A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

LAMAX W10.1

Termékkatalógus
LAMAX W10.1
3,7 7 értékelés
Kültéri kamera - vízálló, 4K/60 fps, Full HD akár 120 fps, 2"-os érintőképernyő, MAXsmooth 2.0 elektronikus stabilizátor, 16MPx fotók, slowmotion, microUSB csatlakozó, teljes tartozék a dobozban, beépített Wi-Fi és mobilalkalmazás, távirányító
Hozzáadás a listához
Jótállás 21 hónap Kód:  LMAW10a1 Termékszám:  LMXW101

Akciós szettek

82 950 Ft
Szett megvásárlása

LAMAX W10.1

LAMAX W10.1 egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával, amelyen már láthatóak korábbi kalandok nyomai. Ebből adódóan a terméken lehet néhány kisebb karcolás, ami a normál használatból eredő. Részletes információt itt kaphatsz.
  • .

LAMAX W10.1 - a legjobb kamera a kínálatban

Bármi is vagy, kalandor, Youtuber, adrenalinfüggő vagy egyszerűen csak szeretnéd megosztani a világodat másokkal, a LAMAX W10.1 itt van neked. Egy extrém kamera még extrémebb élmények vadászatához. Fegyverezd fel barátaidat valódi 4K-val 60 fps sebességgel, hihetetlen MAXsmooth 2.0 stabilizálással, és a kettős kijelzőnek köszönhetően soha ne ess ki a felvételből. Ez a LAMAX W10.1 kamera szinte minden elemet, földet, vizet vagy levegőt, együtt élvezhet.

Emeld kreativitásod a következő szintre a LAMAX W10.1 segítségével

Az alkotásod magasabb szintjét LAMAX W10.1 néven emlegetik. Alkoss jobban és többet, mint valaha, röviden: Ultra HD. A kamera belsejében a gyártó által kínált legjobb konfigurációt találod, és a valódi 4K 60 fps sebességgel a legapróbb részletekig extra éles felvételeket készít. 4K nem elég neked? Ó, nos, az interpolált 6K 30 fps-t is megmutathatod. Nyilvánvaló, hogy amikor állandóan mozgásban vagy, szükséged van egy kis segítségre a földeléssel kapcsolatban, amit a MAXsmooth 2.0 stabilizálás képes kezelni.Állvány nélkül is a lehető legsimább képet adja. Menj egy kört a lejtőn, vagy menj el egy singletrackre, majd játszd le újra és újra. 

Ne aggódj a felszerelés gondozása miatt, érezd jól magad!

A LAMAX W10.1 egyszerűen egy elem. Tok nélkül akár 12 méter mélyre is lemerülhet veled, még a hó sem jelent gondot, robusztus teste ellenáll az igazán zord körülményeknek, így teljes mértékben a fényképezésre koncentrálhatsz. A LAMAX W10.1 1,4"-es elülső kijelzője nagy kreatív szabadságot biztosít. Hogyan? Még ha a fényképezőgépet magadra is irányítod, akkor sem esel ki a képkockából, és még mindig láthatod a kompozíciót. Próbáld meg például a vlogokkal kezdeni.

LAMAX W10.1 a Te kezedhez

A 2"-os hátsó érintőképernyő nagyszerű, de a LAMAX W10.1 ugyanolyan jól vezérelhető a gombokkal is. Ne mondd, hogy nem érzed jól magad vízben vagy kesztyűben. Nincs szükség hosszú bevezetőre, a menü csehül és intuitívan érthető. A LAMAX W10.1 tartozékai abszolút luxuskivitelűek. Például a búvárkodáshoz szükséges szűrők és egy mini állvány mindig hasznosak. A LAMAX W10.1 így bármilyen terepen felállítható, és az összecsukott állvány tökéletesen illeszkedik a kezébe, hogy még stabilabb felvételeket készíthessen.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Valódi 4K 60 fps kamerák LAMAX W10.1

Ez a kamera a továbbfejlesztett chipkészletnek és érzékelőnek köszönhetően ugyanazt rögzíti, mint a sokkal drágább modellek. Hinni fogsz a saját szemednek.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Akár 8K felbontás

A 4K még mindig nem tűnik elégnek? Váltson új barátja, a LAMAX W10.1 interpolált 6K vagy 8K timelapse-ra, és menjen még tovább az alkotásban.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

MAXsmooth 2.0 stabilizálás

A remegő videók a múlté. Az EIS stabilizálás tökéletesen sima és lenyűgöző, akár 2x jobb, mint korábban.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A LAMAX kamera reagál az érintésre és a gombokra

Az egyszerű és kényelmes érintőképernyős vezérlés mindig praktikus, de amikor a LAMAX W10.1 a tokban van, vagy a keze kesztyűben van, a gombok is hasznosak.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

LAMAX W10.1 kettős kijelzővel

Egy kijelző sosem elég, ezért a LAMAX W10.1 egy 2"-os hátsó érintőképernyővel és egy 1,4"-os előlapi kijelzővel rendelkezik a szelfi és a vlogoló módhoz. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Vízálló 40 méterig

Ha elfelejti a tokot, a LAMAX W10.1 készüléket 12 méteres távolságig használhatja. De ha egyszer beteszi a csomagban található tokba, akár 40 métert is leereszkedhet együtt.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Top tartozékok

A gyártó számos hasznos kütyüt tartalmaz, amelyek jelentősen kibővítik a LAMAX W10.1 kamera képességeit. Várd a tokot, a távirányítót és a mini állványt, amely közvetlenül a fényképezőgép testéhez csatlakoztatható. Ha extra védelmet szeretnél a lencsének, például komoly adrenalin kalandok során, használj átlátszó szűrőt. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Szűrők búvárkodáshoz

A víz alatti világ hívogat, de lélegzetelállító korallok helyett egy fekete lyukról készült fotókat kaptál? Egy új korszak van itt, és vele együtt a búvárkodás szűrői. Sekélyebb mélységekben a csomagban található rózsaszín szűrővel közvetlenül az objektívre helyezve is boldogulhat. Nagyobb mélységhez vörös szűrő beszerzése szükséges, amelyet a LAMAX W10.1 vízálló házához kell csatlakoztatni.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

LAMAX Kreatív kamera üzemmódok

Alkoss úgy, mint egy profi a LAMAX W10.1 kamerával, a lassított, gyorsított videó vagy hosszabb expozíciójú videó/fotó üzemmódokkal. Ráadásul ezek mind automatikusak, így nincs szükség videoszerkesztési tapasztalatra. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Full HD akár 120 FPS

Tapasztald meg a lassított videó varázsát. Full HD esetén akár 4x-es sebességre is lassíthatod, minőségromlás vagy képremegés nélkül. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Videó + fotó mód

A videó nagyszerű, de az expedíciókról szeretnél fényképeket, de ez késik. Nem probléma. Kapcsold a kamerát videó+fotó módba, állítsa be az intervallumot, és a LAMAX W10.1 fényképeket fog kattintani, miközben Te játszol. 

Kültéri kamera LAMAX W10.1

LAMAX Wi-Fi és mobilalkalmazás

Kábelek? A múlt. A beépített Wi-fi-nek köszönhetően a videók vezeték nélkül repülnek a telefonodra, és az alkalmazásban tovább varázsolhatod őket.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A LAMAX W10.1 120 perces felvételeket tesz lehetővé

A LAMAX W10.1 akár 2 órát is képes rögzíteni 30 képkocka és Full HD felbontásban. Az akkumulátort pedig bármikor cserélheted, így semmi sem tarthat vissza.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A kamera kiváló minőségű fényképeket készít

A legjobb pillanatokat mindenképpen meg akarod örökíteni, így biztos lehetsz benne, hogy az akár 64 megapixeles felbontással és sorozatfelvételi funkcióval az objektív nem marad le semmiről. A hosszú expozíciónak köszönhetően még az éjszakai felvételeket is remekül megvilágítja.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Kézi beállítások LAMAX W10.1

Ha inkább profi vagy, és inkább mindent magad állítasz be, állítsd a LAMAX W10.1 készüléket manuális üzemmódba. Ezután tedd be az ISO-t, az expozíciót, a fehéregyensúlyt, a szűrőket és bármi mást, amit szeretnél.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Állvány menet

A LAMAX W10.1 vázán található univerzális ¼"-os állványmenet lehetővé teszi a kamera kényelmes csatlakoztatását más tartozékokhoz. Munkád új dimenzióba kerül, ha profi állványra vagy a csomagban található hordozható állványra csatlakoztatod.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

Távirányító

Dombokon vagy hullámokon lovagolsz, és valamit be kell állítanod a fényképezőgépeden? OK. A csuklós vezérlővel könnyedén megteheted.

Kültéri kamera LAMAX W10.1

A LAMAX W10.1 cseh menüvel rendelkezik

Még ha nem is vagy nyelvész, a LAMAX W10.1-et akkor is fogod tudni kezelni. A menü teljesen angol nyelvű, és az utasítások is cseh nyelven vannak.

LAMAX kültéri kamera csomag tartalma

  • LAMAX W10.1 akciókamera
  • Vízálló ház - 40 méterig használható
  • Vízálló távirányító
  • Mini állvány - a még stabilabb felvételekért
  • Objektív szűrő búvárkodáshoz
  • Objektívszűrő a lencse védelmére
  • Akkumulátor
  • Öntapadós tartó 2× - sima felületekre (sisak, motorháztető) történő rögzítéshez.
  • Gyors dugaszolás - a tartóba való gyors behelyezéshez
  • J-szerelvény - a gyors bepattintás érdekében, emelkedéssel együtt
  • Rúdtartó - például a kormányra történő rögzítéshez
  • 3 tengelyes csatlakozó - bármilyen irányú felszereléshez
  • 3M matricák 2× - az öntapadós tartó újbóli rögzítéséhez
  • Állványadapter - a fényképezőgép állványhoz való csatlakoztatásához
  • Állványszűkítő - a kamera csatlakoztatásához tartozéktáska nélkül
  • Micro USB kábel - a fényképezőgép töltéséhez
  • Mikroszálas kendő - kijelzők és lencsék tisztításához
  • Utasítások és biztonsági utasítások

Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
Mini HDMI Kész!
Érzékelő felbontása
64 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
Mini HDMI Kész!

Érzékelő felbontása
64 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Állványmenet, Vízálló tok nélkül Kész!

Memória és tárhely

Támogatott formátumok
JPEG Kész!
Támogatott video formátumok
H.264, MP4 Kész!
SD kártya max. méret
256 GB Kész!

Kimenetek

Audio/Video
micro HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor üzemideje
2 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
0,13 kg Kész!
Szélesség
6,4 cm Kész!
Magasság
4,2 cm Kész!
Mélység
3,2 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
6K (5760×3240) Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX W10.1
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ