz a jármüvekben!Van világitás garázsban!Mennyi időt tudelveni?

Kérdések és válaszok: LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera
Kiegészítők: LAMAX S9 Dual hátsó külső kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX S9 Dual zadní vnější kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX S9 Dual zadná vonkajšia kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX S9 Dual-Rear-Aussenkamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX S9 Dual-Rear-Aussenkamera.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ