Akvizice ApF HU Shop roku

LAMAX X7.1 Naos

Termékkatalógus
LAMAX X7.1 Naos
3,9 56 értékelés
+ ajándék ebben az értékben 9 790 Ft Hátizsák LAMAX Backpack 15 szürke
Kültéri kamera - 4K 30 fps videó, natív 2.7K, Full HD 60 fps, 4K timelapse videó, MicroSDXC, távirányító, 2" LCD kijelző, 23 db tartozék a csomagban, WiFi, akár 16 Mpx fotó
39 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  LMA001xy1 Termékszám:  ACTIONX71N
LAMAX X7.1 Naos 39 990 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

45 180 Ft
Szett megvásárlása
44 540 Ft
Szett megvásárlása

LAMAX X7.1 Naos


Pompás felvételek bármilyen körülmények között

A LAMAX X7.1 Naos kamerával csúcsminőségű videókat készíthetsz, olyan filmes technikákkal kiegészítve, mint például a timelapse vagy a lassított felvétel. Az X7.1 Naos tűéles, részletgazdag képeket nyújt, akár 2,7K natív felbontással, amely a mai HD felvételeknél megszokott minőség négyszerese. A timelapse videókat a kamera közvetlenül hozza létre rendkívül nagy, 4K felbontásban, anélkül, hogy további utómunkát igényelnének.


Ne maradj le egyetlen akcióról sem

Páratlan akció? Egyszerűen nyomd meg az exponálógombot. A sorozat fotózás során egész sor fotó készül gyors egymásutánban, szakaszosan. Ha viszont lassított felvételt készítesz (slow motion), rögzíted a mozgás legkisebb részleteit is, milliméterről milliméterre.


Amire te képes vagy, arra a kamerád is képes

A LAMAX X7.1 Naos kamera hűséges társad lesz minden csínyben és kalandban. Az alapcsomag 23 darabos tartozék szettet tartalmaz - benne kamerarögzítőket, hogy az eszközt a testedre, a felszerelésedre vagy a gépedre, különféle felületekre és különböző tárgyakra erősíthesd. Nyugodtan mehetsz vele extrém környezetbe is, az ütésálló, és 30 méter mélységig vízálló védőtoknak köszönhetően. A kamerát nemcsak közvetlenül irányíthatod, hanem távolról is, a távvezérlő karkötő segítségével, vagy mobilalkalmazás használatával.



Natív 2.7K videó

A kamera alapértelmezett beállításban 2,7K felbontással, 30 képkocka/másodperccel készíti a felvételeket. Így akcióvideóid képei tűélesek és részletgazdagok lesznek.


Áttekinthető kéthüvelykes kijelző

Videóidat megnézheteda kamera hátlapján található, kéthüvelykes LCD kijelzőn, ahonnan az összes funkciót és beállítást is vezérelheted.


Irányítsd a kamerát távvezérlő karkötővel

A kamera távoli vezérléséhez egy vezeték nélküli karkötő áll rendelkezésedre. A fotózás és videózás során a legmegfelelőbb helyre rögzítheted, és így a csuklódról iránythatsz. További előnye, hogy csak csekély mértékben befolyásolja a kamera akkumulátorának üzemidejét.


Timelapse 4K felbontásban

Az egyedi timelapse felvételeket a X7.1 kamera önmaga hozza létre, nem kell a képeket utólag, számítógépen összedolgoznod.


Lassítsd le a gyors akciót

Slow motion üzemmódban a kamera lassított felvételt készít. Könnyűszerrel feldobhatod videóidat a mozgás anatómiájának részleteivel.


Kényelmes mobiltelefon-vezérlés

A kamerát WiFi kapcsolaton keresztül csatlakoztathatod okostelefonodhoz, és távolról vezérelheted egy mobil alkalmazás használatával. Megtekintheted az élőképet, és a felvételeket letöltheted a telefon memóriájába.



Videózz, fotózz

A X7.1 kamera nemcsak videofelvételre, hanem fotózásra is alkalmas. Az események pillanatait akár 16 Mpx felbontású állóképeken rögzítheted.


A sorozat fotózás során nem mulasztasz el semmit

Sorozat üzemmódban a kamera az exponálógomb megnyomása után több fotót rögzít, gyors egymásutánban. A képek között ott lesznek a legjobb pillanatok is.


170°-ig szinte minden belefér

A kamera nagy látószögű objektívvel van felszerelve, amelynek felvételi szöge 170° C. A képbe tehát belefér az egész akció, a táj vagy egy embercsoport.


Ne várj, és kezdd el most

A kamerát 23 darabos tartozék készlettel kapod meg. Tehát valóban azonnal elkezdheted használni.


Ütésálló és vízálló tok az extrém környezethez

A kamerához mellékelt tartozék szettben védőtokot is kapsz, amellyel nem kell aggódnod a leesés, a karcolások, vagy a kedvezőtlen időjárás miatt. Mivel 30 méter mélységig vízálló, még búvárkodás közben is készíthetsz felvételt.




Paraméterek

Összehasonlít

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
Wi-Fi Kész!
Audio/Video
HDMI Kész!

Típus és működés

Típus
Outdoor Kész!
Jellemzők
Strapabíró, Vezeték nélküli Kész!

Kimenetek

Audio/Video
HDMI Kész!
Adat interfészek
Wi-Fi Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás
900 mAh Kész!
Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
58 g Kész!
Szélesség
5,92 cm Kész!
Magasság
4,1 cm Kész!
Mélység
2,98 cm Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Csomagolás tartalma

Csomag tartalma
Használati útmutató, USB kábel, Töltőkábel/adapter, Tartó, Vízálló tok, Tisztító törlőkendő, Távirányító Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,5 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
900 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Hogyan lehet a kamerát USB kábelen keresztül az autóban üzemeltetni?

Rendelkezik a kamera beépített mikrofonnal, hangszóróval? Több helyen írja, hogy a kamerához tartozik 23 darab kiegészítő, ám a csomag tartalmánál csak néhányat említ meg (vízálló tok, távirányító stb...). Tehát milyen kiegészítők tartoznak a kamerához? Továbbá a "Kingston MicroSDXC 64 GB UHS-I U1 + SD adapter" memóriakártya megfelelő a kamerához? A 30fps-es, 4K-s videó készítés funkcióra is alkalmas?

Csak Cseh nyelvű menü?? Lamax 7.1

Kérdések és válaszok: LAMAX X7.1 Naos
Kiegészítők: LAMAX X7.1 Naos Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX X7.1 Naos. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LAMAX X7.1 Naos. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Action X7.1 Naos. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Action X7.1 Naos.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ