A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

LAMAX W9.1

Termékkatalógus
LAMAX W9.1
3,3 52 értékelés
Kültéri kamera - vízálló, 4K/60 fps, Full HD-ben akár 120 fps, 2"-es érintőkijelző, elektronikus képstabilizálás (EIS), 16 MPx-es képek, 8× slowmotion HD minőségben, gyorsított felvétel, microUSB konnektor, automatikus gyorsított felvétel, komplett tartozékokkal a csomagban, cseh menü, beépített WiFi és mobilalkalmazás, távirányítás
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LMAW91a1 Termékszám:  LMXW91
LAMAX W9.1 53 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

60 460 Ft
Szett megvásárlása
58 460 Ft
Szett megvásárlása

LAMAX W9.1

LAMAX W9.1
Légy mindig sztár

Mutasd meg mindenkinek 4K-ban, mire vagy képes. Élvezd az adrenalint a LAMAX W9.1 kamerával hóban, porban, sárban, vízben, vagy épp az aszfalton. Az elülső 1,4“-es- valamint a hátlapi 2“ -os kijelző bármilyen helyzetben segít a felvétel megkomponálásában. Nincs több hiányzó testrész vagy zavaró elem. A LAMAXW9.1 kamera strapabíró és 12 méter mélységig vízálló, így speciális tartó nélkül is használhatod vízi sportok és könnyű búvárkodás során. A dobozban számtalan kiegészítőt is kapsz, így máris készülhetsz a kalandra.


A LAMAX W9.1 lehetővé teszi, hogy 4K-ban örökítsd meg a kalandokat



Mutasd meg másoknak is a tökéletes felvételeket. A LAMAX W9.1 kamerával 4K-ban, 60 kép/mp sebességgel- illetve Full HD-ban, 120 képkocka/másodperces sebességgel készíthetsz felvételeket - ez azt jelenti, hogy negyedére lassíthatod videó sebességét, és még mindig akadozás mentes eredményre számíthatsz. A MAXsmooth továbbfejlesztett képstabilizálása minden rázkódást elnyel, így még egy vadabb csúszás is úgy néz majd ki, mint a filmekben. Csak fogd meg és húzd át a LAMAX W9.1 kamerából származó videókat és fényképeket Wi-Fi-n keresztül pillanatok alatt, és tedd őket közzé.


Engedd, hogy szárnyaljon a kreativitás

Tartsd meg mobiltelefonod telefonáláshoz, hiszen a LAMAX W9.1 kamerával történő felvétel teljesen új dimenziót nyit meg számodra. Teljes felszerelést kapsz hozzá, és az intelligens funkciók segítenek a tökéletes eredmények elérésében. Mutasd meg a mozgás minden részletét lassítva, egészítsd ki a hangulatot time lapse technikával, vagy gyorsítsd fel a jelenetet. A LAMAX W9.1 kamerával minden automatikusan működik, nem kell hozzá professzionális szerkesztőnek lenned. Az érintésvezérlés a tökéletesen olvasható, 2 hüvelykes kijelzőn pedig abszolút kényelmes lesz. A LAMAX kamera távoli indításához használhatod a távirányítót vagy a Wi-Fi-t is.


Örökíts meg még többet a LAMAX W9.1 kamerával

Ne késlekedj és törekedj egyenesen a lényegre. A LAMAX W9.1 kamera vízálló, így  tok nélkül is képes ellenállni a 12 méteres mélységnek. Itt szuper minőségben, akár 20 Mpx felbontással és torzítás nélkül is készíthetsz felvételeket, a halszem hatás csökkentésének köszönhetően. A LAMAX W9.1 kamera felületén kívül a szél által okozott zaj intelligens elnyomását is értékelni fogod, amely egyébként zavarná a hangfelvételt.


Elülső és hátsó kijelző

A LAMAX W9.1 mindig megmutatja, mire gondolsz. A hátulján található 2“-os érintőkijelzőt a vezérléshez használhatod, az elülső 1.4“ pedig biztosítja, hogy a szelfik során ne maradjon le semmi (és ne kelljen szégyenkezned miatta).

Tok nélkül is vízálló

Vágj egyből a közepébe. A LAMAX W9.1 kamera robusztus testtel rendelkezik, amely 12 méterig vízálló. A készülék egy tokot is tartalmaz, amellyel akár 40 méterrel is leereszkedhetsz a felszín alá.

Csúcsminőségű 4K

Ne hagyj ki egyetlen részletet sem. Tökéletesen sima 60 fps-es 4K, 120 fps-es Full HD és a maximum 240 fps-es HD közül is választhatsz.

Új  MAXsmooth stabilizálás

A MAXsmooth stabilizáló rendszer tökéletes simaságot nyújt még durvább menet közben is. Élvezd a kalandokat a terepen és örökítsd meg tökéletesen sima videón.

Extra kiegészítők

A LAMAX W9.1 kamerávalmindent megkapsz, amire szükséged lehet, beleértve a távirányítót, a kamera különböző felületekre történő felszerelésére szolgáló rögzítéseket és egy praktikus mini állványt is, amelyet állványként vagy kényelmes gripként is használhatsz.

2 óra egyetlen töltéssel

Full HD felbontásban a LAMAX W9.1 kamera akkumulátora két órás üzemidőt kínál.

Kreatív módok

Adj lendületet kreativitásodnak és légy eredeti - próbáld ki a lassú és gyors felvételeket, a gyorsított videókat vagy hosszabb expozíciót. A LAMAX W9.1 kamera kreatív módjaival történő munka egyszerű, hiszen teljesen automatikusak.

Ossz meg mindent a web-en

A kamerával készített felvételeket gyorsan, egyszerűen és bárhonnan letöltheted Wi-Fi-n keresztül mobilalkalmazás segítségével, és azonnal szerkesztheted- majd feltöltheted őket az internetre.

Könnyű kezelhetőség

A LAMAX W9.1 kamerát egyszerűen az érintőképernyő segítségével, vagy ha kesztyűt viselsz illetve a kamera tokban van, a gombok segítségével is  vezérelheted.

Minőségi fotók

A kamerával együtt mindig lesz egy jó fényképezőgéped is, amellyel éles és színpontos képeket készíthetsz akár 20 MPx felbontással torzítás nélkül, a halszem hatás  korrekciónak köszönhetően.


Paraméterek

Összehasonlít
Szín
Fekete Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi, Micro USB interfész Kész!
Audio/Video
micro HDMI Kész!
Érzékelő felbontása
20 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi, Micro USB interfész Kész!
Audio/Video
micro HDMI Kész!

Érzékelő felbontása
20 Mpx Kész!
Kijelző mérete
2" Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Vízálló, Optikai képstabilizátor, Érintéses vezérlés, Állványmenet, Vízálló tok nélkül Kész!

Kimenetek

Audio/Video
micro HDMI Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
1 350 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
127 g Kész!
Szélesség
6,4 cm Kész!
Magasság
4,2 cm Kész!
Mélység
3,2 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Szíj/pánt, Használati útmutató, USB kábel, Használati útmutató, Tok, Tartó, Vízálló tok, Távirányító Kész!

Kijelző mérete
2" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Ultra HD (3840×2160) Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
2 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
1 350 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LAMAX W9.1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX W9.1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX W9.1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX W9.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX W9.1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ