30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

LAMAX Tips1, szürke

Termékkatalógus
LAMAX Tips1, szürke
4,1 42 értékelés
Vezeték nélküli fül-/fejhallgató - mikrofonos, hallójárati (in-ear), zárt, Bluetooth számok közötti váltás, hívások fogadása, hangerőszabályzós, 20-20000 Hz frekvenciatartomány, 16 Ohm impedancia, 10 mm-es hangszóró,
Kód:  LMA090g Termékszám:  TIPS1G

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

LAMAX Tips1, szürke


Behangozza az életed

Bárhová is készülsz, és bármit is tervezel csinálni a LAMAX Tips1 szürke színü fülhallgatóban jó társra találsz. A minőségi fülhallgatók minden aktív ember számára megfelelőek. Már nem kell többé a vezetékekkel bajlódnod, mivel a Bluetooth 4.2 technológiának köszönhetően a kedvenc zenéid vezeték nélkül hallgathatod. Egy feltöltésre akár 5 óra zavartalan zenelejátszást biztosítanak. Afülhallgatótartozéka egy praktikus mikrofon is, így egyszerűen kezelheted a telefonhívásokat.


A fülhallgató praktikus vezérlése

A vezeték nélküli  LAMAX Tips1 fülhallgatók kiegyensúlyozott hangzást biztosítanak, így bármilyen zeneműfajt a legjobb minőségben élvezhetsz. Ha a dalaid listája hosszú, akkor sem kell félned, a telefonod nyugodtan a zsebedben hagyhatod, mivel mindent be tudsz állítani a fülhallgatókon.


Ultrakönnyű LAMAX Tips1 fülhallgatók

Az alacsony súlyának köszönhetően a LAMAX Tips1 fülhallgatókat bárhová magaddal viheted. Tökéletesen megfelel sportolóknak, akik szinte észre sem veszik, hogy fülhallgatójuk van. A csomagolásban három méretű füldugót találhatsz, így biztos lehetsz benne, hogy ki tudod választani a neked legjobban megfelelő méretet, és biztosan jól fognak illeszkedni.  


Ügyes fülhallgató, mely mindig a rendelkezésedre áll 

A LAMAX Tips1 fülhallgatót nemcsak az okostelefonodhoz csatlakoztathatod, hanem a laptopodhoz, táblagépedhez vagy a PC-hez is. A  multipoint technológiának köszönhetően a zenéket két eszközről is lejátszhatod, további párosítás szüksége nélkül. Az akkumulátor 5 órás zavartalan zenelejátszást biztosít, és egy és fél óra alatt újratöltheted őket.  


Bluetooth 4.2

A fülhallgató  Bluetooth 4.2 technológiával rendelkezik, amely kimagasló stabilitást és akár 10 méteres hatótávolságot is biztosít.


Tökéletesen kiegyensúlyozott hangok

Élvezd a tökéletesen kiegyensúlyozott hangzást. Ha gondolod, a hangzás típusát nyugodtan változtathatod az okostelefonod segítségével. Minden csak rajtad múlik!


Praktikus vezérlés

Amennyiben változtatni akarod a hang erősségét, fogadni a telefonhívásokat vagy átváltani a zenédet, nem kell a zsebedbe nyúlnod a telefonodért. A  LAMAX Tips1 fülhallgató praktikus és egyszerű vezérléssel van felszerelve.


Multipoint technológia

A multipoint technológiának köszönhetően egyszerre akár két berendezést is párosíthatsz a fülhallgatódhoz. Ezáltal gyorsan és egyszerűen válthatsz az egyes eszközök között.


Ultrakönnyű szerkezet

A fülhallgató tömege csupán 10 gramm, ami miatt szinte észre sem fogod venni, hogy a füledben van. Ezért teljesen tökéletesek sportoláshoz.


Handsfree

A  LAMAX fülhallgatókkal bármikor és bárhol kezelheted a hívásokat úgy, hogy a kezeid szabadon maradnak. A beépített mikrofon elegendő minőséget biztosít, hogy érthetően és jól halljanak a telefonhívás közben.


3 méretű füldugó

A csomagolásban 3 különböző méretű füldugót találhatsz, így biztosan megtalálod a neked legjobban megfelelőt.


5 óra akkumulátor kapacitás

Az akkumulátor üzemideje 5 óra, és ha lemerült akkor csak egy és fél óra alatt teljesen újratöltheted.




Paraméterek

Szín
Szürke Kész!
Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!
Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!

Fej-/fülhallgató típusa

Kialakítás
Hallójárati (in-ear) Kész!
Konstrukció
Zárt Kész!
Mikrofon
igen Kész!

Csatlakozás

Kapcsolat típusa
Bluetooth Kész!
Kábelvezetés
Kétoldali Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók
Számok közötti váltás, Hívásfogadás, Hangerőszabályzás Kész!
További tulajdonságok
Cserélhető füldugók Kész!

Hangzási jellemzők

Min. frekvencia
20 Hz Kész!
Max. frekvencia
20 000 Hz Kész!
Hangszóró mérete
10 mm Kész!
Impedancia
16 Ohm Kész!

Mikrofon jellemzők

Mikrofon konstrukció
Kábelen Kész!

Tömeg

Tömeg
10 g Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Bluetooth headsetek
» Kínálatunkban egyéb headset is szerepel.
» További Bluetooth fülhallgatók és Bluetooth fejhallgatók

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX Tips1, szürke Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Tips1 Gray. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX Tips1 gray.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ